Timaş Yayınları Osmanlı'da Savaş Ve Serhad Gabor Agoston

110 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Osmanlı'da Savaş Ve Serhad Gabor Agoston

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • No.8 House olarak Trendyol' a özel fiyatlarla sizlerleyiz. Dünyada Osmanli Askeri Tarihi denince akla gelen ilk isimlerden biri Dr. Gábor Ágoston... Farkli milliyetten olan bir tarihçinin gözünden Osmanli tarihimize bakacak ve Avrupa tarihine imzasini atmis Osmanli'nin savas kabiliyetleri, taktikleri üzerine karsilastirmali bir tarih kitabi okuyacaksiniz.Osmanlilar'in kurdugu hanedana dayali imparatorluk, dünya tarihinin askerî yönden en dehsetli, bürokratik açidan en verimli ve kültürel açidan en debdebeli imparatorluklardan birisi. 15. yüzyil ortalarindan 1. Dünya Savasi sonrasi çöküsüne dek Osmanli Imparatorlugu Avrupa güç politikasinda mühim bir oyuncu. Ágoston bu kitapta Osmanli tarihçiliginde pek az islenen bir konuya Osmanli'da Savas ve Serhad'de dikkatleri çekmistir. Ortaya koydugu genel yaklasimi, "Avrupa'daki savaslarla ilgili pek çok meselenin ancak Osmanli askerî genislemesinin isigi altinda anlasilabilecegi" üzerine kuruludur. Ayrica Avrupa'daki askerî degisimleri açiklarken Avrupa'nin en bas hasmi Osmanli Imparatorlugu'nun bu degisimler üzerindeki etkisinin ihmal edilmis olmasinin dogurdugu derin eksiklige dikkat çeker. Türkiye'de Osmanli askeri tarihi alaninda en iyisi olarak kabul edilen yazar, Osmanli tarihine dair birçok yanlis bilgiyi düzeltmekte, hem Bati hem de Osmanli kaynaklarini kullanabildigi için okura karsilastirmali bir tarih bilgisi sunmaktadir. Ürün Adı: Osmanlı'da Savaş ve Serhad Ürün Kodu: 9786050809053 Yazar: Gabor Agoston Basım Yılı: 2013 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 304 Kağıt Cinsi: Çevirmen:%100 Orijinal Ürün! Hızlı kargolama ile ürününüz hemen elinizde!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Fuad Köprülü
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver