TORK Xpress® Z Katlı Havlu Universal 230 Yaprak Koli Içi 21 Paket // 150100

1.879 TL
(89,48 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.774,46 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TORK Xpress® Z Katlı Havlu Universal 230 Yaprak Koli Içi 21 Paket // 150100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STAH Uluslararası Ticaret Satıcı Ünvanı: STAH ULUSLARARASI TİCARET VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086149100001 Vergi Kimlik Numarası: 7810861491
    Bu ürün STAH Uluslararası Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tork Xpress® Z Katlı Havlu Universal 230 Yaprak Koli İçi 21 Paket Temel el kurulama ihtiyaçlarını, uygun ekonomik maliyetli Universal Tork Xpress® Yumuşak Z Katlamalı Havlu Kağıt ile karşılayın. Bu havlu kâğıtlar, ziyaretçi sayısı orta seviyede olan halka açık lavabolarda Tork Xpress® Z Katlı Havlu Dispenseri ile kullanım için uygundur. Küçük yerlere uyum sağlar ve misafirlerinize hem konfor, hem de hijyen sunar. Özellikler ? Ekonomik bir ürün - temel ihtiyaçlar için havlu kağıt ? Her seferinde tek yaprak vererek hijyeni artırır ve tüketimi azaltır Bu ürünle beraber kullanabileceğiniz ürünler için Uyumlu Ürünler bölümüne bakınız.
Geri Bildirim Ver