TKV Süzme Çiçek Balı 850 gr

354 TL
(416,47 TL / kg)
Son 3 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TKV Süzme Çiçek Balı 850 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ailem Pazarı Satıcı Ünvanı: NADA KHALED NIAZ SAID MOHAMED İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6222095601
    Bu ürün Ailem Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tkv Çiçek Balları, Anadolunun seçkin yaylalarında, Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Muş, Bitlis, Hakkari ve Van illerinde üretilir.
  • Çiçek balı, arılar tarafından çiçeklerden ve meyvelerin tomurcuklarından alınarak yutulan nektarın arıların bal midesi denilen organlarında enzimleri sayesinde kimyasal değişime uğramasıyla oluşan ve kovanlardaki peteklere yerleştirilen bir besindir. Balın kokusunu çiçeklerdeki aromalı volatin yağı verir. Balın rengi ve şekeri ise tamamen doğaldır ve toplanan nektarlardan kaynaklanır.
  • Süzme Çiçek Balı'nı 18-20 derece olan oda sıcaklığında saklamalısınız.
Geri Bildirim Ver

TKV Süzme Çiçek Balı 850 g

Kahvaltı sağlıklı ve zinde bir güne başlamanın ilk adımıdır. Kahvaltıda tüketilen gıdalar, insan bedenine doğrudan etkide bulunur. Bu sebeple pek çok uzman tarafından kahvaltıda bal tüketimi tavsiye edilir. Siz de sağlıklı ve zinde bir gün geçirmek istiyorsanız TKV süzme çiçek balı 850 g seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir. Bu özelliği sonucunda insan bedeninin sağlıklı bir yapı kazanmasına kaynaklık ederken vücudun ihtiyaç duyduğu minerallerin karşılanmasını sağlar. Çocuklardan gençlere, yetişkinlerden yaşlılara kadar farklı yaş aralığına sahip pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır. Kendine özgü lezzeti sayesinde geniş kullanım alanına sahiptir. Siz de sağlığınıza dikkat ediyor, kahvaltıda tükettiğiniz gıdalara önem veriyorsanız TKV süzme çiçek balı 850 g satın alabilirsiniz.

  • 850 g miktar
  • Süzme form
  • Kendine özgü eşsiz lezzet

Lezzetli Tadıyla Öne Çıkan TKV Çiçek Balı 850 g

Lezzetli Tadıyla Öne Çıkan TKV Çiçek Balı 850 g

TKV süzme çiçek balı seçeneği kendine özgü, tarifsiz bir lezzete sahiptir. Lezzet açısından sunduğu başarı ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkilerken geniş kullanım alanına sahip olmasına yardımcı olur. Ürün, kahvaltıların baş tacı olması ile beraber pek çok tatlı ve yemeğin içerisine ilave edilir. Öğle yemeklerinden ara öğünlere kadar pek çok süre zarfında tüketilir. Çok sayıda gıdaya kıyasla düşük kaloriye sahiptir. Düşük kalori özelliği sonucunda sporculardan diyet yapan kişilere kadar pek çok müşterinin favori gıdaları arasında yer alır. Sağlıklı bir yapıya sahiptir. Sağlıklı yapısı sayesinde çocukların gelişiminde de büyük etkiye sahiptir. Psikomotor ve bilişsel gelişimi destekleyen yiyecek, beden yapısının olumlu anlamda değişmesine kaynaklık eder. Siz de pek çok yiyeceğin içerisine ilave edilen, kendine özgü eşsiz bir lezzete sahip olan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Memnuniyet İçeren TKV Süzme Balı 850 g Yorumları

Memnuniyet İçeren TKV Süzme Balı 850 g Yorumları

TKV süzme çiçek balı 850 g yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün pek çok yiyecek ve tatlının lezzet kazanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda yiyeceklerin düşük kaloriye sahip olmasında da oldukça büyük katkı payı bulunur. Kek, pasta ya da muhallebi gibi tatlıların lezzet kazanmasına yardımcı olan gıda, tavuk, bonfile gibi yemeklerin içerisinde de sıklıkla kullanılır. Tatlı ekşi dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda tarifsiz bir lezzete sahip olan yemekler pişirme imkanı sunar. Ürün, vitamin ve mineral deposudur. Bu sayede besleyici bir niteliğe sahip olup sağlıklı bir bedene kavuşma imkanı sunar. TKV süzme çiçek balı 850 g kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Sİz de pek çok tatlı ve yemek içerisinde kullanılan, çocukların gelişimine doğrudan etkide bulunan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Süzme Çiçek Balı 850 g Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Süzme Çiçek Balı 850 g Fiyatı

TKV süzme çiçek balı 850 g fiyatı ideal miktar aralığında bulunur. Bal, süzme forma sahiptir. Bu sayede kahvaltıların eşsiz bir lezzet kazanmasını sağlarken yemekler içinde rahat bir şekilde kullanır. Ürün, yüksek hassasiyet ile süzülür. Bu özelliği sonucunda içerisinde herhangi bir petek kalıntısı ya da iri bal tanesi bulunmaz. Rahat ve kolay bir şekilde tüketilir. Süzme çiçek balı, 850 g olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktarı sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanırken çok sayıda kişinin ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına aracılık eder. Ürün, cam bir kutu içerisinde müşterilere ulaştırılır. Kaliteli ambalajı sonucunda ürünün tadında ya da kokusunda olağan dışı bir değişim söz konusu değildir. Siz de süzme forma sahip olan kolay ve rahat bir şekilde tüketilen ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satı alabilirsiniz.