Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set

1.283 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Genç Kitap Satıcı Ünvanı: HATİCE AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5216560928400001 Vergi Kimlik Numarası: 0230478403
    Bu ürün Genç Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİSİNDEKİ KİTAPLAR
  • 1. CENNETE GÖTÜREN NAMAZ 2. CENNETE KOŞANLAR ENGELLİLER 3. GENÇLERLE NAMAZ 4. ALLAH'A KOŞAN GENÇ 5. KURAN'LA YAŞAMAK 6. DUA ENGEL TANIMAZ - FATMA 7. ÇOCUKLARIMIZA NAMAZI NASIL SEVDİRELİM 8. ÖZGE'NİN DİRİLİŞİ 9. AŞKIN EV HALİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ahmet Bulut
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set

İnsanlık tarihinin başlangıcından beri dinler, birçok toplumu etkiler. İnsanlar, her zaman bir şeylere inanma ihtiyacı hissederler. Dolayısıyla etkisini bugüne kadar devam ettiren dinler hakkında bilgi edinmek önemlidir. Dini kitaplar sayesinde bu dinlerin nasıl ortaya çıktığını ve kurallarının neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu kitaplar, dininizi doğru şekilde yaşamanıza yardımcı olur. Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 kitap set, İslamiyetin kuralları hakkında bilgi verir. Son derece sade bir dile sahip olmasıyla dikkat çeker. Bu özelliği sayesinde dininizin kurallarını rahatlıkla anlayıp uygulayabilirsiniz. Sohbet tadında kaleme alınan bu ürün ile okurken sıkılmazsınız. Zengin bir içeriğe sahip olan ürün, içerisinde pek çok farklı bilgi barındırır. Dininizin getirdiği sorumlulukları ve kuralları anlamanıza yardımcı olur. Ürün, içeriğindeki kitaplar sayesinde bu alanda sahip olduğunuz bilginizi artırabilirsiniz.

  • Anlaşılır dil
  • Bilgilendirici
  • Zengin içerik

Akıcı Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set Özellikleri

Akıcı Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set Özellikleri

Din, bireylerin hayatını etkileyen ve pek çok farklı sistemi içine alan bir kavramdır. İçerisinde uyulması gereken kuralları içerir. İbadet etme gibi çeşitli kutsal değerleri barındırır. Din hakkında yazılan kitaplar, merak edilen din ve kurallar hakkında bilgi almak için faydalı kaynaklardır. Ahmet Bulut kitap seti, dininizi daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Ürünün içeriğinde Müslümanlıkla ilgili detaylı bilgiler bulunur. Bu sayede dininizle ilgili genel kültürünüzü artırabilirsiniz. Ürün, zengin bir içeriğe sahiptir. Pakette toplam 9 adet kitap bulunur. Kitaplar oldukça akıcı bir dille yazılır. Dolayısıyla anlamak oldukça kolaydır. Bu özelliği sayesinde her yaştan bireye hitap eder. Yazımında sade bir dil kullanılması, akıcı bir okuma deneyimi sağlar. Sohbet tadında ilerleyen içeriği sayesinde sıkılmadan okursunuz. Eğlenerek öğrenmenizi sağlayan etkili bir üründür. Müslümanlıkla ilgili yeni bilgiler öğrenerek inancınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Bilgilendirici Timaş Yayınları Ahmet Bulut Set Avantajları

Bilgilendirici Timaş Yayınları Ahmet Bulut Set Avantajları

Her dinin farklı kuralları ve fikirleri vardır. Bir dine derinden bağlanmak isteyen bireyler, bu kurallar hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Dini kitaplar, merak edilen din hakkında bilgi almak için faydalı kaynaklardır. Son derece bilgilendirici içeriğe sahip olmasıyla Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 kitap set yorumları dikkat çeker. Ürün içeriğinde Müslümanlığın ibadet kurallarıyla ilgili birçok bilgi bulunur. Bu özelliği sayesinde dininizin kuralları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Verdiği detaylı bilgiler sayesinde dağarcığınızı artırır. Müslümanlığın getirdiği sorumlulukları anlamanıza yardımcı olur. Kuralları doğru bir şekilde uygulamanızda size yol gösterir. Bu özelliğiyle son derece yararlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Dini kuralları anlamak bazen zor olabilir. Bu yüzden sade bir dille yazılan kitapları tercih etmek önemlidir. Ürünün yazımında oldukça sade bir dil kullanılır. Bu özelliği, dini bilgileri rahat biçimde anlayabilirsiniz.

Kullanışlı Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set Fiyatı

Kullanışlı Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 Kitap Set Fiyatı

Timaş Yayınları Ahmet Bulut 9 kitap set fiyatı, ürünün bütün özellikleri düşünülerek belirlenir. İnanışınız hakkında bilgi edinmek için farklı kitaplar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu ürün, zengin bir içeriğe sahip olmasıyla öne çıkar. Pakette bulunan 9 adet kitap, farklı kurallar hakkında bilgiler verir. Set olarak elinize ulaşan bu ürün sayesinde farklı kitaplar satın almanıza gerek kalmaz. Bu özelliğiyle son derece ekonomik ve bütçe dostu bir ürün olarak karşınıza çıkar. Anlaşılır dili sayesinde her yaştan kişiye hitap eder. Çocuğunuzun ibadetleri iyi öğrenmesini istiyor olabilirsiniz. Bu ürün, çocuğunuzun ihtiyacı olan dini bilgileri kolaylıkla karşılar. Çocuklar için din eğitimi sağlayabilen özelliğiyle beğeni toplar. İçerdiği detaylı bilgiler sayesinde inancınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Kolayca anlaşılabilen diliyle öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyatlara sahip olabilirsiniz.