Tommee Tippee Sterilizatör Beyaz 0 Ay+

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.889 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.190 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tommee Tippee Sterilizatör Beyaz 0 Ay+

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minycenter - Carters Oshkosh Skip Hop Satıcı Ünvanı: GAMİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388072796400026 Vergi Kimlik Numarası: 3880727964
    Bu ürün Minycenter - Carters Oshkosh Skip Hop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tommee Tippee Elektrikli SterilizatörBakteri ve virüsleri* %99,9’a kadar yok eden hızlı, sorunsuz sterilizasyon. Üstelik sadece 5 dakikada !Neden Tommee Tippee Elektrikli Sterilizatör?.Sterilizatörümüz zararlı bakteri ve virüslerin %99,9'unu öldürmek için su buharının gücünü kullanır, bu da bebeğinizi kimyasal kullanmadan koruyabileceğiniz anlamına gelir.Tommee Tippee'nin Elektrikli Sterilizatörü, yalnızca 5 dakikalık hızlı sterilizasyon döngüsü sayesinde bebeğinizin bir sonraki beslenmesi için 6 adede kadar temiz, steril biberon bulundurmanızı sağlar. Kapak açılmadığı müddetçe 24 saate kadar steril tutar.Tek tuşla çalışır ve otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Kapağın sıcaklığından ellerinizi korumak için kapağın yanlarında tutma kolları vardır.Sterilizasyon makinamız evrenseldir. Bütün markaların sterilizasyona uyumlu ürünleri ile birlikte kullanılabilir.Kompakt ve şık yapısı ile az yer kaplar, evinizin dekorasyonuna uyum sağlar. Aynı zamanda bebeğinizin biberon, emzik gibi ürünlerini kullanmadığınız zamanlarda steril bir şekilde sterilizasyon makinemizin içerisinde saklayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Tommee Tippee Elektrikli Sterilizatör

Hijyen, bebek bakımını konusunda oldukça önemli bir yere sahiptir. Beslenmede ise dikkat edilmesi gereken ilk noktalardan biridir. Bebekler mikroplara karşı hassas yapıdadır. Bu sebeple beslenme için kullanılan ürünlerde yıkama tek başına yetersiz kalabilir. Tommee Tippee marka sterilizatör bu noktada etkin bir yardımcı olabilir. Tommee Tippee elektrikli sterilizatör, %100 doğal buhar üreterek etkili dezenfeksiyon işlemi yapar. Bakteri oluşumunu %99 oranında engeller. Bebek ürünlerinde kullanılan eşyaların alt materyalleri sağlık açısından da önem taşır. Marka, bu anlamdaki tercihleri ile de dikkat çeker. Sağlık noktasında risk oluşturmayan malzemelerle ürünlerini tasarlar. Sterilizatör, mutfakta sürekli set üstünde durduğu için çoğu kişi tarafından görüntüsü de tercihleri etkileyen faktörler arasında gelir. Markanın bu ürünü, pürüzsüz ve mat yapısıyla mutfağınızda da şık durur.

  • Bakteri önleyici
  • Doğal buharla dezenfeksiyon
  • Etkin temizlik

Güvenli Kullanım Sunan Tommee Tippee Sterilizatör

Güvenli Kullanım Sunan Tommee Tippee Sterilizatör

Sterilizasyon biberonlar dışında farklı parçalar için de kullanılabilir. Mama kullanmasanız da göğüs pompası aksesuarları ya da emzik gibi ürünleri steril tutmanız önemlidir. Bu ürünlerin her noktasına yıkama esnasında erişmek mümkün olmayabilir. Tommee Tippee sterilizatörün etkin buhar özelliği, ürünlerin ulaşılması zor yerlerine girerek tam bir dezenfeksiyon sağlar. Kapağı kapalı kaldığı sürece 24 saate kadar içindekileri steril tutma özelliğine sahiptir. Kullanım sırasında herhangi bir kalıntı bırakmaz. Elektrikli sistemi ile her an kullanıma hazırdır. Farklı boyutlarda bebek emzikleri ve biberonlar mevcuttur. Tommee Tippee marka sterilizatör tüm bu çeşitlilik göz önünde bulundurularak uygun hacme sahip olarak üretilir. Çift tepsili sistemindeki üst tepsiyi çıkararak uzun boylu biberonlar için uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca kolay tutulabilen yan kısımları ile elinizi buhara karşı koruyarak güvenli kullanım sağlar.

Tommee Tippee Sterilizatörü Ön Plana Çıkaran Özellikler

Tommee Tippee Sterilizatörü Ön Plana Çıkaran Özellikler

Markanın sterilizatörü birçok farklı özelliğe sahiptir. Çalışma prensibi, iç hacmi, sterilizasyon süresi bunlardan bazılarıdır. Tommee Tippee sterilizatör beş dakika gibi kısa bir sürede içindeki tüm ürünleri steril eder. Çocuklu yaşamda zaman çok önemlidir. Zamanı aktif kullanmak adına pratik araç gereçler gerekebilir. Bu ürün, sterilizasyon sonrası kapağı açılmadan 24 saate kadar içindekileri steril tutar. Böylece özellikle geceleri de emziren anneler için ideal bir ürün olarak dikkat çeker. Ekstra alan sağlayan üst üste konulabilir iki adet tepsiye sahiptir. Cihaz içine 6 biberon ve emziği aynı anda sığdırabilirsiniz. Gün içindeki tüm besleme anları için biberonlar önceden hazır halde bekletilebilir. Hem sizin, hem de bebeğinizin sağlığı için oldukça faydalı bir üründür. Tommee Tippee sterilizatör yorumlarını okuyarak ürünle ilgili müşteri değerlendirmelerini görebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Cazip Tommee Tippee Elektrikli Sterilizatör Fiyatları

Cazip Tommee Tippee Elektrikli Sterilizatör Fiyatları

Kaliteli malzemesi ve fonksiyonel kullanımı ile dikkat çeken Tommee Tippee sterilizatör BPA içermez. Sizin ve bebeğinizin sağlığı ön planda tutularak üretim yapılır. Tek düğmeli kolay çalışma prensibine sahiptir. Güvenlik amaçlı otomatik kapanma özelliği bulunur. Paket içeriğinde ek olarak meme ucu maşasıyla yenidoğan emziği mevcuttur. Bu şekilde içindeki ürünleri el değmeden steril şekilde çıkarmanıza imkan tanır. Bebeklerin pek çok ihtiyacı olabilir. Bu sebeple hem kaliteli, hem de uygun fiyatlı ürün arayışı başlar. Tommee Tippee elektrikli sterilizatör fiyatı bu durum gözetilerek uygun aralıkta belirlenir. Aynı anda 6 biberonu birden steril etme özelliğiyle öne çıkan ürün oldukça avantajlıdır. Bu şekilde hem zamandan, hem enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Tüm bu özelliklere sahip olmak isterseniz Tommee Tippee elektrikli sterilizatör yorumlarını Trendyol’dan inceleyerek kolayca alışveriş yapabilirsiniz.