Timaş Yayınları Hafıza Koleksiyoncusu Kayahan Demir

124,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
103,17 TL
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
104,28 TL
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Hafıza Koleksiyoncusu Kayahan Demir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unutma yetisi, insanlığa verilmiş bir odul mudur yoksa ceza mı? Bir tarafta hafızası en buyuk duşmanı olan namıdiğerHafıza Koleksiyoncusu, diğer tarafta ise unutkanlar ordusuhellip İstanbul Arkeoloji Muzesinde başlayan aksiyon, İstanbul Universitesinde doruğa ulaşacak ve Osmanlı Devletinin ilk başkenti Bursada son bulacak! Şifreler ve esrarengiz sembollerle orulu macera, bizi eski bir resim tablosunun penceresinden, 15. yuzyıl İstanbul, Bursa, Rodos ve İtalyasına goturuyor. Cinayete kurban giden bir tarih profesoru, zehirli bir ustura ve asırlar oncesine ait gumuş bir sikkehellip İstanbulun eşsiz guzelliği eşliğinde, cinayetin izlerini yuzyıllar oncesinde arayan Şifre Bilimci Milas Ulukanın gerceğe ulaşabilmesi icin tarihin gizemli dunyasına girmesi gerekecektir. Zira tarih gerceğin ta kendisidir! Toplumsal sorunları dile getirme özelliğine sahip polisiye roman.Tarihin gizemli gerçeklerini polisiye türüyle anlatıyor. Hırs ve intikam duygularının karakterler üzerindeki yansımalarını gösteriyor. Suçun nerede ve ne zaman işlendiği okuru meraka sürüklüyor. Yazar Hakkında: 1988 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik ve çift anadal olarak Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümlerinden mezun oldu. Bunlarla yetinmeyip bir de İstanbul Üniversitesi “Kültürel Miras” bölümüne başladı. Lise yıllarına dayanan yazın hayatı, 2012 yılında yayımlanan ilk kitabıyla süslendi. Sonraki senelerde bu ilk göz ağrısına başka kardeşler de katıldı. Bazı yerel ve ulusal dergilerde öykü ve denemeleri yayımlandı. Katıldığı çeşitli öykü yarışmalarında dereceler aldı. stanbul’da yaşıyor. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi radyosunda polisiye, korku ve fantazya edebiyatı üzerine bir program hazırlayıp sunuyor. Bazı dernek ve kurumlarda ‘hayal gücü ve yazarlık atölyesi’ eğitimleri de veren yazar, POYABİR (Türkiye Polisiye Yazarları Birliği), ESKADER (Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği) ve FABİSAD (Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği) üyesidir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kayahan Demir
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver