3
Dökme Çay kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Tirebolu 42 Çay 1000 gr Paket 1000 gr Paket Çay

134 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
164,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tirebolu 42 Çay 1000 gr Paket 1000 gr Paket Çay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markamag Satıcı Ünvanı: KÜBRA CİVELEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4960979239800000 Vergi Kimlik Numarası: 2110933638
    Bu ürün Markamag tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Çay 1000 gr Paket 1000 gr Paket Çay
Geri Bildirim Ver

Tirebolu 42 Çay 1000 gr Paket

Tirebolu 42 çay markası özenle toplanan bitkilerle üretimini yapar. İnsanlar tarafından oldukça bilinen ve tercih edilen bir çay markasıdır. Genellikle çaya düşkün olan insanlar bu markayı tercih eder. Sıcak olarak tüketilen bu içeceğin demlenme çeşitleri değişiklik gösterebilir fakat temelde hepsinin içimi ve tadı aynı olur. Türk milleti çaya düşkünlüğü ile bilinir. Özellikle sabah kahvaltıları için vazgeçilmez bir sıcak içecektir. Aynı zamanda bu içecek akşam yemeklerinden sonra ya da gün içerisinden istenen her anda tüketilebilir. Bunlar dışında günün her saatinde tüketebileceğiniz hafiflikte bir içecektir. Sevdiklerinizle yaptığınız sohbetlerin yanında vazgeçilmez olan bu içeceğin kalitesi de çok önemlidir. Tirebolu 42 çay 1000 gr paket sizlere kaliteli içim sunar.

  • Özel üretim
  • Geleneksel yöntemlerle yetiştirilen bitki
  • 100 gr paket

Tirebolu 42 1000 gr Çay Paket Özellikleri

Tirebolu 42 1000 Gr Çay Paket Özellikleri

Tirebolu çayının özellikleri oldukça göz doldurur. Bir çaydan bekleneni maksimum seviyede sağlar. Bu ürünün bitkileri Tirebolu yöresinde geleneksel yöntemler ile yetiştirilir ve toplanır. Yetiştirilme yöntemi ile tiryakiler tarafından dikkat çeker. Bu ürün toplanan iki buçuk yaprak çay filizlerinin işlenmesi ile elde edilir. Demleme sırasında oran olarak her bardağa bir çay kaşığı Tirebolu 42 nolu çay koymanız önerilir. Bu miktarı kendi sevdiğiniz koyuluğa göre değiştirebilirsiniz. Tirebolu 42 çay 1000 gr ürününü demlerken kireçsiz su kullanmanız önerilir. Böylece demlediğiniz su, lezzeti korur. Deneyenler için vazgeçilmez olan bu tat, 8 veya 10 dakika gibi kısa bir sürede hazır olur. Hızlı hazırlanma özelliği ile de günün her saatinde pratik bir şekilde demleyebilirsiniz. Bu sayede çat kapı gelen misafirleriniz için pratik ve lezzetli bir ikram yapabilirsiniz.

Tirebolu 42 Çay 1000 gr Paket Kullananlar

Tirebolu 42 Çay 1000 Gr Paket Kullananlar

Bu ürün bir siyah çaydır. Bitkinin asıl rengi yeşildir ve toplanıp kurutulduktan sonra siyah rengi elde edilir. Ürün 1000 gr olarak satışa sunulur. Ürünün miktarı düşünüldüğünde Tirebolu 42 çay fiyatı uygun bir fiyatlandırmaya sahiptir. 1000 gr olarak satışa sunulması ile de uzun bir süre kullanabilirsiniz. Geleneksel yöntemler kullanılarak yetiştirilen bu bitki, oldukça yumuşak bir içime sahiptir. Aynı zamanda dem oranı ve bitkinin rengi siz kullananları memnun eder. Bu sıcak içecek size sadece içim keyfi sunmaz aynı zamanda kontrollü tüketildiğinde sağlık için de faydalıdır. Kan pıhtılaşması gibi sorunların önlenmesinde destekleyicidir. Bu özelliğiyle de kalp krizinin önlenmesine yardımcı olur. Bir de tip 2 diyabetin oluşmasını önleme konusunda destekleyicidir. Tirebolu 42 çay 1000 gr paket kullananlar genel olarak bu çay otunun ne kadar kaliteli olduğundan bahseder.

Tirebolu 42 Çay 1000 gr Paket Fiyatları ve Yorumları

Tirebolu 42 Çay 1000 Gr Paket Fiyatları ve Yorumları

Yumuşak içimi ile sizi rahatlatan bu çayın içinde belli oranda kafein de bulunur. Bu nedenle sabahları uyandığınızda ayılma amaçlı da demleyebilirsiniz. Pratik bir şekilde demlenmesi sayesinden dilerseniz güne başlarken tüketebilirsiniz. Böylece güne enerjik bir şekilde başlamanız mümkün olur. Sıcak içimi ile soğuk havalarda içinizi ısıtırken, yazın da buzlu çay olarak tüketebilirsiniz. Tirebolu 42 çay 1000 gr paket fiyatları ürünün miktarı ve kalitesine uygun şekilde belirlenir. Ürünün kalitesi ve toplanma zahmeti düşünüldüğünde oldukça uygun bir fiyat aralığındadır. Tirebolu 42 çay 1000 gr paket yorumları genel olarak çay tiryakileri tarafından yapılır. Ürün hakkında yapılan yorumları okuyarak merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Çay Tirebolu 42 hakkında daha detaylı bilgi için Trendyol’u inceleyebilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile de satın alabilirsiniz.