Tp-Link Tl-wpa4220 300mbps Av600 Kablosuz Powerlıne Genişletici

1.346,67 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.527,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.537,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.589,08 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.886,99 TL1.700,38 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tp-Link Tl-wpa4220 300mbps Av600 Kablosuz Powerlıne Genişletici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dualpazar Satıcı Ünvanı: D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265065803700013 Vergi Kimlik Numarası: 2650658037
    Bu ürün Dualpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Access Point Özelliği Yok
  • Anten Sayısı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 3G/4G Desteği 4G
  • Port Sayısı 2
  • Router Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Tp-Link TL-WPA4220 AV500 300 Mbps Menzil Genişletici Ek Powerline Adaptör

İnternet, günlük hayatta sıkça kullanılan bir ihtiyaç haline geldiği için cihazlardaki bağlantının kalitesi de oldukça önemlidir. Tp-Link TL-WPA4220 AV500 300 Mbps menzil genişletici ek powerline adaptör, mevcut İnternet bağlantınızı evinizdeki her yere elektrik hattı üzerinden kolayca ulaştırdığı için hızlı ve kesintisiz kullanım imkanı sunar. Tp Link menzil arttırıcı elektrik tesisatı üzerinden kullanıldığı için de birçok müşteri tarafından sıklıkla tercih edilir. İnternet erişimi alanını metrelerce kablo kullanmadan kolayca genişlettiği için Tp Link TL WPA4220 müşteriyi gereksiz kablo görüntüsü ve zahmetinden de kurtarır. Ürün, mevcut routerınızın SSID ve şifresini otomatik olarak kopyalayabilen Wi-Fi Clone düğmesine sahip olduğu için İnternet konfigürasyonunuzu kolaylaştırıp ev içerisindeki ağınızda kesintisiz roaming sağlar.

  • Yüksek menzilli internet erişimi
  • Kolay kullanım
  • Ergonomik tasarım

Tp-Link TL-WPA4220 AV500 Menzil Genişletici Özellikleri

Tp-Link TL-WPA4220 AV500 Menzil Genişletici Özellikleri

İnternet erişimindeki önemli hususlardan biri kolay ve yüksek kalitede erişim alabilir. Tp-Link Wi-Fi menzil genişletici de müşteriye tam olarak bu rahatlık ve kaliteyi sunar. Üzerinde yer alan iletişim LED göstergeleri sayesinde ürün, İnternet sağlayıp sağlamadığına dair müşteriyi kolaylıkla bilgilendirir. 500 Mbit/s maksimum veri aktarım hızıyla müşterinin mevcut İnternet bağlantısını oldukça hızlı şekilde cihazlara dağıtır. 6W bir güç tüketimi sayesinde fazla enerji harcamadan İnternete erişimi kolaylaştırır. TL-WPA220 ile sadece fişe takarak kısa sürede problemsiz powerline ağı kurabilirsiniz. Pair düğmeleri kullanılarak evinizdeki ağda birden fazla powerline adaptörünün güvenliği ve yönetimini yapabilirsiniz. Pair düğmeleriyle İnternet ağınızın güvenlik ve şifre yenilemesi de yapılır. Ürünü sadece evinizde değil ofislerinizde de elektrik hattı üzerinden kolayca kullanabilirsiniz. 2 adet port özelliğiyle çoklu kullanım sağlar.

Tp-Link TL-WPA4220 AV500 Menzil Genişletici Avantajları

Tp-Link TL-WPA4220 AV500 Menzil Genişletici Avantajları

Evde, ofiste birden fazla İnternet bağlatmamak için Tp-Link AV500 size iyi bir tercih olur. Ürün; her kata, odaya mevcut hızı eksiltmeden ulaştırır. Bu sayede bağlantınızın menzilini bu cihaz yardımıyla genişleterek ihtiyacınız olan her yerde rahatlıkla İnterneti kullanabilirsiniz. 500 Mbit/s kadar bağlantı sağladığı ve mevcut bağlantıyı genişlettiği için ihtiyaç duyulan her yerde kesintisiz kullanım imkanı sunar. TL-WPA4220 fiyat olarak da bütçe dostu olduğundan birçok müşterinin hem evde hem de iş yerinde tercihleri arasına girer. Fişe takılarak mevcut elektrik hattını kullanarak İnternet kapsama alanını genişleten bu ürün sayesinde müşterinin evinde ve işyerinde gereksiz kablo görünümünü de ortadan kaldırır. Siz de Tp-Link TL-WPA4220 AV500 sayesinde mevcut bağlantınızın tüm eve rahatlıkla dağılmasını sağlarken her cihazın kesintisiz bir şekilde İnterneti kullanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Avantajlı Tp-Link TL-WPA4220 AV500 Menzil Genişletici Fiyatı

Avantajlı Tp-Link TL-WPA4220 AV500 Menzil Genişletici Fiyatı

Evdeki bağlantıyı her alanda rahatlıkla kullanmak için tercih edebileceğiniz Tp-Link menzil genişletici yorumları ürün özellikleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, sizden önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Tp-Link menzil genişletici fiyat olarak memnun ettiği gibi performans olarak da birçok müşterinin tercih ettiği bir üründür. Evdeki her noktadan rahatlıkla İnterneti kullanabilmeniz için özel olarak geliştirilen bu ürün sayesinde siz de her cihazla rahatlıkla bağlantı kurabilirsiniz. Bu sayede geniş alana ve birçok cihaza erişim sağlayabilir, hızlı ve kesintisiz bir bağlantı deneyimi yaşatır. Kablolarla uğraşmadan sadece fişe takarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bu cihaz ekstra bir kurulum gerektirmez. Mevcut Wi-Fi alanınızı da oldukça genişlettiği için her alanda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tp-Link TL-WPA220 AV500 300 Mbps menzil genişletici ek powerline adaptör fiyatına ve özelliklerine Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.