Tokıa 4.4 Mm Micro Fine Kısa Seffaf Kılçık Ve Etiket Takma Tabancası (kuaför-takım Elbise-gelinlikçiler)

1.325 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
700 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL

Ürün Bilgileri

Tokıa 4.4 Mm Micro Fine Kısa Seffaf Kılçık Ve Etiket Takma Tabancası (kuaför-takım Elbise-gelinlikçiler)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: retay makina Satıcı Ünvanı: RECEP TAYYİP ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9110259157
    Bu ürün retay makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4.4 MM Micro Fine Kısa Seffaf Kılçık ve Etiket Takma Tabancası (Kuaför-Takım Elbise-Gelinlikçiler) için satıcı açıklaması (#616735778) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Renk Kırmızı Durum Sıfır 4.4 MM Micro Fine Nylon Kısa Seffaf Kılçık ve Etiket Takma Tabancası (Kuaför-Takım Elbise-Gelinlikçiler) (Hassas Kumaşlar) .TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR... Ürün içeriği 1 Adet Fine Kısa İğneli Etiket Takma Tabancası 1 Adet Yedek İğne 1 Paket (10.000 adet) 4.4mm Micro Fine Nylon Kısa Kılçık Ürün Detayı
  • *Fine kılçık tabancası kısa iğnelidir *Micro kılçık 4.4 mm uzunluğundadır. *Şeffaf Renktedir *Bir paket içerisinde 10.000 adet bulunmaktadır Ürün standart kılçıklardan farklı olarak micro kılçık ve tabancadır. Daha çok Kuaförler, gelinlikçiler,perdeciler,takım elbise v.s hassas kumaşlarda kullanılmaktadır. Micro tabanca ile kullanılan 4.4mm ölçüsündeki Nylon Micro Kılçıklar genellikle hassas kumaşların, takım elbise ve ceketlerin eşarp vs ürünlerin etiketlenmesinde kullanılır. Özellikle gelinlik imalatçıları da bu kılçığı dikim yerine kullanmaktadırlar. Ayrıca kot yıkama da da çok küçük yerlerin yıkama öncesi kılçıklanması için kullanılır. 4.4 micro kılçık kullanılması Micro tabanca iğnesinin çok küçük delik açmasından dolayıdır. Yıkama sonrası kılçık deliği yok denecek kadar küçüktür.
Geri Bildirim Ver