Timaş Yayınları Hediyeli Aşk Neden Can Yakar - Benim Adım Sena - Mehmet Yıldız - Julia Sena Yamanoğlu

339,99 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Hediyeli Aşk Neden Can Yakar - Benim Adım Sena - Mehmet Yıldız - Julia Sena Yamanoğlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orkide Kitap Satıcı Ünvanı: EBRU ATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8080567176
    Bu ürün Orkide Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Adım Sena : İnancınız için neleri terk edebilirsiniz? Nelerden vazgeçebilir ve neleri ardınızda bırakabilirsiniz? *İnsan, ardında bırakabildikleri, terk edebildikleri kadardır.* derler ya hani... İşte tam da öyle bir hikâye bu. Siz şimdi bir romanın içerisinde bir hayatı, küçük bir kız çocuğunun hayallerini, belki de kendini arayışını okuyacaksınız. Bu bir yol hikâyesi, yolculuk hikâyesi dersem yalan olmaz ama yarım olur. Zira bu roman bir arayışın, bir buluşun, hatta bir oluşun hikâyesi. Julia ile başlayan, Sena ile biten bir yolculuğun hikâyesi... Aşk Neden Can Yakar : Ne yaparsan yap olmaz bazen. Ama o kadar güzel olmaz ki, *Ancak bu kadar güzel olmayabilirdi,* dersin. Ve aklına gelir: *Kadere iman eden kederden emin olur.* Sonra anlarsın ki, nar tanelerini teker teker yerli yerine yerleştiren Rabbin, seni de hangi gönle yerleştireceğini bilir. Tek yapman gereken kara geceleri kudret kalemiyle güneşe boyayan, kahverengi odundan pembe çiçekler açtıran Allah`a inanmak. O`na inanırsan yaklaşmak için tuttuğun elin aslında Allah’tan uzaklaştırdığını anlarsın. O`na inanırsan batıp gidenlerden medet ummaz kalbin esas sahibine yönelirsin. O`na inanırsan Aşk neden can yakar, anlar ve sabır ipliğiyle diktiğin tüm yaralarını tedavi edersin. İstemez misin kor ateşler etrafını sararken yanmayan bir İbrahim olmayı... Kitapları ve videolarıyla milyonlarca insana ulaşan Mehmet Yıldız, Aşk Neden Can Yakar`da da akıcı ve keyifli üslubuyla Allah`ı, nefsi ve ibadeti anlatmaya devam ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mehmet Yıldız
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver