Tikduck Uçan Küre Topu ve Sihirli Değnek - Mavi-Gümüş

Ürün Bilgileri

Tikduck Uçan Küre Topu ve Sihirli Değnek - Mavi-Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün TECNOTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tikduck 1 Pack Blue-Silver Flying Orb Ball with 1 Pack Magic Wand, Cool Stuff Christmas Birthday Toy Gift, for Kids Age 6 7 8 9 10 [Süper Harika Yüksek Teknoloji El Kontrollü Drone] Akıllı uçuş vaat eden bir jiroskop ve akıllı AI çipi içeren uçan küre topumuz. Farklı atış açıları ve hızları, farklı uçuş çizgileri ve bumerang etkisi yaratacaktır. Bu harika şey sadece oynamayı eğlenceli hale getirmekle kalmıyor, aynı zamanda çocukların uygulamalı yeteneklerini, çalışma becerilerini, zekasını ve yaratıcılığını geliştirmeye de yardımcı oluyor.
  • [Akıllı Koruma] Bu süspansiyon topu, yoğun ağ ve tam kafes, yüksek kaliteli ABS malzeme, esnek, hafif ve düşmeye karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Kapalı pervane sayesinde çocuğunuzun pervaneden zarar görmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Bumerang topu oyuncağı duvara veya başka nesnelere çarptığında otomatik olarak çalışmayı durduracaktır.
  • [USB Hızlı Şarj] USB bağlantı noktasına bağlamanız yeterlidir
  • 25 dakika içinde tamamen şarj olur. (Uçuş süresi: 8 ila 10 dakika). LED göstergesi yanıp söndüğünde bu eğlenceli şeyin şarj edilmesi gerektiği anlamına gelir. Gösterge şarj sırasında açık kalır ve şarj tamamlandığında söner.
  • [İç Mekan ve Dış Mekan Oyuncakları] Sihirli vurgulu top, parlak renklere sahip dahili RGB ışıklara sahiptir ve onu gökyüzüne fırlattığınızda, neon ışıklarında bir meteor gibi görünür. Dışarıda oynamak çok eğlenceli, özellikle geceleri izleyen bir sürü insan varken. Hareket etmeye ve eğlenmeye yardımcı olan benzersiz iç ve dış mekan oyunları, çok oyunculu oyun daha eğlenceli olacak.
  • [İdeal Hediye Seçimi] Bu uçan küre topu bize doğum günleri, partiler, bahçe bahçesi vb. gibi bir dizi aktivitede sonsuz eğlence getiriyor. Noel, Yeni Yıl vb. günlerde çocuklar için harika hediyelerdir. Ayrıca 6 kişilik en iyi doğum günü hediyeleridir. 7 8 9 10+ yaş erkek kız.
Geri Bildirim Ver