Tivibu Uydu Kumandası Seç Izle

99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tivibu Uydu Kumandası Seç Izle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oem deppo elektronik san ve dış tic ltd Satıcı Ünvanı: OEM DEPPO ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634088916800001 Vergi Kimlik Numarası: 6340889168
    Bu ürün oem deppo elektronik san ve dış tic ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TİVİBU UYDU KUMANDA SEÇ İLZE ÖZELLİKLİ GÖRSELDE BELİRTİLEN ÜRÜN GÖNDERİLECEKTİR.
Geri Bildirim Ver

Tivibu Uydu Kumandası Seç İzle

Tivibu markalı bu ürün, kaliteli bir televizyon kumandası olarak müşterilerin kullanımına sunulur. Ürünü, uydulu televizyonda kullanabilirsiniz. Tivibu uydu kumandası, sahip olduğu özellikleri ile ihtiyaçlarınızları karşılar. Model sayesinde televizyondaki ses açma ve kapama ayarlarını yapabilirsiniz. Üzerinde yer alan kırmızı buton sayesinde televizyonu açabilirsiniz. Ürünün hoş ve kaliteli bir tasarımı bulunur. Sunduğu özellikler, müşterilerin büyük bir beğeniyle ürünü kullanmasını sağlar. Model sayesinde televizyondaki uydu ayarları rahatlıkla gerçekleştirilir. Ürünün canlı renkleri ve göz alıcı tuş takımları bulunur. Bu sayede arkadaşlarınızla ya da ailenizle eğlenceli kanallarda gezinerek hoş vakitler geçirebilirsiniz. Ürünü dijital ortamlardaki kanalların ayarlanmasında da kullanabilirsiniz. Ürün sayesinde istediğiniz saatte dilediğiniz kanalı açabilirsiniz. Model, kanallar arasında gezinmenize imkan tanır. Tivibu markalı bu ürünü televizyonlarınızın ayarlarını yapmak için tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli tuş takımı
  • Siyah renk tonu
  • Mat görünüm

Tivibu Uydu Kumandası Özellikleri

Tivibu Uydu Kumandası Özellikleri

Dikkat çeken bu ürün, siyah mat renk tonuna sahiptir. Cihaz, yuvarlak şekle sahip hoş bir dizayndadır. Üzerinde ihtiyaçlarınıza uygun, 37 adet tuş bulunur. Ayrıca mavi renk tonunda bir adet seç izle tuşu bulunur. Bu tuş sayesinde dilediğiniz kanalı ve videoyu açabilirsiniz. Tivibu uydu alıcısı kumandası ile istediğiniz yayını rahatlıkla izleyebilirsiniz. Cihazın üzerinde yer alan tuşlarda yapmak istediğiniz işlemlerin simgeleri bulunur. Ürünün siyah renk tonuna sahip olan tuşlarının üzerinde, beyaz renk işaretler vardır. Üzerinde yer alan yuvarlak kısım, hızlı işlemleri gerçekleştirmenizi sağlar. Ufak yapıdaki ses simgesi, televizyonunuzdaki ses açma ve kapama işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlar. Aynı zamanda kanallar ya da videolar arasında ileri ve geri hareket etmek için sağ ile sol ok yönleri bulunur. Kullanışlı yapıda olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Tivibu Uydu Alıcısı Kumandası Fiyat Avantajları

Tivibu Uydu Alıcısı Kumandası Fiyat Avantajları

Modelin kaliteli tuş takımları, uzun yıllar kullanım avantajı sağlar. Kaliteli tuş takımı, olası çıkmaların ve sökülmelerin önüne geçer. Bu sayede de güvenle kullanılır. Cihazın temizleme işlemi de oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Ürün, çok nemli olmayan bir bez yardımıyla rahatlıkla temizlenir. Temizlenmesinde herhangi bir deterjan ya da ağartıcı bir ürünün kullanımı durumunda üzerinde yer alan simgeler silinebilir. Cihazın orta kısmında yer alan ok isimli tuş, kanalların menüsüne ulaşmanızı sağlar. Tivibu uydu kumandası fiyat bilgisi, sunduğu yüksek performanslar ile doğru orantılı şekildedir. Cihazın üzerinde videoları başlatmak ve durdurmak için ayrı bir tuş bulunur. Üzerindeki 10 adet rakam, ilgili kanallara ulaşmanıza imkan tanır. Aynı zamanda rakamların olduğu tuşlarda bulunan harflerle de dilediğiniz yazıyı yazabilirsiniz. Ürüne avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Ergonomik Tivibu Uydu Alıcısı Kumandası Yorumları

Ergonomik Tivibu Uydu Alıcısı kumandası Yorumları

Modelin üzerinde yer alan kırmızı tuş, dijital cihazınızda bulunan alandan kolayca çıkış yapmanızı sağlar. Ürün sayesinde basit bir eşleştirme yaparak, televizyona bağlanabilirsiniz. Arkasında ise pillerin konması için bir alan bulunur. Cihaz, iki pil ile çalışır. Üzerinde yer alan yeşil renk tuş sayesinde kanalların altyazılarını ve listeleri ayarlayabilirsiniz. Ürünün üzerindeki sarı renk tuş sayesinde genel ayarlama ve düzenleme işlemleri yapılır Cihazın mavi renk tonuna sahip tuşu ile de filtreleme işlemleri kolay şekilde yapılır. Tivibu uydu kumandası yorum avantajı sayesinde, ürün hakkındaki detaylı bilgilere kolayca ulaşılır. Modelin üzerinde alan kırmızı renkli R tuşu, dijital cihazınızda izlediğiniz videoda kayıt alma imkanı sunar. Ala tuşlar sayesinde ise videoları geri sarma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip olan bu ürünü Trendyol’dan avantajlı biçimde ve hızlıca satın alabilirsiniz.