Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı (20 SÜZEN POŞET) Tilax

79,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
89 TL76,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı (20 SÜZEN POŞET) Tilax

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tisan Tihaks Karışık Bitki Çayı 20 Poşet İçindekiler : Anason, rezene, sinameki, kişniş, meyankökü. .*Akşam yemeğinden 1 saat sonra 1 poşet Tihaks Çay demlenerek içilmesi önerilir. DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR: Hamileler ve emziren anneler kullanamaz.-12 Yaş altı çocuklar kullanamaz.
Geri Bildirim Ver

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı ile Vücudunu Onar

Bitki çayı, hayatın farklı alanlarında yer alarak insanları birçok açıdan etkiler. Güzellik katan, hastalıklara karşı etkili olan, uyku kalitesini arttıran bitki çaylarının her derde deva özellikleri bulunmaktadır. Tisan tihaks tilaks karışık bitki çayı (20 süzen poşet) kullanımı oldukça kolaydır. Doğadan toplanan otların ve bitkilerin sıcak su ile karıştırılması ile meydana gelmektedir. Bitkilerin kök, tohum, sap ya da yapraklarının kaynatılması ile elde edilen bitki çayları, lezzeti ile de ön plana çıkmaktadır. Genellikle kış aylarında tüketilen bitki çaylarının her mevsim tüketilme özelliği bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 3-5 dakika arasında olan demlenme süresi sayesinde hızlı bir şekilde servis edilmektedir. Tisan tihaks tilaks karışık bitki çayı (20 süzen poşet), kapalı bir şekilde saklanmalıdır. Kolay ulaşılması ile benzersiz bir lezzete sahip olan çay, birçok kişi tarafından tüketilmektedir.

  • Kapalı Kutu
  • Eşsiz Bitkiler
  • Hazım Kolaylaştırıcı

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı Özellikleri

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı Özellikleri

Tihaks çayı, bol oksijenli dağlardan toplanan verimli bitkilerden elde edilmiştir. Hijyenik şartlar altında farklı yöntemler ile Aromaterapide kullanılacak şekilde biçimlendirilme yapılmıştır. Süzen poşet formundadır. Süzen poşetlerin ekstra zarfların içine konulması, ürünün daha hijyenik hale gelmesini sağlarken aynı zamanda kullanım kolaylığı yaratmıştır. Oksijen yuvası dağlardan toplanan bitkilerin kimyasal koruyuculardan uzak tutularak sterilizasyon geçirmesi ile tüketicilere sunulmuştur. Tisan karışık bitki çayı, kapalı kutu ambalaj içerisinde satışa sunulmaktadır. Sağlıklı yaşamı destekleyen aromalara yer veren bu ürün, lezzeti ile tüketicilerin beğenisini kazanmaktadır. Bitki çayının insan vücudu için birçok faydası bulunmaktadır. Soğuk algınlığı, grip, nezle ve öksürük gibi rahatsızlıkların azalmasında önemli bir faydası vardır. Gün içinde yaşanan kaygı ve stresin azalması konusunda da bitki çaylarının etkisi önemlidir.

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı Kullanımı

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı Kullanımı

TİSAN bitki çayı, süzen poşet formu ile kolay bir şekilde taşınabilir ve kullanılabilir. Ağzı kapalı olan poşet formu sayesinde içerisinde yer alan bitkiler dökülmeden taşınabilir. Okula, iş yerine ya da yürüyüşe giderken kolay bir şekilde çantaya ya da cebe atılan bu çay, kaynar su bulunduğunda 5 dakika içinde demlenebilir. Bir bardağın içine yerleştirilen çayın üzerine kaynar su dökmek gerekmektedir. Kısa süre içinde lezzetini veren çay, kokusu ile de etkisini artırmaktadır. Ürünün lezzetinin yanında mideyi rahatlatan etkisi de dikkat çekmektedir. Günlük su ihtiyacının sağlanmasında önemli bir yere sahip olan bitki çayları, cildin nem dengesinin korunması konusunda da yardımcı olmaktadır. Eşsiz bitkilerden oluşan karışık bitki çayının vücudu dirençli hale getirmesi sağladığı avantajlar arasında yer almaktadır. Dilerseniz Tihaks karışık bitki çayı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı Fiyatları

Tisan Tihaks Tilaks Karışık Bitki Çayı Fiyatları

Güne enerjik başlamak isteyen kişilerin tercihi olan bitki çayı, içeriği ile doğal bir lezzet sağlar. Tisan tihaks tilaks karışık bitki çayı (20 süzen poşet) içeriği incelendiğinde esans boya olmadığı dikkat çekmektedir. Anason, rezene, sinameki, kişniş ve meyan kökü bitkilerinin bir araya gelerek oluşturduğu eşsiz lezzet, tüketicilerin damak zevkine göre limon ile tüketilebilir. Hamilelerin ve emziren annelerin kullanmaması önerilmektedir. Kimyevi madde içermeyen çay, 12 yaş altı çocukların tüketimine uygun değildir. Ürünün akşam yemeği sonrasında tüketilmesi halinde hazmı kolaylaştırdığı dikkat çekmektedir. Doğada bulunan zenginliklerin evlere gelmesi ile bitkilerden alınan verim de artmaktadır. Birçok faydası bulunan bitkilerin cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkileri mevcuttur. Cildi gençleştiren ve onaran çaylar, ciltte meydana gelen çukurların kapanmasına da yardımcı olmaktadır. Ölü derinin temizlenmesinde etkilidir. Cilde ve sağlığa faydaları ile sevilen karışık bitki çayı, eşsiz lezzeti ile vazgeçilmezler arasında yer almaktadır. Tisan tihaks tilaks karışık bitki çayı (20 süzen poşet) yorumları ve değerlendirmeleri ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır, dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.