TOMUBA NUTRITION MEAL2GO

1.399 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TOMUBA NUTRITION MEAL2GO

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOMUBA NUTRITION Satıcı Ünvanı: TOLGA MURAT BALIKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 1370182428
    Bu ürün TOMUBA NUTRITION tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MEAl2GO HAZIR YEMEK… ÖĞÜN YERİNE GEÇEN TEK ÜRÜNDÜR. Meal2go ile doyurucu ve besleyici bir diyet yaparsınız. Bu sayede kolay ve basit şekilde kendinizi aç bırakmanıza veya keyif aldığınız yiyecek ve içeceklerden vazgeçmenize gerek kalmaz! Meal2go sporcuların ihtiyaçlarına göre kaliteli yüksek protein kaynağı ile lezzetli bir şekilde formüle edilmiştir. Hızlı kas kazanmanızı sağlayan eşsiz bir öğün formülasyonudur. Meal2go öğün tozu ile vücudunuzun harika hissetmesi ve kendinizin en iyi versiyonu olması için ihtiyaç duyduğu her şeyi içerir. Meal2go ürünümüzde neler var? yağsız kas oluşturmak ve sizi tok tutmak için yüksek kaliteli protein içerir. yağ yakmanıza yardımcı olmak için sıfıra yakın şeker oranına sahiptir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek vitamin ve minerallere sahiptir. Sizi daha uzun süre tok tutan ve bağırsak sağlığını destekleyen Tomuba’nın özel geliştirdiği “GELİŞMİŞ EMİLİM FORMÜLÜ” ile birlikte gelir. Kas hacmi için : Yüksek protein kaliteli karbonhidrat kaynakları sayesinde tüm öğünlerinizden sonra birer ölçek ve antrenmandan hemen sonra 1 ölçek kullanarak kasların anabolik sürecini başlatabilirsiniz. Sağlıklı Beslenme için : Öğün yerine geçebilen yapısı sayesinde öğün yerine kullanarak %100 doğal ve zengin vitamine mineral içeriği ile sağlıklı bir beslenme rutini yakalayabilirsiniz. ÖNEMLİ : Üründe kullanılan hammaddeler işlemlerden geçmemiş saf doğaldır. Bu yüzden etkinliği yüksektir. Meal2go tamamı ile kimyasaldan uzak , tat değil etkinlik ve bio-yararlılık hedeflenerek imal edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kakao
  • Servis 40
  • Gramaj 2000 gr
Geri Bildirim Ver