9
Gırgır kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Genel Markalar Deterjan Hazneli Bulaşık Fırçası

50 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
66,65 TL
Kurumsal Fatura
82 TL47 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
74,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Deterjan Hazneli Bulaşık Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Sepet Satıcı Ünvanı: AHMET ÇAĞRI ÖZDURAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6840403732
    Bu ürün E Sepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deterjan Hazneli Bulaşık Fırçası Sıvı deterjan haznesine bulaşık deterjanı koyun üstteki düğmeye her bastığınızda bir miktar deterejan fırçanın kıllarının dibinden fırçaya akar! Yanmış, dibi tutmuş tencere ve tavaların çok kolay bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur! Dakikalarca bulaşık yıkamak için mutfakta zaman harcamayacaksınız! Ürün Özellikleri: Zor ve yanmış yağları söker
  • Tencere ve tavaları çizmez
  • Pratik ve kullanımı kolaydır
  • Üzerinde yer alan tuşa basıldığı zaman içerisindeki detarjanın otomatik olarak akar ve pratik temizleme imkanı sunar
  • Boşta dururken içerisinde yer alan mekanizma sayesinde içerisindeki detarjanı akıtmamaktadır
  • Sert fırça yapısına sahiptir
  • Paket İçeriği: 1 Adet Deterjan Hazneli Bulaşık Fırçası

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Titiz Plastik Deterjan Hazneli Bulaşık Fırçası

Modern mutfaklar kullanıma dair ihtiyaçların pratik çözümlerle karşılandığı yaşam alanlarıdır. Tasarruf ise her alanda ihtiyaç duyulan ve dikkat edilmesi gereken bir faktördür. Yeni nesil mutfaklarda bulaşık yıkama işinin tasarruflu ve pratik bir şekilde halledilmesini sağlayan aletler revaçtadır. Titiz Plastik deterjan hazneli bulaşık fırçası, bulaşık yıkamada gereken pratikliği ve tasarrufu sağlamaya yarar. Bazı durumlarda bulaşık makinesini doldurmak uzun zaman alabilir. Bulaşıklarınızı tekrar kullanmak için bu kadar uzun zaman beklemek istemeyebilirsiniz. Deterjan hazneli bulaşık fırçası ile yıkamanız gerektiği kadar bulaşığı pratik ve tasarruflu bir şekilde yıkayabilirsiniz. Deterjan haznesi, ergonomik tasarımı, özel olarak sıralanmış kıl yapısı sayesinde bulaşık makinesi hızına ve temizliğine siz de ulaşabilirsiniz.

  • Deterjan hazneli şık ve ergonomik tasarım
  • Uzun ömürlü ve sağlıklı materyal
  • Özel dizilimli kıl yapısı

Hazneli Bulaşık Fırçası Tasarımı ve Özellikleri

Hazneli Bulaşık Fırçası Tasarımı ve Özellikleri

Günlük hayatta bir işi yapmanın kolay ve pratik yolları tercih edilir. Bulaşık yıkamada kullanım kolaylığı yaratan hazneli bulaşık fırçası, bu açıdan da müşterilerin beğenilerini toplar. Kullanışlı olmasının yanı sıra bu tür modellerin sağlıklı olup olmadığı da müşteriler tarafından sorgulanabilir. Ürün, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı olduğundan sağlık güvenliği açısında risk barındırmaz. Diğer önemli özellik de ürünün ISO:9001-2005 belgeli olmasıdır. ISO-9001, uluslararası bir geçerliliği ve güvenilirliği olan kalite standart belgesidir. Alacağınız ürünün bu belgeye sahip olması demek kalite açısından içinizin rahat olması anlamına gelir. Titiz hazneli bulaşık fırçası, zararlı bir kimyasal madde olan BPA (Bisphenol-A) içermez. Sağlık güvenliği açısından sahip olduğu bu belge ve özellikler, fırçadan gıdalara geçebilecek zararlının olmayacağını kanıtlar. Böylece, bulaşık fırçası ürününüzden gönül rahatlığı ile yararlanabilirsiniz.

Titiz Plastik Bulaşık Fırçası Kullanım Kolaylığı

Titiz Plastik Bulaşık Fırçası Kullanım Kolaylığı

Hazneli bulaşık fırçası modelinin ölçüleri 27x11x9 ebatındadır. Çok büyük veya çok küçük olmadığı için el ile rahatlıkla kavranabilir. Ürünün tutma yerinin insan eli yapısına uygun olması büyük avantajdır. Titiz bulaşık fırçası ergonomik oval tasarımıyla bulaşık yıkayanlara kullanım kolaylığı sağlar. Üretim materyali plastik olan fırça kolay yıkanabilir, silinebilir ve kurutulabilir özelliklere sahiptir. Şık dış hatları ve göz alıcı mint yeşili, mavi, beyaz renk kombinasyonuyla müşterilerin beğenisini toplar. Alt tarafta bulunan fırça kısmı özel kıl yapısı ve dizilişi ile hem deterjandan hem de sudan maksimum düzeyde yararlanmanızı sağlar. Bulaşık fırçasının ihtiyaç duyulan önemli özelliklerinden biri geniş ve kullanışlı bir deterjan haznesine sahip olmasıdır. Üstten açılan pratik kapağı ile deterjanınızı kolayca ve istediğiniz miktarda hazneye doldurabilir, mavi üçgen formdaki tuşa basarak kullanabilirsiniz.

Titiz Bulaşık Fırçası Uygun Fiyatıyla Trendyol’da

Titiz Bulaşık Fırçası Uygun Fiyatıyla Trendyol’da

Deterjan hazneli fırçalarda aranan özelliklerinden biri ürünün uzun ömürlü kullanıma sahip olmasıdır. Ev hanımları, bulaşık makinelerini her zaman kullanmak istemeyebilir. Böyle durumlarda her zaman mutfakta yardımcı bir aparatın bulunması istenir. Bunun yanı sıra müşteriler uygun fiyata yüksek performans da ararlar. Titiz hazneli fırça ile hem uzun ömürlü kullanım hem de uygun fiyat aralığı bir aradadır. Sağlam dış yüzeyi, dayanıklı materyali, kolay temizlenen fırça kılları, BPA içermeyen yapısı ile ürünün uzun ömrü ve sağlığınızın güvenliği sağlanmış olur. Model, her türlü bireysel kullanıma uygundur. İsterseniz tepsileri, tencereleri, tabakları, çatal, bıçak ya da kaşıkları bulaşık makinesi temizliği ve rahatlığında yıkayabilirsiniz. Hazneli fırçanın ürün ve fiyat kullanım özelliklerini karşılaştırmak için müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Avantajlı fiyat özelliğiyle siz de deterjan hazneli bulaşık fırçasına sahip olabilirsiniz.