Tivibu Seç Izle Uydu Kumandası Türk Telekom Full Hd Uydu Kumandası

290 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,12 TL

Ürün Bilgileri

Tivibu Seç Izle Uydu Kumandası Türk Telekom Full Hd Uydu Kumandası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toptanreyon Satıcı Ünvanı: TOPTAN REYON SANAL MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855083746400001 Vergi Kimlik Numarası: 8550837464
    Bu ürün Toptanreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tivibu Seç İzle Uydu Kumandası Türk Telekom Full HD Uydu Kumandası Ürün görselleri temsili olup, gönderilecek kumanda resimdeki ile birebir aynı kumandadır. Kumandalarımız 1. kalite orijinal kalıp yan sanayi kumandalardır. Aksi belirtilmedikçe kumandalarımızın üzerinde marka, logo vs. yazmamaktadır. Ayrıca gönderilecek kumanda arkasında ilgili kumandanın stok kodu yazabilmektedir. Sipariş vereceğiniz kumanda resimdeki kumanda ile tuşları birebir aynı ise cihazınızı sorunsuz çalıştıracaktır. Ürün Kodu Marka Model OK-1799 Tivibu Full HD - 4K Ultra HD

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Tivibu Seç İzle Uydu Kumandası Türk Telekom Full HD Uydu Kumandası

Kumanda modelleri her televizyon için gereken aletlerden biri olarak bilinir. Bu ürünler sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her özelliğe sahip olabilirsiniz. Türk Telekom Full HD uydu kumandası 5 metre uzaklığa kadar bağlantı oluşturabilmenize yardımcı olur. Oldukça hafif tasarıma sahip olan bu ürün, kaliteli bir şekilde üretilir. 1. sınıf kalitede olan yumuşak tuş takımı ile kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Rahat tuş takımından faydalanarak dilediğiniz kanalı kolaylıkla açabilirsiniz. AA ince pil kullanarak ürünü çalıştırabilir ve pratik bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Orijinal yapısından faydalanarak sisteminiz ile uyumunu artırabilirsiniz. Siz de kaliteli bir kumanda modeline sahip olabilmek istiyorsanız Türk Telekom tarafından satışa sunulan bu ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede cihazınız ile birebir uyum elde edebilirsiniz.

  • Rahat tuş takımı
  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Ergonomik tasarım

Rahat Tuş Takımına Sahip Tivibu Seç İzle Kumandası

Rahat Tuş Takımına Sahip Tivibu Seç İzle Kumandası

Rahat tuş takımına sahip olan kumanda modelleri kullanım konforunuzu yüksek oranda destekler. Tivibu Seç İzle uydu kumandası rahat bir yapıya sahiptir. Bu sayede ergonomik bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Elinize aldığınızda herhangi bir şekilde rahatsızlık hissetmezsiniz. Bununla birlikte uzak mesafeden dilediğiniz kanalı açabilirsiniz. Bu ürün açma kapama işleminizin kolaylaşmasına yardımcı olur. Uydu ve televizyon ile arasında bulunan bağlantıyı güçlü bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu bağlantıyı da kesintisiz olarak kullanabilirsiniz. Siz de rahat tuş takımına sahip olan bir model arıyorsanız Tivibu Seç İzle uydu kumandası Türk Telekom Full HD uydu kumandası OK-1799 ürününü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda kullanım konforunuzun artmasını sağlayabilirsiniz. El ve parmak yapısına uygun olan bu ürün, açma ve kapama işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Tivibu Uydu Kumandası

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Tivibu Uydu Kumandası

Dayanıklı malzemelerden üretilen kumanda modelleri birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Rahat tuş takımına sahip olan Tivibu Seç İzle uydu kumandası Türk Telekom Full HD uydu kumandası dayanıklı malzemelerden üretilir. Aynı zamanda güvenli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olarak uzun süreli bir deneyim imkanı sunar. Yumuşak plastikli tuş takımı ile birlikte ergonomik kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte uzaktan hızlı bir şekilde kanallar arasında hızlıca geçiş üstünlüğü sağlar. Tivibu seç izle uydu kumandası Türk Telekom Full HD uydu kumandası kullananlar dayanıklı yapısından ve kullanım konforundan oldukça memnun olduklarını belirtir. Aynı zamanda rahat tuş takımından faydalanarak açma ve kapama işlemlerini güvenli bir şekilde yaparlar. Siz de dayanıklı malzemelerden üretilen bir kumanda modeli satın almak istiyorsanız bu kullanışlı ürünü tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Tivibu Seç İzle Uydu Kumandası

Uygun Fiyatıyla Tivibu Seç İzle Uydu Kumandası

Elde kolay bir şekilde tutulabilen kumanda modelleri ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere sahiptir. Türk Telekom markası tarafından satışa sunulan Tivibu uzaktan kumanda, elinizi herhangi bir şekilde zorlamaz. Bu sayede rahat bir tutuş elde edebilmenize yardımcı olur. Siyah rengiyle uydunuz ile arasında şık bir görünüm imkanı sunar. Bu kullanışlı kumandaları satın alırken orijinal olması ile birlikte uygun fiyatlı bir şekilde satışa sunulması da oldukça önemlidir. Trendyol sayesinde Tivibu Seç İzle uydu kumandası Türk Telekom Full HD uydu kumandası fiyatlarını inceleyebilir ve sonucunda güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Bütçenizi sarsmayacak avantajlı fiyatı ile ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için Tivibu Seç İzle uydu kumandası Türk Telekom Full HD uydu kumandası yorumlarını okuyabilirsiniz.