Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği

4.555 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pozitifrabia Satıcı Ünvanı: FİKRİYE TARİH KAMALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8240129786
    Bu ürün pozitifrabia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgisayar ve cep telefonlarından radyasyona maruz kalanlar
  • Özellikle uzun saatler çalışanlar ve bir masanin başında oturanlar
  • Stres altında kalanlar
  • Yorgun ve kendini bunalmış er
  • Uykusu iyi olmayanlar ve sağlıksız bir yaşamı tarzını
  • Egrersiz sonrası kas gerginliği hissedenler
  • TİENS Ti-Enerji bilezikleri mıknatısları ile birlikte titanyum içeren, özel bir manyetik alanı dengelemede benzersiz bir etkiye sahip, ayni zamanda, insan vücudu içinde pozitif ve negatif iyonları dengelemek için çok etkilidirler. fiziksel rahatsızlığı gidermekte çok etkili, karı dolaşımını hızlarıdırır ve bizi radyasyon ortamından etkili olarak koruyabilir. Mıknatısın etkisi: Yorgunluğu hafifletir
  • İnsan vücudunun biyo-akımları ve manyetik alanını ayarlar
  • Serbest radikallerin üretim ve etkilerini azaitır
  • Bu mıknatıs nedir? Dünyanın kendisi dev bir mıknatıs olduğu bilinir. İnsan her zaman Jeomanyetik alanın etkisi altında bulunmaktadır. Aynı hava, su ve güneş gibi, yerçekimi insan yaşamının bağlı olduğu en önemli unsurlardan biridir. Jeomanyetik alanın etkisi altında, insan vücudu kendi manyetik aları oluşturur. Ancak, küresel ortamda değişiklikler, yaşam ve psikolojik stres düzeyi yüksek hizli tempolu yaşam tarzi kaçınılmaz olarak bazı insanların manyetik alanında belli bozukluklara yol açmaktadır. Araştırmacılar, ek mıknatısların kullanılması genel refahını artırmakta olduğunu buldu. Tlens'in Ti-enerji Bilezikler doğal enerji le oldukça etkin bir mıknatıs içerir. Manyetik alanı düzenler, insan vücudunda pozitif ve negatif iyonlar dengesini sağlayabilir. Titanyum nedir? Titanyum, aşırı güçlü, yüksek kimyasal istikrar sahibi ve mükemmel biyouyumluluğu olan, insan vücuduna tamamen nötr olan ve alerjiye neden olmayan tek metaldir. Tıp alanında pro- biyo-metal adı verilmiştir. Toksik olmayan, insan vücuduna zarar vermeyen bu metal kas ve kemiklerde hiçbir etki göstermez. Bu özelliklerinden dolayi tıbbi cihazlar, yapay eklemler, kalp kapakçığı ve diş implant gibilerde yaygın kullanımı var. Kanda değişim
  • Yağlı yiyecekler, alkol, sigara - bütün bunlar kan viskozitesini artırabilir. TTENS Ti-Enerji bilezik kullandıktan sonra vücutta pozitif iyonlar ve negatif iyonlar dengelenir, kırmızı kan hücreleri dağılır. Beyin dalgalarında değişiklikler Önce 30 dakika sonra Ölçülen sonuçlar, negatif iyanlar beyin dalgalarını geliştirdiğini ve konsantrasyonun artmış olduğunu göstermektedir. TİENS Ti-enerji bilezik, insan vücudunda elektrik akımını dengelemeye yardımcı olabilir. Daha iyi bir karı dolaşımı, kas gevşemesi, yorgunluk ve rahatsızlık gidermeyi sağlar.
  • Kasgevşemesi ve dahaiyi kandolaşımı Titanyum manyetik alanı 30 dakika sonra vücut sıcaklığında bir artışa yol açar, bundan dolajı kaslar gevşer ve kan düzgün akar. Isı, rahatsızlığı azaltır karı akışını uyarir ve vücudun daha çabuk toksinleri ortadan kaldırması için izin verir.
  • İnsan vücudu tarafından üretilen isi miktarı, kan akışının hazı ile belirlenir. Kan akımı artar, vücüt ısısı yükseliyor we tersi-kan akışı yavaşlar ve vücut işisi düşer. Burada gösterileri sonuçlar, sıcaklık artışı, daha iyi bir kan dolaşımına bağlı olduğunu göstermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği

Tiens kadın beyaz enerji bilekliği severek kullanabileceğiniz takılardan biridir. Tasarımın çok şık ve her kıyafet ile uyumlu olmasından dolayı bileğinizden çıkarmak istemeyeceğiniz bir üründür. Özellikle bu enerji taşının size sağladığı faydalar çok fazladır. Uyku problemi olanlar, kendisini yorgun ve bunalmış hissedenler, uzun saatler çalışmak zorunda olanlar, herhangi bir radyasyona maruz kalanlar, cep telefonu ve bilgisayarla çok fazla ilgilenenler gibi kişiler stres içerisinde olabilmektedirler. Stresli zamanları daha rahat atlatabilmek için birçok yöntem olsa da en basitleri enerji bileklikleri takmaktadır. Vücudunuzdaki kötü enerjileri alacak ve birçok değerinizi dengeleyecektir. Şık tasarımı ile normal bir bileklik görünümündedir.

