Timaş Çocuk İçimdeki Melodi

111 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (64)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oscar stationary Satıcı Ünvanı: DUYGU PULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330636120
    Bu ürün oscar stationary tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçimdeki Melodi Sharon M. Draper / Timaş Genç Yayınları Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 X 20,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • Isbn-13: 9786050846034
  • Yazar: Sharon M. Draper
  • Çevirmen: Zeynep Kürük
  • New York Times Listelerinde Aylarca Yerini Koruyan Ve Farklı Milletlerden Milyonlarca Okurun Kalbinde Taht Kuran İçimdeki Müzik'İn Bu Çarpıcı Devam Romanında Melody Tutkusunun Peşinden Gidebilmek Adına Korkularıyla Yüzleşiyor. Melody Artık Daha Büyük Ve Daha Cesur Bir Genç Kızdır. Onun Gibi Farklı Yeteneklere Sahip Çocuklara Yönelik Kamplar Olduğunu Keşfettikten Sonra Bir Kampa Gidebilmek İçin Can Atıyor. Ormanda Yürüyebileceği Çelik Halatla Uçabileceği Ve Hatta Ata Binebileceği Bir Yer! Belki De Sonunda Gerçek Bir Arkadaş Edinebileceği Kendi Kararlarını Verebileceği Hatta Kendi Başına Bir Şeyler Yapabileceği Bir Yer - Rüya Gibi! Melody Titreyen Kamp Ateşinin Işığında Ve Fırtınaların Gücüyle Gerçekten Ne Kadar Cesur Ve Güçlü Bir Genç Kız Olduğunu Keşfetmek Üzere. "Sevilen Bir Hikâyenin Tatmin Eden Kıymetli Devamı." -Kirkus Review "Melody'Nin Sesi Her Zamanki Gibi Esprili. Çeşitli Etnik Kökenlerden Ve Engellere Sahip Yardımcı Karakterler Ona Saygıyla Yaklaşıyor... Onu Gerçekten Anlayan Bir Topluluğun Parçası Olmuş Durumda." -Publishers Weekly "Bu Kitapta Melody Okulla Alakalı Tüm Problemleri Ve Sınırları Aşmış Bir Genç Kız Olarak Karşımıza Yeniden Çıkıyor. Ama Bekleyin! Henüz Hiçbir Şey Görmediniz." -Goodreads Okur Yorumu

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Çocuk Içimdeki Melodi Trendyol'da

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi farklı milletlerin milyonlarca okuruna ulaşmayı başaran içimizdeki müziğin melodi tutkusunu ön plana çıkaran baskı kalitesi yüksek özel bir eserdir. Çocukların okumaktan zevk aldığı bu eser akıcı anlatımı, özel içeriği ve kurgulama kalitesiyle oldukça ilgi görür. Çocuklar bu hikâye ile kendi hayatındaki olaylara bakarak gerçekçi karşılaştırmalar yapabilir. Melody karakterinin yüzleşme hikâyesini anlatan ve Sharon M. Draper’ın kaleminden çıkan bu kitabı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

 
  • Gerçek hikâye
  • Akıcı anlatım
  • 2022 basımı

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi Özellikleri

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi Özellikleri

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi 9786050846034, farklı yeteneklere sahip çocuklara yönelik pek çok kampın olduğunu anlatır. Çocukların kendi bilgi ve becerilerini keşfetmelerinde onlara yol gösterir. Ormanda yürüyerek çelik halatlarla uçabileceği hatta ata binebileceği ve sonunda gerçek arkadaşlar edinerek kendi kararlarını verebileceğini vurgular. Melody’nin titreyen kalp atışıyla fırtınaların gücüne karşı ne kadar güçlü ve cesur bir kız olduğunu anlatan soluksuz okuyabileceğiniz oldukça kıymetli bir kitaptır. Çeşitli engellerle karşılaşan yardımcı karakterlerle süslenen eser gerçek hikâye akışıyla toplumun bir parçası olduğunu kanıtlar. Kitapta Melody’in okulla alakalı tüm problemlerine yer verilmiş ve karakter sınırları aşan cesur bir genç bir kız olarak tasvir edilmiştir. Küçük yaşlarda kitaplarla tanışmak isteyenlerin tercihi olan bu eser küçüklerin gelişimi üzerinde oldukça etkilidir. Melody gibi hayallerinin peşinden koşan gençlerin donanımlı ve özgüvenli olmalarına olanak sağlayan ve kendini iyi şekilde ifade etmelerine yardım eden geliştirici bir kaynaktır.

 

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi Kullanımı

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi Kullanımı

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi sözcük dağarcığı geniş, hafızası kuvvetli ve okuduğu metinleri iyi kavrayıp yorumlayabilen bir birey haline gelmenizi sağlayan oldukça geliştirici bir kitaptır. Kapak tasarımı ve renkli baskı kalitesiyle çocukların ilgili ve odağına hitap eder. Küçüklerin hayali karakter ile arasında bir bağ kurmasını ve empati kurmasını sağlayarak kendi hayatlarını şekillendirmelerine yardım eder. Küçüklerin büyüme sürecinde bilgileri hızlı ve pratik şekilde öğrenmelerine olanak sağlayan öğrenme konusunda besleyici bir kitaptır. Küçüklerin cinsel gelişimi için önemli bir yere sahip olan bu kitap onların motor becerilerini geliştirmelerini sağlayabilir. Resimli, renkli tasarımı ve akıcı anlatımıyla okurların bilişsel becerilerini geliştirebilen oldukça öğretici bir kitaptır. Timaş Çocuk İçimdeki Melodi yorum ve değerlendirmeleri aylarca New York Time listelerinde yerini koruyan, milyonlarca okurun kalbinde taht kurma kurmayı başaran eserin yüksek kalitesini ortaya çıkarır. Her yaştan okura uygun hazırlanan bütçe dostu bu ürün çocuk ve gençlerin okula adapte olmasına yardım eder.

 

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi Fiyatı

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi Fiyatı

Timaş Çocuk İçimdeki Melodi fiyat kitabın çıkış yılı, cilt durumu baskı kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Pek çok eğitimci ve pedagojik uzman eşliğinde hazırlanan bu eser editör onayından geçirilmiştir. Okumayı alışkanlık haline getiren çocukların akademik anlamda da büyük başarılar elde etmesine olanak sağlayan eğitici bir kitaptır. Pratik düşünme, mantıklı cevap verme ve görsel zeka yeteneklerini geliştirebilen bu kitap beklentilerinize cevap verebilir. 9 yaş ve üzeri çocuklar için ideal olup sade anlatımıyla çocukların okuduklarını anlayarak hayal dünyasında konuyu renklendirmelerine olanak sağlar. Küçüklere iletişim becerisi kazandıran bu eser onların yorum yapmasında ve herhangi bir olayı zihinlerinde canlandırmasında oldukça etkilidir. Okuru düşünmeye sevk eden ve hayal gücünü kullanmaya yönlendiren betimleme gücü yüksek bir üründür. Birbiriyle uyumlu renkli görseller çocuğunuzun ilgisine hitap eder. Küçüklerin esere karşı ilgisinin artmasına yardım eden renkli kapak ve sayfa tasarımıyla ön plana çıkan bu özel eseri Trendyol'dan inceleyebilir, müşteri yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünü sipariş edebilirsiniz.