209 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Paragrafik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 2024Kitap Satıcı Ünvanı: BİAN DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169111000600001 Vergi Kimlik Numarası: 1691110006
    Bu ürün 2024Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paragrafik Soru Bankasının tamamı ÖSYM’ nin son yıllarda uyguladığı sınavlardaki yeni tarz, seçici ve özgün paragraf sorularından hazırlanmış. Kitap üniversiteye giriş sınavları, KPSS, DGS, ALES tüm sınavlara hazırlananlar için ideal bir eser. Paragraf sorularında odaklanma ve süre yönetimi 4’ lük, 8’ lik, 16’ lık, 32’ lik nitelikli yeni nesil paragraf soruları ile geliştiren bir kitap. Soruların sunuluşunun da ÖSYM kitapçığında karşılaşacağınız tarzda olması için özellikle özen gösterilmiş. Bu da gerçek sınavda paragraf soruları ile karşılaştığınızda psikolojik rahatlığınız düşünülerek yapılmış. Soruların tamamı video çözümlü. Yapamadığınız ya da hatalı soruların çözümleri için youtube.com / kampus adresini ziyaret ederek ücretsiz üye olmanız yeterli.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Yayınları Paragrafik

Tonguç Yayınları Paragrafik TYT ve AYT sınavları için özel olarak hazırlanan Türkçe baskılı soru bankasıdır. Kapak ve sayfa kalitesi yüksek olup uzun süre yırtılmadan, deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. İdeal, hafif yapı özellikleriyle kolayca taşınabilir. Derslere ve sınavlara hazırlanırken öğrencilere yüksek fayda sağlayan bir kaynaktır. Alanında uzman, tecrübeli eğitimciler tarafından hazırlanır. Kısa, uzun, kolay ve zor pek çok metnin yer aldığı soru bankası içerisindeki sorular her seviyeye uygun özel olarak hazırlanır. Tecrübeli eğitimcilerin hazırladığı özgün ve kaliteli sorular, farklı soru tiplerine alışmanızı sağlar. Tüm soruları çözerek sınavlardaki uzun paragraf korkunuzu yenebilir, pratiklik kazanarak sınav sırasında zamandan tasarruf edebilirsiniz. Öğrencileri sınavlara hazırlayan sıklıkla tercih edilen bu kaynak sayesinde sınavlardaki başarı seviyenizi rahatlıkla artırabilirsiniz.

  • Öğretici sorular
  • Başlı kalitesi
  • Rahat kullanım

Öğretici Tonguç Yayınları Paragrafik

Öğretici Tonguç Yayınları Paragrafik

Tonguç Yayınları Paragrafik yorumları ürünün orijinal sayfa ve soru kalitesini, rahat kullanım özelliklerini ön plana çıkarır. Türkçe dersini daha iyi kavrayabilmeniz için özel olarak geliştirilmiş olup eksiklerinizi kısa sürede görerek başarı seviyenizi artırmanıza katkıda bulunur. Kitaptaki test soruları eksiklerinizi keşfederek hata yaptığınız konuları yeniden gözden geçirmenizi sağlar. Tonguç Yayınları Paragrafik satın almadan önce müşteri yorumlarını analiz edebilirsiniz. Yeni ders müfredatına uygun özel olarak hazırlanan özel kaynak, sınava hazırlık sürecinde testleri pratik, hızlı bir şekilde çözmenize yardım eder. Uzman eğitimciler tarafından hazırlanın çeşitli testlerden geçilerek hizmetinizi sunulan ürün özgün, kaliteli soru tiplerinden oluşur. Ders ve sınavlarda yüksek başarı kaydetmenize olanak sağlayan ürün sayesinde başarı seviyenizi maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz. Yeni müfredata uygun hazırlanan özgün paragraf soru tipleri ile sınava kısa sürede sorunsuz bir şekilde hazırlanabilirsiniz.

Özel Basım Tonguç Yayınları Paragrafik

Özel Basım Tonguç Yayınları Paragrafik

Tonguç Yayınları Paragrafik kullananlar ürünün öğretici, bilgilendirici, zahmetsiz kullanım özelliklerini fark eder. Özgün paragraf sorularının yer aldığı testler sayesinde Türkçe netlerinizi kısa sürede artırabilir, zaman kaybetmeden pratik soru çözme kabiliyeti kazanabilirsiniz. Her dönem güncellenen, müfredata uygun olarak hazırlanan ürün sayesinde bol bol soru çözerek öğrenme kabiliyetinizi artırabilirsiniz. Soru çözdükçe hatalı cümleyi bulma, cümle tamamlama gibi farklı soruları rahat ve pratik şekilde çözebilirsiniz. Sorulardaki detayları yakalamak ve önemli bölümleri atlamadan soru tekrarı yapmanız için ideal bir kaynaktır. Paragrafta dikkat etmeniz gereken noktaları görerek eksik aldığınız yerleri tamamlayabilir, anlamı yakalama konusunda kendinizi hızla geliştirebilirsiniz. Bol soru çözerek ders ve sınavlarınızda hız kazandıkça zamanınızı etkili, tasarruflu bir şekilde kullanabilirsiniz. Türkçe testlerinde yer alan paragraf soruları sayesinde okuma, anlama kabiliyetinizi artırarak ders ve sınavlarınızda yüksek başarı kaydedebilirsiniz.

Tonguç Yayınları Paragrafik Fiyatı

Tonguç Yayınları Paragrafik Fiyatı

Tonguç Yayınları Paragrafik fiyatı bütçenize hitap edebilir. Ürünün basım tarihi, orijinalliği ve yayınevi kalitesine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Okuma ve anlama performansınızı artırabileceğiniz bu kaynak, sınav öncesi okuma hızınızı artırarak soru çözme yeteneğinizi yüksek seviyeye çıkarır. Adaylara yöneltilen soruların tamamı okuduğunu anlama kabiliyetini ölçtüğü için kısa sürede hız kazanarak dersi ve sınavlardaki başarı seviyenizi yüksek seviyeye çıkarabilirsiniz. Yalnızca sınavlarda değil okul derslerinde de paragraf ve anlatım derslerinde yüksek başarı kaydetmenize olanak sağlayan orijinal kaynak, oldukça yoğun ilgi görür. Soruları pratik, hızlı bir şekilde çözerek pek çok konuda pratiklikle kazanmanıza yardım eder. Kendinize bir program oluşturarak test çözümü sırasında kronometreyle süre tutabilir, soruları kısa sürede çözerek pratiklik kazanabilirsiniz. Okuma alışkanlığı kazandırarak ders ve sınavlarda verim elde etmenize olanak sağlayan bu ürünü Trendyol'dan araştırarak satın alabilirsiniz.