Tivibu Rebera Türk Telekom Tivibu Orjinal Kumanda Düz Model

89,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,96 TL
Kurumsal Fatura
181,37 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tivibu Rebera Türk Telekom Tivibu Orjinal Kumanda Düz Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oem deppo elektronik san ve dış tic ltd Satıcı Ünvanı: OEM DEPPO ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634088916800001 Vergi Kimlik Numarası: 6340889168
    Bu ürün oem deppo elektronik san ve dış tic ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sipariş vereceğiniz kumanda ve kumandalar, kullanacağınız cihazin orjinal kumandasıyla eşdeğer teknik özelliklere sahiptir
  • Kumandalarımız ve kumanda siparişi hakkında
  • Ürün resimleri temsili olup, gönderilen kumanda resimdeki ile birebir aynıdır.
  • Kumandalar üzerinde aksi belirtilmedikçe herhangi bir marka vb. Isim yazmamaktadır.
  • Satışta olan kumandalarımız 1.Kalite orjinal kalıp yan sanayi kumandadır.
  • Sipariş verdiğiniz kumandanın, kullanmakta olduğunuz kumanda ile aynı olmasına lütfen dikkat ediniz.
  • Kullandığınız kumanda resimdeki kumandamız ile aynı ise cihazınızı sorunsuz çalıştırır.
  • Önemli: Satın almış olduğunuz kumanda ve kumandalar,kumanda test cihazlarımızda kontrol edilip siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir
Geri Bildirim Ver

Tivibu Türk Telekom Tivibu Orijinal Kumanda Düz Model

Birçok kişi günün büyük bir bölümünü televizyon başında geçirir. Televizyonu oturduğunuz yerden kontrol etmek için kumandaya ihtiyaç duyarsınız. Küçük boyutları ve ergonomik yapısı ile kolay kullanım sağlayan tivibu kumanda Türk Telekom modelini bu ihtiyacınız için tercih edebilirsiniz. Kullanışlı Tivibu Türk Telekom tivibu orijinal kumanda düz model sayesinde televizyon kurulumunu kolayca yapabilirsiniz. Bu cihazı kullanarak Tivibu’nun benzersiz özelliklerini keşfedebilirsiniz. Filmleri ve dizileri ayağınıza getiren Tivibu’nun sunduğu farklı ve eğlenceli dünyada kolayca gezinebilirsiniz. Pratik kullanımı ve fonksiyonel özellikleri bir arada sunan Tivibu kumandası orijinal modeli ile kurulumu kısa sürede gerçekleştirebilir, sevdiğiniz programları izlemeye başlayabilirsiniz. İleri sarma tuşu ile dizinizi istediğiniz dakikaya anında getirebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri ise şu şekildedir:

  • İleri sarma seçeneği
  • Kolay ve pratik kullanım
  • Dayanıklı tasarım

Ayrıcalıklı Tivibu Türk Telekom Orijinal Kumanda

Ayrıcalıklı Tivibu Türk Telekom Orijinal Kumanda

Teknolojinin gelişmesi sayesinde pek çok cihaz uzaktan kontrol edilebilir bir şekilde tasarlanır. Size büyük kullanım kolaylığı sunan kumandalar, gerçekleştirmek istediğiniz işi saniyeler içerisinde yapmasına yardımcı olur. Televizyon başında geçirdiğiniz vakti eğlenceli hale getiren Tivibu Türk Telekom Tivibu orijinal kumanda düz model TAYFUN1616 ile dilediğiniz işlemi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Platformu kullanabilmeniz için gereken Tivibu orijinal kumandanın üzerinde yer alan tuşlar sayesinde istediğinizi yapabilirsiniz. İzlediğiniz filmleri ya da dizileri ileri sarma seçeneği bulunur. Bu özellik ile sıkıldığınız yerde yalnızca bir tuşla efor sarf etmeden kolay bir şekilde ileri sarabilirsiniz. Ayrıca kaçırdığınız ya da tekrar izlemek istediğiniz bölümleri de geri almak için Türk Telekom Tivibu kumanda modelinde yer alan tuştan faydalanabilirsiniz. Siz de Tivibu Türk Telekom Tivibu orijinal kumanda düz model kullananların arasında katılabilirsiniz.

Kullanışlı ve Pratik Tivibu TV Kumandası Özellikleri

Kullanışlı ve Pratik Tivibu TV Kumandası Özellikleri

Sevdiğiniz tüm içerikleri izlerken yanınızda olan Tivibu kumanda orijinal model sayesinde oturduğunuz yerden ses ve kanal ayarları yapmak, izlemek istemediğiniz sahneler için ileri sarmak konusunda kolaylık sağlar. Bu ayarları yaparken her seferinde yerinizden kalkıp cihaza gitmek yerine ürünle seyir keyfinizi bölmezsiniz. Türk Telekom Tivibu kumandası kolay kullanımı ile televizyon izlerken dilediğiniz pek çok işlevi oturduğunuz yerden yapma fırsatı sunar. Ayrıca Tivibu platformunda yer alan film ve dizi listelerine de cihaz yardımı ile ulaşabilirsiniz. Yayın akışı sırasında beğendiğiniz programları, filmleri ya da dizileri kaydetmeniz mümkündür. Bu sayede kendinize özel bir liste de oluşturabilirsiniz. Kaydettiğiniz bu listeyi dilediğiniz zaman görebilir ve kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Siz de Tivibu TV kumandası ile alıcınıza bağlantı yaparak televizyon keyfinizi artırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Tivibu Türk Telekom Orijinal Kumanda Fiyatları

Bütçe Dostu Tivibu Türk Telekom Orijinal Kumanda Fiyatları

Kaliteli malzemelerden üretilen Türk Telekom Tivibu orijinal kumandası size uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Aynı zamanda kalitesi ile darbelerde karşı dirençlidir ve kolay kolay bozulmaz ve kırılmaz. Dilerseniz satın almadan önce Tivibu Türk Telekom Tivibu orijinal kumanda düz model yorumları bölümünü inceleyebilirsiniz. Bu yorumlar ürünü kullanan müşteriler tarafından yazıldığı için size fikir verebilir. Kaydetme, ileri ve geri sarma gibi pek çok farklı avantaj sunan Tivibu Türk Telekom Tivibu orijinal kumanda düz model fiyatları ekonomik ve her bütçeye uygun şekilde belirlenir. Üzerinde yer alan altyazı ve dil tuşları ile yayın sırasında çeşitli ayarlamalar yapabileceğiniz cihaz, Tivibu’nun önemli özelliklerinden olan devam ettirme, dondurma ve kaydetme gibi işlemlerini de gerçekleştirebilmenizi sağlar. İhtiyaçlarınızı karşılayan pratik ve kolay kullanım sunan Türk Telekom orijinal düz kumanda modelini tercih edebilirsiniz.