Genel Markalar Küvet ve Lavabo Fırçası

65 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
67,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Küvet ve Lavabo Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dükkanönü Satıcı Ünvanı: DÜKKANÖNÜ E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0321071098200001 Vergi Kimlik Numarası: 3210710982
    Bu ürün Dükkanönü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titiz Lavabo Küvet Banyo Fırçası Malzeme : Plastik Renk : Beyaz Fırça Sertliği : Orta Sap Uzunluğu : 25 Cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Titiz Küvet ve Lavabo Fırçası

Lavabo ve banyolar bir evin temizliğini gösteren yerler olarak kabul edilir. Günün bütün yorgunluğunun atıldığı banyo ve küvetlerin temiz tutulması, buraların istekle kullanılmasını sağlar. Aynı zamanda el ve yüz temizliği için sıklıkla kullanılan lavaboların temizliği, hijyenik tutum açısından dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Bu gibi yerlerin temiz tutulması, zararlı bakteri üretiminin önüne geçmeniz ve sağlığınızı korumanız için önemlidir. Titiz küvet ve lavabo fırçası temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamak adına özenle üretilir. Evinizde her gün kullandığınız küvet ve lavaboları temiz ve bakımlı tutmanız mümkündür. Marka tarafından sunulan ürünü ilk kullanımınızda fırçanın temizlik açısından yarattığı farkı görebilirsiniz. Çok amaçlı fırçayı lavabo ve küvet dışında da kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve kolay tutulan ergonomik sap
  • Her yüzeye derinlemesine temas eden fırça kılları
  • El temasını önleyen gövde

Teması Önleyen Titiz Küvet ve Lavabo Fırçası

Teması Önleyen Titiz Küvet ve Lavabo Fırçası

Evinizde her gün kullandığınız banyoyu hijyenik tutmak hem sağlığınız açısından hem de yaptığınız temizliğin niteliğinin yüksek olması bakımından son derece önemlidir. Bu tip yerlerin temizlenmesi için özel materyallere ihtiyaç duyulur. Markanın bu fırçası sayesinde temizlik ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Titiz küvet ve lavabo fırçası TP-117 temizlik işlemleriniz için ideal bir boyuta sahiptir. Bu sayede temizlemek istediğiniz bölgeye elinizin temas etmesi ihtimalini sıfıra indirebilirsiniz. Ürünün kolay bir şekilde kavrayabileceğiniz, elinizin kaymasını önleyen kullanışlı başlığı sayesinde temizlik esnasında rahat hissetmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ergonomik başlığı ve kolay tutulma özelliği sayesinde bir temizlik ürününden beklentilerinizin tamamını bu seçenekle karşılayabilirsiniz. Rahat ve keyifli bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Estetik görünümü ve kullanışlı özellikleriyle ideal bir temizlik ürünü olan bu fırçayla evinizin özel bölgelerini derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Zorlu Bölgeler İçin Titiz Küvet ve Lavabo Fırçası

Zorlu Bölgeler İçin Titiz Küvet ve Lavabo Fırçası

Marka tarafından üretilen fırça, temizlik konusunda hassas ve titiz müşteriler için ideal kullanım özelliği gösterir. Çok kıllı fırça, zorlu ve dar bölgelere bile temas edebilen tasarıma sahiptir. Bu sayede hiçbir iz ya da leke bırakmadan temizliği tamamlayabilirsiniz. Titiz küvet fırçasını konforlu bir şekilde kullanabilir, dar noktalarda bile hijyeni sağlayabilirsiniz. Hijyenine dikkat etmeniz gereken önemli yerlerden biri olan banyoda derinlemesine temizlik yapmanız sağlığınız açısından büyük önem taşır. Bu ürünün kolay tutuş sağlayan sapı ve elinizden kaymayan gövdesiyle rahat bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Çok zorlu bölgelerde bile derinlemesine temizliğin sonuçlarını görebilir, banyonuzu kusursuz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Tuvalet ve banyo gibi mekanların mimari özellikleri dikkate alınarak tasarlanan markanın bu nitelikli ürünüyle ev temizliğini farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Titiz Banyo ve Küvet Fırçası Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Titiz Banyo ve Küvet Fırçası Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Plastik malzemelerden ele uyum sağlayacak şekilde üretilen Titiz lavabo fırçası işlevsel özellikleri ve ergonomik yapısıyla öne çıkar. 13.5 x 24.5 cm boyutlarındaki fırça rahatça kavranabilir. Ovalama gerektiren zorlu kirlerde bile kullanım kolaylığı sağlar. BPA içermeyen yapısıyla müşteri dostu olma özelliği gösterir. Aynı zamanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylıdır. Bu sayede müşterilere güven verir. Ürünü satın alarak evinizin bakteri üretimine uygun bölgelerinde temizliği rahatlıkla sağlayabilir, sağlığınızı olumsuz etkileyecek durumlardan kaçınabilirsiniz. Ayrıca, ürün kırmızı, mavi, yeşil ve gri renkleri sayesinde banyo dekorasyonunuza uyum sağlayabilir. Filtreleme özelliğini kullanarak sizin için uygun olan ürünü rahatlıkla bulabilir, diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü uygun fiyatlarla satın alarak avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.