TOD Sezonluk Taraftar Paketi 3 Ekran

387 TL

Ürün Bilgileri

TOD Sezonluk Taraftar Paketi 3 Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOD TV Satıcı Ünvanı: SONUÇ BİLİŞİM VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SERVİS TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0774028407700017 Vergi Kimlik Numarası: 7740284077
    Bu ürün TOD TV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bein Connect sezonluk taraftar paketi ile sezon boyunca Süper Lig müsabakalarını takip edebilmek mümkündür.
  • Bein Connect Web cep tablet özelliği ile bilgisayar üzerinden cep telefonu üzerinden ve tablet üzerinden kullanılmaya uygundur.
  • Bein Connect sezonluk taraftar paketi 3 ekran ile taraftarı olduğunuz takımın müsabakalarını izleyebilmeniz mümkündür. Kuponu aktif hale getirebilmek için kupon kodunu ilgili alana girmek gerekir.
  • Bein Connect sezonluk taraftar paketi ile beIntsports kanallarını ve ulusal kanalları izleyebilirsiniz.
  • TOD mobil uygulaması ile paket içeriklerinde erişebilmek mümkündür.
  • Paket içeriğini kullanabilmek için TOD üyeliği gerekir.
  • Paket içerisindeki şifreler tek kullanımlık olarak sunulur.
  • Kurulum ve taahhüt olmadan üyelik yapabilmek mümkündür.
Geri Bildirim Ver

beIN CONNECT Sezonluk Taraftar Paketi 3 Ekran

Digitürk firmasına ait olan beIN CONNECT, istenilen zaman veya mekanda televizyona bağlı kalmadan seyredilebilen yayın servisidir. Futbolseverler için de özellikle kanal ayrıcalığı bulunur. Kullanım kolaylığı sunan beIN CONNECT sezonluk taraftar paketi 3 ekran sayesinde futbola ilgi duyan müşteriler takımının maçlarını rahatlıkla takip edebilir. İnternet bağlantısının bulunan her yerden kolay bir şekilde yayın servisine bağlanmak mümkündür. Pratik bağlantı hizmeti sunan bu kanal, televizyondaki yayın akışı içerisine hapsolmaktan kurtarır. İnternet bağlantısının olması halinde televizyondan, cep telefonlarından veya tabletlerden kolay bir şekilde bağlantı kurulumu yapılır. Müşteriler tarafından satın alınan paket dahilinde istenilen her yerde sınırsızca izlenim imkanı sunar. Kurulumsuz hizmet sunan beIN CONNECT ile takım seçerek tüm maçları sezon boyunca izleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca internet sitesi adresi üzerinden de tutulan takımın maçları takip edebilirsiniz.

  • Pratik bağlantı
  • Kurulumsuz paket
  • Maç yayını

Kesintisiz beIN CONNECT Taraftar Paketi Özellikleri

Kesintisiz beIN CONNECT Taraftar Paketi Özellikleri

Ürün seçilen takımın süperlig maçlarında oynayacağı tüm müsabakaları izleme imkanı sunar. Herhangi bir şekilde kurulum gerektirmeden internet bağlantısı yolu ile aktif edilir. Taahhüt vermeden sezon sonunda paket içeriğini yenileme imkanı sağlar. İnternete bağlı olan televizyon, cep telefonu ve tablet üzerinden maçlar takip edilebilir. beIN CONNECT sezonluk taraftar paketinin şifreleri, sezon içerisinde oynanılan ve seçilen takımın maçlarını kapsayacak şekilde belirlenir. beIN CONNECT için internet üzerinden üyelik oluşturmak ücretsizdir. Satın alınan paket hakkında hangi içeriklerin olduğuna dair bilgileri edinmek için üyelik işlemi yapılması gerekir. Paket şifresi sadece yurt içinde yaşayan müşteriler için geçerli olur. Satın alınan pakete dair verilen şifre tek kullanımlık olarak belirlenir. Paketin şifrelerinin devredilme imkanı olmaz. Kesintisiz maç yayını sunan paketi kullanarak tüm sezon boyunca müsabakaları keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz.

beIN CONNECT Sezonluk Paket 3 Ekran Yorumları

beIN CONNECT Sezonluk Paket 3 Ekran Yorumları

Sezonluk taraftar paketi üyesi olmanın çok fazla sağladığı yarar istenilen koşul ve şartlarda tutulan takımın maçlarının kolaylıkla izleme özelliğidir. Sezonluk taraftar paketi Smart TV aracılığı ile üye olarak paket satın alınması durumunda maçların izlenme imkanı sağlanır. Cep telefonlarında mobil interneti aktif olan futbol severlerin mekan fark etmeksizin tuttuğu takımın maçlarını izlemesi mümkün olur. Aynı işlemlerin tableti bulunan müşteriler içinde geçerlidir. beIN CONNECT üyeliğine sahip olan taraftarları tarafından tutulan takım veya diğer takımlar hakkında bilgilere ulaşmaları da mümkündür. Takım içi futbolcu bilgileri, sakatlık durumları, maç fikstürleri ve maç önü ile maç sonu açıklamaların hepsine ulaşmak oldukça kolay olur. Durumun böyle olması beraberinde beIN CONNECT sezonluk taraftar paketi 3 ekran yorumlarını da pozitif bir hale getirmesine katkı sağlar. Paket yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

beIN CONNECT Taraftar Paketi 3 Ekran Fiyatı

beIN CONNECT Taraftar Paketi 3 Ekran Fiyatı

Dünyada oldukça fazla ilgi duyulan sporların başında yer alan futbol, taraftarlarıyla, futbolcularıyla ve maçlara dair önemli detaylarıyla birlikte hayranlıkla takip edilir. beIN CONNECT sezonluk taraftar paketi 3 ekran kullananlar paketin avantajlı özelliklerinden memnun kalır. Yayın platformundan sunulan paketler genelde yüksek fiyatlarla müşterilerin alımına uygundur. Tüm sezon boyunca kesintisiz ve net bir görüntü sunar. Fakat beIN CONNECT sezonluk taraftar paketi 3 ekran fiyatının cüzi miktarlara satışa çıkması sebebi ile her bütçeye uygun olduğunu söylemek gerekir. Avantajlı kanal seçenekleri ile müşterilerin beğenisini kazanır. Sizlerde bu indirimli fiyatlar dahilinde olan beIN CONNECT sezonluk taraftar paketi 3 ekran satın alarak maç izleme keyfinizi üst seviyelerde yaşayabilirsiniz. Kullanım özellikleri sunan paketlere Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde ulaşarak takımınızın maçlarını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.