Timaş Yayınları Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler, - Şule Yüksel Şenler

210 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler, - Şule Yüksel Şenler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PlusKitap Satıcı Ünvanı: ÖKKEŞ ANIL MART İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120988007
    Bu ürün PlusKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler, - Şule Yüksel Şenler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Şule Yüksel Şenler
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Yayınları Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağı Seçenekleri Trendyol'da!

Timaş Yayınları Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağı, soluksuz okunan bir dönem romandır. Kazandığı şöhretle, birçok baskı sayısına ulaşan Huzur Sokağı, birkaç neslin kült kitaplarından biri olarak ele alınır. Gazetelere tefrika edilmiş ve beyaz perdeye uyarlanmış olan eserin tiyatroda oynandığı da bilinir. Televizyon dizisi olarak da karşılaştığımız bu eser, herkesin gönlüne girip huzurun sembolü hâline gelmiştir. Huzur Sokağı; sakin bir cemiyetin küçük bir sokakta sembolize edilen sarsıcı, duygusal ve gerçek hikâyesini işler. Sade ve basit anlatımıyla dikkat çeken eser hem olay örgüsü hem de kalitesi ile tavsiye edilir. Kitabın öne çıkan özellikleri şöyledir:

  • Yayınevi: Timaş Yayınları
  • Sayfa: 552
  • Boyutlar: 13.50x19.50 cm

Timaş Yayınları Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağının Konusu Nedir?

Timaş Yayınları Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağının Konusu Nedir?

Timaş Yayınları Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağı, temelde aşkı konu alan bir eserdir. Yazar, yıllar önce Türkiye'de yaşayan örtülü kadınları ve dinini yaşamak isteyen insanların başından geçen bazı olayları anlatır. Bunu anlatırken özellikle Huzur Sokağı ismi kullanılır. Bu sokakta yaşayan insanlar dört dörtlük ele alınır. Yazara göre bir hayal dünyasını yansıtan sokağın dışındaki her yer kötülükle doludur. Bu sokakta yaşayan iki gencin farklı yaşam tarzlarına rağmen aşık olması ilgi çekici bulunur. Yazar, farklı giyim ve yaşam tarzına sahip bireyleri eserde kendi açısıyla ele alır. Zamanla değişim geçiren kitap karakterleri, esere adını veren sokağa uygun yaşamaya başlar. Değişimi sembolize eden kitap, birçok karakteri zengin anlatımla ele alır. Gerçek hayattan konusunu alan olay örgüsü ile beğenilen eser, dönem romanı olarak tercih edilebilir.

Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağı Kimlere Hitap Eder?

Huzur Sokağı, bugüne kadar milyonlarca okura ulaşmış bir eserdir. Sahip olduğu şöhretle, yüzlerce baskı sayısı yapan Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler Timaş Yayınları tarafından hazırlanır. Eser, dini konuları okumayı sevenler için tavsiye edilen kitaplardandır. Çoğunlukla gençlerin tercihi olan eser, zamanla her yaştan bireyin tercihi hâline gelir. Özellikle Türkiye'nin sosyolojik değişimlerine farklı bir bakış açısıyla şahit olmak isteyen okur kitlesinin tercihi arasındadır. Kadınların özellikle sevdiği eser, erkek okurların da dikkatini çeker. Eser, özellikle kadın karakterler üzerinden olayları anlattığı için özdeşim kurmak isteyen herkesin beğenisini kazanabilir. Döneme farklı bir gözle bakmak isteyenlerin okuma listesinde yer alır. Aynı zamanda tatillerde kolay bir eser okumak isteyenlerin inceleme alanına girebilir. Timaş Yayınları Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağı eseri, genel olarak birçok zevke hitap eder.

Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağının Yorumları Nasıldır?

Şule Yüksel Şenler Huzur Sokağı yorumları okuyucunun bakış açısına göre değişir. Birçok okuyucu kitabı sürükleyici bulur. Bilal adında bir gencin kendi yaşam tarzından uzak olan bir kıza âşık olması üzerine şekillenen anlatı, aynı zamanda hayattaki beklentilerin nasıl değişebileceğini gözler önüne serer. Heyecanlı bir şekilde ilerleyen eserin sürükleyici üslubu okuyucudan olumlu dönütler alan bir konudur. Aynı zamanda bazı yorumlar, dizi ve filmi karşılaştırılarak eserin daha başarılı olduğunu vurgular. Aksine bir grup okuyucu kitlesi tarafından da dizi oldukça ilgi çekici bulunur. Genel yorumlar olumlu yönde olduğu için eser, kendi okur kitlesi tarafından beğeni kazanır. Özel bir okuyucu kesimine hitap eden eserin yorumlarını inceleyerek kullanıcıların fikirlerine başvurabilirsiniz. Siz de Timaş Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler'in bu romanını Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.