Tower Gitar Kaposu Saz Kaposu Ed-04 Kapo

105 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Al 3 Öde
2.500 TL'ye 200 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tower Gitar Kaposu Saz Kaposu Ed-04 Kapo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harmoni Müzik ve Sanat Satıcı Ünvanı: EMRULLAH İNCİLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4780778292
    Bu ürün Harmoni Müzik ve Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrik gitar için siyah hızlı değişim kelepçe anahtar capo Özellikler: Alüminyum alaşımlı malzeme, dayanıklı. Elinize rahatça sığar. Ayar yapmadan. Çoğu klavyede kelepçe olabilir. Küçük boyutlu, kullanışlı ve taşınabilir. Dizeleri güzel ve sıkı tutun. Şarkı sırasında anahtarları bile değiştirebilir. Elektrik veya akustik gitarlar için kullanılır. Hızlı ve kolay bir şekilde serbest bırakılabilir ve yeniden konumlandırılabilir. Şartname: Malzeme: Alüminyum alaşım Renk: Siyah Ağırlık: 61g Paket içerir: 1 * siyah gitar capo
Geri Bildirim Ver

Tower Gitar - Saz Kaposu ED-04 Kapo

Kapo, telli müzik aletlerinin kullanımı esnasında tercih edilir. Ürün, gitar ya da sazın sap kısmına sabitlenir. Amacı, son perdenin olduğundan daha ileri çekilmesini sağlamak olur. Bir nevi kelepçe gibi düşünülebilir. Kullanımı oldukça eskiye dayanan bu ürün, gitaristlerin sıklıkla tercih ettiği bir parçadır. Üretim aşamalarına göre farklı amaç ve kullanımlara sahip olabilir. Sabit bir şekilde konumlandırılan bu ürün, yerinden oynamaz ve enstrümana herhangi bir zarar vermez. Tower gitar - saz kaposu ED-04 kapo, elektrikli gitara uygun bir tasarıma sahiptir. Hızlı bir şekilde değişim sağlaması sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Son derece dayanıklı malzeme ile üretilen model, yüksek ritimde çalınan parçalara dahi uyum sağlar. Ürün, siyah ve metal görünümüyle dikkat çekicidir.

  • Saz ve gitar için kullanım
  • Dayanımı yüksek ürün
  • Kaliteli malzeme içeriği

Dayanıklı Tower Saz Gitar Kaposu ED-04 Kapo Özellikleri

Dayanıklı Tower Saz Gitar Kaposu ED-04 Kapo Özellikleri

Saz kaposu, bulunan pozisyondan diğer bir perdeye geçmeyi sağlayan bir üründür. Bu model, saz ve gitarda kullanıma uygundur. Gitarın sap boyunu kısaltmaya yarayan kapo, birçok kişi tarafından kullanılan bir gitar ekipmanıdır. Gitarın hangi tonda çalınacağını ayarladıktan sonra kapoyu ilgili perdeye takabilirsiniz. Hem şarkı söyleyip hem de gitar çalanların sıklıkla kullandığı bu ürün, sahne alanlar için oldukça faydalıdır. Akor pozisyonlarını kolaylaştırması sayesinde yeni başlayanlar tarafından tercih edilebilir. Alüminyum alaşımlı malzeme içeriğine sahip olan kapo, dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Ele rahat bir şekilde sığması sayesinde kullanımı son derece rahattır. Gitar ve sazı ayar yapmadan kullanmanızı sağlar. Birçok klavyede kelepçe olarak tercih edilir. Ergonomik boyutları sayesinde kolay bir şekilde muhafaza edilir. Taşıması ve saklaması kolay olan bu ürünü istediğiniz her yere götürebilirsiniz.

Kullanışlı Tower Saz Gitar Kaposu ED-04 Kapo Yorumları

Kullanışlı Tower Saz Gitar Kaposu ED-04 Kapo Yorumları

Tower gitar - saz kaposu ED-04 kapo yorumlarında ürünün sağlam yapısının beğeni topladığı görülür. İdeal boyuta ve yüksek dayanıma sahip olan yapısı sayesinde müşterilerin beğenerek kullandığı bir gitar ekipmanıdır. Dizeleri sıkı bir şekilde tutmanıza yardımcı olan ürün yardımıyla müzik aletinden temiz ve güzel bir ses çıkar. Şarkı çalma esnasında anahtarı değiştirebilmeniz sayesinde size rahat bir alan sunar. Bu ürünü elektro gitar, akustik gitar ve saz ile beraber kullanabilirsiniz. Süspansiyonu kaliteli olan kapo, kolay bir şekilde serbest bırakılabilir. Takması ve çıkarması kolay olan ürün ile rahat bir çalışma alanına sahip olursunuz. Kaponun konumunu değiştirerek istediğiniz tona geçebilirsiniz. Ürünün ağırlığı 61 gramdır. Müzik aletine ekstra bir ağırlık ilave etmez. Kullanımı son derece kolay ve zahmetsiz olması sayesinde müşteriler tarafından tercih edilir.

Bütçe Dostu Tower Saz Gitar Kaposu ED-04 Fiyatları

Bütçe Dostu Tower Saz Gitar Kaposu ED-04 Fiyatları

Tower gitar - saz kaposu ED-04 kapo fiyatları, kalite düzeyi ve ürünün özelliklerine göre belirlenir. Konulduğu yerde sabit bir şekilde kalması sayesinde işlevselliği yüksektir. Gitar ve saza tam olarak uyumlu olan kapo, tellerde herhangi bir cızırtı oluşmasına izin vermez. Tower gitar - saz kaposu ED-04 kapo kullananlar, ürünün kaliteli yapısına karşın oldukça ekonomik olduğunu ifade eder. Bütçe dostu olması sayesinde gitara yeni başlayanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, amatör ve profesyonel kullanıma uygundur. Amacına uygun bir şekilde kullanılır. Kaliteli malzeme içeriği sayesinde uzun ömürlüdür. Siyah renkli üretilen kapo, tüm gitar ve saz çeşitlerine uyum sağlar. Optimum sıkılık düzeyine sahip olması sayesinde hem kolay kullanılır hem de iyi bir sabitleme sağlar. Saz ve gitar kaposunu Trendyol’dan inceleyebilir ve satın aldıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.