Topicrem Ah3 Global Anti-aging Creme 40ml Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi

767,40 TL

Ürün Bilgileri

Topicrem Ah3 Global Anti-aging Creme 40ml Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topicrem AH3 Global Anti-Aging creme 40ml Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi: kuru ciltlerde krışıklıklar,sıkılık kaybı ve cilt tonu eşitsizlikleri ve donuk cilt görünümü için bakım kremi.cildi yenilemeye sıkılaştırmaya ve yüz ovalinin toparlanmasına yardım eder.cilt tonu daha parlak ve ışıltılı görünür.
Geri Bildirim Ver

Topicrem 3700281704037 AH3 Global Anti-aging Creme 40 ml Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi

Topicrem AH3 Global 40 ml yaşlanma karşıtı bakım kremi, olgun ciltlerde meydana gelen kuruluğun azalmasına yardımcı olur. Sağlıklı ve parlak bir cilt için geliştirilen özel formülü, yaşlanmanın oluşturduğu etkileri ortadan kaldırır. Günlük bakım rutinine eklemeye uygun bir ürün olan yaşlanma karşıtı krem, sağlıklı ve ışıltılı ciltlerin uzun süre devamlılığını sağlar. Farklı yaş aralıklarında kullanıma uygun olan bu ürün, dermatolojik olarak test edilmiş sağlıklı bileşenlere sahiptir. Topicrem AH3 Global 40 ml yaşlanma karşıtı bakım kreminin fiyatını da doğrudan etkileyen yoğun yenileme formülü, minimum ücretlerle kaliteli ve doğal cilt bakımı yapma fırsatı sunar.

  • Marka: Topicrem
  • Etki: Yaşlanma Karşıtı
  • Hacim: 40 ml

Topicrem Ah3 Global Yaşlanma Karşıtı Bakım Kreminin Formül Özellikleri

Topicrem Ah3 Global Yaşlanma Karşıtı Bakım Kreminin Formül Özellikleri

Cildin tazelenmesine yardımcı olan Topicrem AH3 Global 40 ml yaşlanma karşıtı bakım kremi, günlük rutin için ideal vitamin değerlerini sağlar. Farklı cilt tiplerinde kullanıma uygun olan ürün, dermatolojik testlerden onaylıdır. Topicrem bakım ürünü, kuruyan ve yaşlanmaya bağlı kırışıklık oluşan cilt tiplerinde, daha canlı ve sağlıklı bir görünüm oluşturur. Hyaluronik asit bakımından zengin olan Topicrem AH3 bakım kremi, cilt tonunda meydana gelen renk eşitsizliğini minimuma indirir. Stabilize C ve E vitamini içeren yaşlanma karşıtı krem, hücrelerin yenilenmesini sağlayarak dokuları canlandırır. Sarkma ve kırışıklıkların meydana getirdiği görünümü kontrol altına alan üründe nem desteği için su ve kaprilik trigliserit yer alır. C10-18 Trigliserit ve Hidrojen hindistan cevizi yağı içeren yaşlanma karşıtı bakım kremi, çuha çiçeği özleriyle zenginlik kazanır.

Topicrem Ah3 Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Ne Sıklıkla Kullanılır?

Topicrem AH3 Global 40 ml yaşlanma karşıtı bakım kremi, yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulamak için idealdir. Sabah ve akşam düzenli şekilde kullanıma uygun olan yaşlanma karşıtı kremin, masaj hareketleriyle cilde yedirilmesi gerekir. Göz çevresine temas etmemesi gereken ürün, boyundan göğüslere kadar devam eden tüm bölgeye uygulanabilir. İnce bir tabaka şeklinde sürülmesi yeterli olan anti yaşlılık kremi, cilt tarafından kısa sürede emilir. Özellikle gece yatmadan ya da günün ilk saatlerinde uygulama yapılması kremin verimliliğini maksimum seviyeye çıkarır. Topicrem AH3 Global 40 ml Anti-Aging Creme formülünün özel bileşenleri, ayçiçeği tohumu yağı ve poliaksrilit çapraz polistearat içeriğiyle daha zengin hâle gelir. Ciltteki güneş lekeleri, yaşlanmaya bağlı oluşan izler ve kırışıklıkların yoğunluğuna bağlı olarak günlük uygulama sayısı 1 ila 2 defa arasında değişebilir.

Topicrem Ah3 Global 40 ML Bakım Kreminin Faydaları Nelerdir?

Topicrem AH3 Global 40 ml yaşlanma karşıtı bakım kremi, ciltteki sarkık deri görünümünü ortadan kaldırır. Özellikle yaşlılık belirtilerinin ilk defa ortaya çıktığı zamanlarda, cildin kendini yenilemesi için Topicrem uygulamasıyla destek verilmesi yeterlidir. Yüz, el, boyun ve göğüs gibi bölgelerde etkili sonuçlar ortaya çıkaran yaşlılık karşıtı krem, güneş ışınlarının zararlarına karşı koruma desteği sunar. Özellikle kalıcı lekelerin hafiflemesine yardım eden Topicrem AH3 hassas ve kuru ciltler için 40 ml yaşlanma karşıtı ürün, pürüzsüz ve berrak bir cilt görüntüsü ortaya çıkarır. Vitamin ve mineral bakımından zengin kaynakların kullanıldığı ürün sayesinde kaz ayağı ve dudak kenarı kırışıklıkları gibi problemler kontrol altına alınır. Topicrem AH3 Global 40 ml yaşlanma karşıtı bakım kreminin yorumlarında ürün hakkında yapılmış her türlü değerlendirme sıralanır. Trendyol üzerinden ürünü sepete ekledikten sonra, güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz.