Tiger Balm Nefes Açıcı (inhaler) 2 Adet

329 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tiger Balm Nefes Açıcı (inhaler) 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tiger balm orjinal Satıcı Ünvanı: KOÇAK LOJİSTİK TAŞIMACILIK TELEFON İNTERNET DANIŞMANLIK TEMİZLİK SAĞLIK VE EĞİTİM HİZM.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0572003100200011 Vergi Kimlik Numarası: 5720031002
    Bu ürün tiger balm orjinal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nefes Açıcı İnhaler. 2 adet Inhaler gönderilecektir. Tanesi 2 ml dir. Gözle temas edilmemesi gerek. Buruna nefes ile birlikte çekerek kullanılır. Tiger Balm Nefes Açıcı - İnhaler 2 ML - 2 mililitre, Ebatları 5 cm x 1 cm x 1 cm, PAKET İÇİNDE 2 ADET NEFES AÇICI TIGER BALM INHALER BULUNMAKTADIR. Tiger Balm Inhaler içindeki Kafur ve okaliptüs yağından dolayı eşsiz bir aromatik kokuya sahiptir. Yaygın olarak soğuk algınlığının ve gribin neden olduğu burun tıkanıklığını gidermek için soluma yoluyla kullanılır. Baş dönmesi, araba ve deniz tutması ve ferahlatıcı ve rahat bir nefes almak için her iki burun deliğinden birer defa çekilerek kullanılır. Tek seferde kuvvetli bir şekilde içinize çekeceksiniz. Alt kısmında bulunan bilye, yeterli miktara ulaştığında harekete geçerek, sıvı akışını durduracaktır. Sadece dış kullanım içindir. Göz bölgesine dokunmayın. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın. Başkalarıyla paylaşmayın 30C'nin altındaki sıcaklıklarda saklayın Kullanımı: Tüpün kapağını açıp, sağ ve sol burun deliklerinizden derin bir nefes alıp içinize çekin. İstenildiği kadar tekrar edilebilir. Madde:Mentol 42.0% , Kafur 17.7% , Okaliptüs Yağı 9.7% Ürün tipi: Sağlık ve Güzellik Thailand ve Singapur dan ithal olup Haw Par Healthcare Ltd. ürünüdür.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 2'li
  • Tip Sprey
  • Hacim 1 - 9 ml
Geri Bildirim Ver