TOD 12 Aylık Eğlence Paketi 4 Ekran

621 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

TOD 12 Aylık Eğlence Paketi 4 Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • TOD Aylık Eğlence Paketi (Web + Cep + Tablet+ TV) Paket Açıklama: Film, Dizi, Çocuk, Belgesel ve çok daha fazlası EğlencePaketi'nde! Altyazı ve dublaj seçenekleriyle 750’den fazla yerli veya bancı HD film TV’de kaçırdığınız popüler dizilerin tekrarı Her yaşa uygun binlerce bölüm çocuk içerikleri 60’tan fazla TV kanalı Kurulum ve taahhüt olmadan kolay üyelik! TOD Aylık Eğlence Paketi (Web + Cep + Tablet ) Kullanım Koşulları: Kodun aktive edilmesi için sayfası ziyaret edilmeli ve sayfanın en altında yer alan ''KUPON KODU'' alanına ya da linki tıklanarak ilgili alana tarafınıza ulaşan Kupon Kodu girilmeli ve son olarak da ücretsiz üyelik işlemleri tamamlanmalıdır. Kupon Kodu aktive edildiği anda, satın alınan paket anında aktif olacak ve 1 Ay boyunca Eğlence Paketi içeriklerinin izleme hakkını verecektir. Aylık Eğlence Paketi (Web + Cep + Tablet ) aktive edilmesi durumunda, ilgili içerikler ve TOD mobil uygulamalarında izlenebilecektir. Smart TV'den izleme imkanı olmayacaktır. Paketiniz kapsamında ki içeriklere erişmek için beinconnect 'e üye olunması gereklidir. Paket şifreleri, yurtiçi TOD servisi için geçerlidir. Paket şifreleri nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez. Paket şifreleri tek kullanımlıktır. Digiturk kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Kupon kodunun kullanılmasında bir sorun yaşanması durumunda, Canlı Müşteri Hizmetleri'nden yardım alınabilir.
Geri Bildirim Ver