1
Dijital Yayın Paketi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

TOD Aylık Süper Lig Paketi 4 Ekran

489 TL

Ürün Bilgileri

TOD Aylık Süper Lig Paketi 4 Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toramoda Satıcı Ünvanı: HELAL BARTER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461086494100001 Vergi Kimlik Numarası: 4610864941
    Bu ürün Toramoda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • TODAylık Süper Lig Paketi (Web + Cep + Tablet + Apple TV + Android TV + Smart TV) Paket Açıklama: Derbiler dahil canlı Süper Lig maçları beIN SPORTS kanalları ve Ulusal kanallar Kurulum ve taahhüt olmadan kolay üyelik! Smart TV, Apple TV ve Android TV ile büyük ekran keyfini yaşa! TOD Aylık Süper Lig Paketi (Web + Cep + Tablet + Apple TV + Android TV + Smart TV) Kullanım şartları: TOD Aylık Süper Lig Paketi kupon kodu , bulunulan Süper Lig Futbol sezonu içerisinde oynanacak maçlarınyayınlarını 1 ay boyunca izleme hakkını kapsamaktadır. Kupun Kodu’nu aktif hale getirmekiçin sayfasıziyaret edilmeli ve sayfanın en altında yer alan ''KUPON KODU'' alanına ya da linki tıklanarak ilgili alanatarafınıza ulaşan Kupon Kodu girilmeli ve son olarak da ücretsiz üyelikişlemleri tamamlanmalıdır. Kampanya şifresi aktive edildiğianda, satın alınan paket anında aktifolacak ve 1 ay boyunca bulunulan SüperLig Futbol sezonu canlı maç yayınlarını izleme hakkını verecektir. (Web + Cep + Tablet + Apple TV + Android TV + Smart TV)Aylık Süper Lig Paket’inaktive edilmesi durumunda,ilgili içerikler ve TOD mobil uygulamalarında ve Smart TV TOD uygulaması üzerinden içerikler izlenebilecektir. Paketiniz kapsamında ki içeriklere erişmek için TOD’aüye olunması gereklidir. Paket şifreleri, yurtiçi TOD servisi için geçerlidir. Paket şifreleri nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz vedevredilemez. Paket şifreleri tek kullanımlıktır. Digiturk kampanya koşullarındadeğişiklik yapma hakkını saklı tutar Kupon kodunun kullanılmasında bi rsorun yaşanmasıdurumunda, Canlı Müşteri Hizmetleri'nden yardım alınabilir.
Geri Bildirim Ver