Tp-Link DECO X20 3Lü Wi-Fi 6 AX1800 Uyumlu Tüm Evi Kapsayan Mesh Wifi Sistemi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.885,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.976,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.183,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tp-Link DECO X20 3Lü Wi-Fi 6 AX1800 Uyumlu Tüm Evi Kapsayan Mesh Wifi Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B-E STORE Satıcı Ünvanı: BERNA ÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2570897820
    Bu ürün B-E STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AX1800 Tüm Ev Mesh Wi-Fi 6 Sistemi Deco X20(3-pack) Daha Fazla Bağlantı Wi-Fi 6 teknolojisi sayesinde Deco X20 yoğun ortamlarda bağlı cihazlarda 4 kat daha fazla ortalama iş çıkarma yeteneğine sahip daha verimli bir ağ oluşturur. Wi-Fi Ölü Bölge Yok Edicisi BSS Renk ve Beamforming ile güçlendirilmiş daha net ve daha güçlü sinyaller sayesinde, Deco X20 (3'lü Paket) Wi-Fi kapsama alanını 540 metre kareye,Deco X20 (2'li Paket) Wi-Fi kapsama alanını 372 metre kareye kadar genişletir.Kablosuz bağlantılar ve opsiyonel Ethernet destekli sinyal iletimi birlikte çalışarak Deco cihazlarını birleştirerek daha yüksek ağ hızları ve gerçek anlamda kesintisiz bir kapsama alanı sunar. Daha geniş kapsama alanı istiyor musunuz? Sadece başka bir Deco cihazı ekleyin. Daha Hızlı Wi-Fi En yeni 1024-QAM ve daha yüksek sembol oranı, 1800 Mbps'ye kadar hızları artırmak için bir araya gelir - yoğun bant genişliği kullanımı bulut oyunları ve 8K video gibi görevler için idealdir. Daha Mükemmel Deneyimler için Gerçek Kesintisiz Geçiş TP-Link Mesh, Deco cihazlarının birlikte çalışarak tek bir bütünleşik ağ oluşturması anlamına gelmektedir. Telefon veya tabletiniz, siz evinizde dolaşırken en hızlı Deco cihazını otomatik olarak seçerek ve gerçek kesintisiz Wi-Fi deneyimini yaşatır. Eviniz, Kontrolümüz Altında TP-Link HomeCare? özelliklerini kullanarak gelişmiş güvenlik ile ev ağınızı özelleştirin. İster hassas bilgileriniz korunması isterse çocuk ve misafir erişimlerinin kısıtlanması, HomeCare? ağınızı tam olarak yönetmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları sunar.İhtiyaç halinde daha yüksek almak için cihaz ve uygulamalara öncelik belirleyin. Kurulum Artık Çok Daha Kolay Deco'yu kutusundan çıkarın, uygulamayı kurun ve sadece ekrandaki talimatları takip edin. Deco uygulaması gerisini sizin için yapacak ve ağınızı dakikalar içinde kullanıma hazır hale getirecektir. Dekorasyonunuza Uyum Sağlar Saf beyaz, basit ancak uyumlu tasarımı, bir kış gününü veya sıcak bir yaz gününü hatırlatır. Şık bir kasaya sahip Deco X20, çok farklı iç dekorasyonlarla mükemmel bir uyum gösterir. Tüm bağlı cihazların görüntülenmesi, öncelikli cihazların belirlenmesi, misafir ağının oluşturulması ve daha fazlası dahil Wi-Fi'nizi Deco uygulamasıyla uzakta veya evde yönetin. Deco X20 cihazınızı basit sesli komutlarla kontrol etmek için Alexa ile eşleştirin. Kolay yaşamın keyfine varın. Deco X20, bir Mesh ağı oluşturmak için tüm diğer Deco modelleriyle uyumludur. Sadece bir Deco daha ekleyerek Mesh Wi-Fi kapsama alanını herhangi bir zamanda genişletin.

Ürün Özellikleri

  • Access Point Özelliği Yok
  • Anten Sayısı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kablosuz Standartlar AX - Wifi 6
  • Port Özelliği Gigabit
Geri Bildirim Ver