Toprak Doğal 15 Lt Cocopeat Torfu Hindistan Cevizi Kabuğu Torfu Ege Garden Özel

89 TL

Ürün Bilgileri

Toprak Doğal 15 Lt Cocopeat Torfu Hindistan Cevizi Kabuğu Torfu Ege Garden Özel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ege Garden Botanik Satıcı Ünvanı: SERAP CANSU AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8940305630
    Bu ürün Ege Garden Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COCOPEAT HİNDİSTAN CEVİZİ TORFU HİNDİSTAN CEVİZİ KABUĞU LİFİ KULLANIMA HAZIR GÖNDERİCEK ÜRÜN LİTRE MİKTARI ÜRÜN BAŞLIĞINDA BELİRTİLMEKTEDİR KISACA COCOPEAT TORFUNDAN BAHSEDELİM.... Cocopeat hindistan cevizi torfu başlıca avantajları şunlardır. Yoğun su tutma kapasitesine sahiptir ve nemi uzun süre muhafaza eder. Drenajı yüksektir ve sulama ile ilgili problemleri en aza indirir. Optimum çimlenme ve köklenme sağlar. Gözenekli ve geçirgen yapısıyla köklerin Düzenli gelişimini sağlar. Yabancı maddeleri ve hastalık etmenlerini ihtiva etmez. Dikim işleminden sonra bitki gelişimi klasik yöntemlere oranla çok daha hızlıdır. Şaşırtma İşleminde bitki şaşırtma şoku yaşamaz. Bitki kökleri ürünlerin dış yüzeyini kaplayan fileyi rahatlıkla deler ve köklerde bir sıkışma yaşanmaz. Hızlı ve kolay dikim sağlar. İşçilikten ve zamandan büyük tasarruf sağlar. Stoklamak ve muhafaza etmek kolaydır. ÜRÜNÜMÜZ KG- AĞIRLIK OLARAK DEĞİL LİTRE HACİM HESABI YAPILARAK GÖNDERİLMEKTEDİR. TOPRAĞIN NEM ORANINA BAĞLI OLARAK AĞIRLIĞI DEĞİŞMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 15 L
Geri Bildirim Ver

Toprak Doğal 15 lt Cocopeat Torfu Hindistan Cevizi Kabuğu Torfu Ege Garden Özel

Çiçek yetiştirmek, çok sayıda kişinin tercih ettiği hobilerden biridir. Siz de bu önemli hobi ile ilgileniyorsanız çiçeklerinizin sağlıklı bir şekilde büyümesi için Toprak Doğal 15 lt cocopeat torfu Hindistan cevizi kabuğu torfu Ege Garden özel seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, 15 lt olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktar özelliği sayesinde çok sayıda kişinin ihtiyacının cevaplandırılmasına yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde oldukça fazla kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda ürünün öne çıkmasına kaynaklık eden niteliklerinden biri de zengin vitamin ve minerallere sahip olmasıdır. Hem vitamin hem de mineral açısından zenginliği sonucunda, toprağın ihtiyaç duyduğu bakımın kısa süre içinde yapılmasına yardımcı olur. Siz de beğeni kazanan bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Geniş kullanım alanı
  • Uzun süre nem muhafazası

Toprak Doğal 15 lt Hindistan Cevizi Kabuğu Özel

Toprak Doğal 15 lt Hindistan Cevizi Kabuğu Özel

Toprak Doğal Hindistan cevizi kabuğu torfu çiçek yetiştiren kişiler kadar çiftçilik ile geçimlerini sağlayan müşterilerin de sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biridir. Ürün, toprağın ihtiyaç duyduğu bakımın kısa sürede yapılmasına olanak tanır. Bu sayede canlı ve parlak görüntüye sahip olan çiçeklere kavuşma imkanı sağlar. Aynı zamanda lezzetli ve verimli sebze ya da meyve yetiştirme olanağı sunar. Bitkilere sağladığı yarar sayesinde çok sayıda kişinin vazgeçilmez bakım ürünlerinden biri olmayı başarır. Bu seçenek, yoğun su tutma kapasitesi ile de ön plana çıkar. Bu özelliği sonucunda seyahat eden kişiler tarafından da oldukça fazla talep edilir. Hindistan cevizi kabuğu torfu drenajı oldukça yüksektir. İdeal drenaj seviyesine sahip olan ürün, nemin uzun süre muhafaza edilmesine katkı sağlar. Siz de pratik kullanım sunan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Toprak Doğal 15 lt Hindistan Cevizi Kabuğu Yorumları

Toprak Doğal 15 lt Hindistan Cevizi Kabuğu Yorumları

Toprak Doğal 15 lt cocopeat torfu Hindistan cevizi kabuğu torfu Ege Garden özel yorumları müşterilerin üründen son derece memnun olduğunu ortaya koyar. Ürün, yoğun su tutma kapasitesi sonucunda çeşitli sulama problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Bu sayede çiftçilerin imdadına yetişen ürünlerden biri olmayı başarır. Tohumların yüksek oranda çimlenmesine kaynaklık eden ürün, fidelerin köklenme sürelerini de kısaltır. Gözenekli ve geçirgen yapıya sahiptir. İdeal yapısı sayesinde çeşitli bitkilerin kök yapısının gelişmesine yardımcı olur. Bitkilerin toprağın sıkı bir şekilde tutunmasına sağlar. Bu özelliği sonucunda hasat zamanı yüksek verim alınmasına kaynaklık eder. Toprak Doğal 15 lt cocopeat torfu Hindistan cevizi kabuğu torfu Ege Garden özel kullananlar üründen çoğu zaman memnundur. Siz de bitkilerin verimliliğini artırıp yüksek su tutma kapasitesi sayesinde sulama problemlerinin önüne geçen ürünü temin edebilirsiniz.

Toprak Doğal 15 lt Hindistan Cevizi Kabuğu Fiyatı

Toprak Doğal 15 lt Hindistan Cevizi Kabuğu Fiyatı

Toprak Doğal 15 lt cocopeat torfu Hindistan cevizi kabuğu torfu Ege Garden özel fiyatı cazip miktar aralığında yer alır. Ürün, kullanımı ile beraber bitkilerin hızlı biçimde gelişmesine yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda bitkilerin şaşırtma şoku yaşamasının da önüne geçer. Bu sayede hem canlı hem de parlak bir görüntüye sahip olan bitkiler yetiştirme imkanı tanır. Yetişme esnasında bitkiler, dış yüzeyi kaplayan fileyi kolay biçimde aşar. Bu özelliği sonucunda rahat biçimde yetişirken köklerde sıkışma gibi gelişimi olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumlar yaşanmaz. Emekten ve zamandan tasarruf edebilme imkanı tanır. Bu özelliği sonucunda bitkilerin kolay ve zahmetsiz biçimde yetiştirilmesine kaynaklık eder. Hızlı bir şekilde bitki yetiştirme imkanı tanır. Siz de bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.