 
  • İnsan vücuduna ait biyo-akımları ve manyetik alanlarını dengede tutar.
  • Vücudunuzdaki stresi azaltır ve negatifliği alır.
  • Oldukça etkin bir mıknatıs içeren bu bileklik doğal enerji ile doludur.

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği Özellikleri

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği Özellikleri

Tiens kadın beyaz enerji bilekliği özellikleri saymakla bitmez. Pozitif ve negatif iyonları dengeleme açısından oldukça önemlidir. Kan dolaşımını hızlandırır gün boyunca aldığımız radyasyonu vücudumuzdan atmamıza yardımcı olur. Üzerinde bulunan mıknatıs yorgunluğu hafifletmeye yarar ve oldukça etkilidir. Bileklik içerisinde bulunan mıknatıslar titanyum içermektedir. Titanyum insan vücuduna göre olan ve alerjiye neden olmayan tek metal olarak bilinmektedir. Bu faydalı özelliği ile de size asla zarar vermeyecek ve dengesi bozulan vücudunuzu dengede tutmanıza yardımcı olacaktır. TB585962 kodlu ürün size fazlasıyla iyi gelecektir. Sadece bir aksesuar olarak değil aynı zamanda sağlığınıza faydalı olacak bir nesne olarak da düşünebilirsiniz. Özellikle stres ve sinir sahibi kişilerin bu tür bileklikleri kullanması faydalı olacaktır.

 

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği Kullanımı

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği Kullanımı

Şık tasarımı ve birbirinden fonksiyonlu faydaları ile sadece kadınların değil aynı zamanda erkeklerin de dikkatini çekmiştir. Birçok enerji taşının fonksiyonlarını bir arada tutup tek bir bileklik halinde size sunan bu enerji bilekliği birçok kişi tarafından talep edilmektedir. Duşa girerken ya da uyurken istemediğiniz sürece bileğinizden çıkartmayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü kız arkadaşınıza ya da erkek arkadaşınıza hediye alabilir, sevdiklerinize de gönül rahatlığı ile önerebilirsiniz. Tiens kadın beyaz enerji bilekliği değerlendirmeleri oldukça olumludur. Ürünü satın alıp faydasını gören birçok kişi yorumlarda nasıl faydalar gördüklerini ve kullanmadan önce ne tür şikayetleri olduklarını belirtmişlerdir. Ürün altında birbirinden fazla yorumlar vardır ve bu konu hakkında tereddütte olan kişiler ürünü kullanan kişilerin yorumlarını inceleyebilmektedirler. Beyaz renkte olan bu bileklik oldukça modern bir görünüme de sahiptir.

 

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği Fiyatı ve Yorumları

Tiens Kadın Beyaz Enerji Bilekliği Fiyatı ve Yorumları

Tiens kadın beyaz enerji bilekliği fiyatı normal enerji taşlarından ve enerji taşlarından oluşan bilekliklere göre daha uygun fiyatlı ve avantajlıdır. Bütçenizi çok fazla zorlamayacak ve sizin enerjinizi doğru kullanmanız açısından iyi yönlendirecek bir bilekliğe ihtiyacınız varsa muhakkak bu ürünü almalısınız. Kampanya fiyatları dahilinde bileklik stokları sayılıdır. Siz de bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız bir an önce ürünü incelemeye koyulmalısınız. Genel anlamda enerji bileklikleri ve enerji taşları oldukça maliyetli ürünlerdir. Özellikle günlük hayatında çok fazla stres içerisinde olanlar, streslerini kontrol edemeyenler, çok yoğun çalışanlar ve kas ağrısı çekenler de dahil olmak üzere birçok sorunu çözmeye yarayan bu bileklik sevilerek kullanılmaktadır. İçerisinde bulunan mıknatıslar birçok hormonunuzu dengede tutmanıza yardımcı olacaktır. Trendyol’dan yorumları detaylı okuyabilir ve kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.