Touch Çınar Life Techfit Me Dijital Baskül

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Touch Çınar Life Techfit Me Dijital Baskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Min 3 kg max 180 kg tartar Lcd ekran Ağırlık birimi kg (kilogram) - Lb (pound) Yüksek hassasiyet Otomatik sıfırlama ve kapanma Aşırı yük uyarısı Düşük pil uyarısı 1 adet cr2032 pil ile çalışır. Pil kutuya dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Touch Me Dijital Baskül

Dengeli beslenmeniz ve bol aktiviteyi yaşamınıza dahil etmeniz sağlığınız açısından oldukça önemlidir. Karbonhidrat, protein, yağ bakımından dengeli ve düzenli beslendiğinizde vücudunuzda olan değişimi yavaş yavaş fark edebilirsiniz. Bu değişime egzersizi de dahil ettiğinizde vücudunuzun gençleştiği etrafınızdakiler tarafından da kolayca anlaşılır. Fit ve sağlıklı görünmek için çaba gösterirken kilonuzu bilmeniz gerekir. Güvenilir kilo ölçümü için de Touch Me dijital baskül ürünlerini tercih edebilirsiniz. Yağ ve kas oranınızı ölçen bu cihaz, net ve doğru sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Şık tasarımı ve sağlam yapısı ile beğeni toplayan Touch Me dijital tartı, tamamen cam yüzeyden oluşur. Maksimum 180 kiloya kadar tartabilen cihaz, 1 adet pil ile uzun süre çalışarak yüksek performans gösterir.

  • Güvenilir ve net sonuçlar
  • Yağ kas ölçümü
  • LED göstergeli dijital ekran

Touch Me ile Sağlıklı Yaşam Sürme İmkanı

Touch Me ile Sağlıklı Yaşam Sürme İmkanı

Kilo kontrolü yetişkin, çocuk, yaşlı ya da genç fark etmeksizin herkes için önemlidir. Vücudunuzda bulunan yağ ve su oranı ölçebilen Touch Me SS-2005 dijital baskül tartı, kayıt özelliği sayesinde eski ölçümlerinizi kolayca görebilmenizi ve kendi takibinizi evinizden rahatlıkla yapabilmenizi sağlar. Oldukça hassas bir ölçüm yapan bu cihazı her zaman aynı yerde kullanmanız sonuçlar açısından önemlidir. Sert zemine koyacağınız cihazın üzerine çıplak ayakla çıkmanız gerekir. Üzerinizde hırka, ağır sweat veya mont gibi kıyafetler varsa çıkarmanız ve cebinizdeki telefonu, cüzdanı ve diğer eşyaları başka yere koymanız gerekir. Her bir gramı algılayabilen Touch Me dijital cam baskül, size doğru sonuçlar sunar. Uzmanlara göre her gün tartılmak doğru bir davranış değildir. Haftada bir sabah aç karna tartılmanızı tavsiye eden uzmanlar, bu şekilde kilo kontrolü konusunda daha başarılı olabileceğiniz ifade eder.

Touch Me ile Evde Kolay Kilo Kontrolü

Touch Me ile Evde Kolay Kilo Kontrolü

Çoğu kişi, kilo kontrolü konusunda adım atmak ister. Bazıları ise diyetisyene giderek profesyonel destek almayı tercih eder. Diyetisyenin odasında bulunan tartı, sizin yağsız ağırlığınızı, vücudunuzda bulunan suyu, yağı ve kas oranını söyler. Üstelik vücudunuzun hangi bölgesinde ne kadar yağ ve kas olduğunu bile öğrenmenize imkan tanır. Günümüzde diyetisyene gitmek yerine evinizde de bu tür ölçümleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Me dijital baskül sayesinde net ve güvenilir sonuçlar elde ederek beslenme tarzınızı değiştirebilir, kısa sürede hayalini kurduğunuz vücuda kavuşabilirsiniz. Haftalık olarak tartılarak ölçümlerinizi kaydedebilir ve kendi takibinizi kolayca yapabilirsiniz. Touch Me dijital baskül SS 2005, dayanıklı yapısı ve kaliteli malzemeleri ile beğeni toplar. Banyonun nemli ve ıslak ortamına bile uyum sağlayan bu cihaz, uzun ömürlüdür. Siz de Touch Me baskül kullananlar arasına katılarak sağlıklı yaşam için önemli bir adım atabilirsiniz.

Pratik ve Kullanışlı Touch Me Dijital Basküller

Pratik ve Kullanışlı Touch Me Dijital Basküller

Touch Me dijital baskül özellikleri ile sevenlerinden tam not alır. Şık ve modern tasarımı ile evinize mükemmel uyum sağlayan bu cihaz, tek bir pil ile uzun süre kullanılabilir. Düz bir zeminde kullanmanız gereken üründen güvenilir sonuçlar elde edebilirsiniz. Vücut ağırlığınızı ölçmek için tasarlanan cihaz, cam bir gövdeden oluşur. 180 kiloya kadar ağırlık taşıyabilen tartının alt leveli ise 3 kilogramdır. Touch Me dijital baskül fiyatları ise performansına oranla idealdir. Hem cebinizi hem de sizi düşünen ürün, her bütçeye hitap eder. Sağlıklı beslenme konusunda atabileceğiniz ilk adım ise bu benzersiz tartıya sahip olmak olur. Kendi kilonuzu takip ederek hayal ettiğiniz ölçülere sahip olabilir ve istediğiniz vücut ağırlığına kavuşabilirsiniz. Trendyol’dan Touch Me dijital baskül yorumlarını ve fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz.