Tp-Link Mercusys Ac10 1200 Mbps Wireless Dual Band Menzil Genişletici / Access Point / Router

699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.146,35 TL

Ürün Bilgileri

Tp-Link Mercusys Ac10 1200 Mbps Wireless Dual Band Menzil Genişletici / Access Point / Router

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Göksin Satıcı Ünvanı: GÖKSİN ELEKTRONİK BİLGİSAYAR TELEKOMÜNİKASYON İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0404051701100001 Vergi Kimlik Numarası: 4040517011
    Bu ürün Göksin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tp-Link Mercusys AC10 1200 Mbps Wireless Dual Band Menzil Genişletici / Access Point / Router Mercusys AC10 1200 Mbps Wireless Dual Band Menzil Genişletici / Access Point / RouterAC1200 Kablosuz Dual Band Gigabit Router Çift Bantlı Wi-Fi ile Kesintisiz Eğlence Güçlü 802.11ac standardıyla uyumlu olan AC10, önceki 802.11n standardından 3 kat daha hızlı olan 1200 Mbps'ye kadar çarpıcı yüksek Wi-Fi hızları sunar. İnternette gezinme, e-posta ve sosyal medya için 300 Mbps (2.4 GHz) veya HD akış ve oyun gibi bant genişliği yoğun görevler için 867 Mbps (5 GHz) seçin. Daha Geniş Kapsam Gelişmiş anten teknolojisi ile güçlendirilmiş dört harici 5dBi anten, kullanıcılara evinizde veya ofisinizde daha geniş kablosuz kapsama alanı sağlar. Beamforming teknolojisinin birleşimiyle AC10, bağlı cihazlarınızın konumunu tespit edebilir ve kablosuz sinyal gücünü onlara doğru yoğunlaştırarak bağlantınızı daha kararlı hale getirir. MU-MIMO Teknolojisi MU-MIMO ile AC10, bağlı cihazların standart AC yönlendiricilerden daha yüksek hızlara ulaşmasını sağlamak için aynı anda birden fazla cihazla iletişim kurarak genel ağ verimini artırır. IPTV'ye Hazır IGMP Proxy / Snooping, Bridge ve Tag VLAN teknolojisi, akış faaliyetlerinizin yüksek çözünürlüklü videoları optimize ederek hızlı LAN bağlantı noktalarından geçmesine olanak tanır. Üç Adımda Kolay Kurulum Karmaşık yapılandırma ayarları gerektirmez. Sezgisel internet sayfasındaki adım adım talimatları takip ederek AC10'inizi dakikalar içinde kurabilirsiniz. WPA/WPA2 şifreleme, güvenlik tehditlerine karşı aktif bir savunma hattı oluşturur Erişimi sınırlandırarak çocukları (ve hatta personeli) denetleyin. Bağlı cihazların ne zaman ve nasıl erişebileceğini yönetin internet. Güvenliği sağlamak için siz ve misafirleriniz için ayrı ağlar oluşturun..

Ürün Özellikleri

  • Port Sayısı Yok
  • Router Özelliği Yok
  • Anten Sayısı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver