THQ Ps3 Darksiders

199 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

THQ Ps3 Darksiders

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Shop34 Satıcı Ünvanı: EMRE ÜSTÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9200308054
    Bu ürün Game Shop34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

THQ Ps3 Darksiders ss1000

Oyun tutkunlarının severek kullandığı PlayStation 3 zengin oyun seçeneklerini kullanıcıya sunar. Her kategoriden oyun seçeneği bulunan oyun konsolunda en sık tercih edilen türlerden biri aksiyon ve macera oyunları olmaktadır. Darksiders PS3 ile uyumlu bir aksiyon macera oyunudur. Vigil games tarafından tasarlanarak piyasaya sunulmuştur. Grafikleri oldukça kaliteli olan bu oyun 15 yaş sınırı olan ve oyun severin sıkılmadan oynayacağı şekilde kurgulanmıştır. İnsanlığın yok olmak üzere olduğu bir dünyada mahşerin dört atlısı ile dengeyi sağlama görevini oyuncular üstlenir. Gerçekçi sahneleri ve birbirinden farklı oyun kurguları ile aksiyon macera oyunu severlerin tercih sebepleridir. Oyun serisi insanlığın neredeyse yok olduğu ve meleklerin dünyanın kontörlü için şeytan ordularına karşı bir savaş verdikleri kıyamet sonrasında olan bir dünyada geçmektedir. Tüm bunların ortasında ise dengeyi sağlamak üzere görevlendirilmiş mahşerin dört atlısı bulunur.

  • PS3 Uyumlu
  • Yüksek kalite çözünürlük
  • Ses efektleri

Thq PS3 Darksiders İçeriği

Thq PS3 Darksiders İçeriği

Orijinal kutusu ile birlikte gönderilen thq ps3 Darksiders içeriği oyun CD’si ve oyun posterini içerir. Kapak üzerinde ana karakter bulunur. 2010 yılında Playstation 3, Xbox ve Microsoft Windows için yayınlanan oyun orijinal olarak cennet ile cehennemin savaştığı bir dünyada geçmektedir. Thq ps3 Darksiders özellikleri arasında oyunun oldukça kaliteli bir oyun olduğu görülür. Mahşerin dört atlısından birisi olan savaş, öldürüldükten sonra konsey üyeleri tarafından dengeyi yok etmekle suçlanmaktadır. Bu yüzden savaş bütün bu olaylara sebep olanı bulmak için yemin eder ve olayları araştırmak için başka bir yüzyıla gider. Özgürce keşfedilmeye açık olan oyun dünyasını ve derinliğini yansıtan savaş sistemi adeta gerçekmiş gibi kurgulanmıştır. Oyuncuya eşsiz bir deneyim sunan thq ps3 Darksiders kullananlar ve yorumlar hep bu yöndedir. Modern ve mistik bir kombinasyondan oluşan silah cephaneliği bulunan oyun içeriği ile oyuncu için ilginç bir deneyim olmaktadır.

Thq PS3 Darksiders Özellikleri

Thq PS3 Darksiders Özellikleri

Serinin üç oyundan oluşu ve her biri birbirinin devamı niteliğindedir. Thq ps3 Darksiders sinematik görsellik ve destansı müzikler içermektedir. Yeni nesil konsollar için grafikler ve detaylı özel efektler de thq ps3 darksiders özellikleri arasındadır. Şeytani düşmanlarla dolu olan bir dünya ve devasa bosslarla savaşma özelliği de oyunun özellikleri arasındadır. Doğaüstü yeteneklere sahip olan mahşerin dört atlısı karakterleriyle oyunun zevkli bir oynanışı olmaktadır. Thq ps3 Darksiders yorumları hikayenin gelişimi ve bulmacalarının oldukça eğlenceli olduğu yönündedir. Thq ps3 Darksiders oyunları aksiyon ve macera bir oynanış sunmaktadır. Oyuncu oyunda üçüncü şahıs perspektifinden her birinin kendine özgü olan ekipmanlarını ve tarzını mahşerin dört atlısından birini kontrol etmektedir. Ayrıca buna ek olarak oyuncu oyun boyunca tırpan ve altıpatlar gibi çeşitli eşyalardan bulup kuşanabilme hakkına sahiptir.

Thq PS3 Darksiders Fiyatları

Thq PS3 Darksiders Fiyatları

Oyuncuların keşfedebileceği bir açık dünya bulunan oyunda, çözülmesi gereken puzzlelar mevcuttur. Ölülerin ruhlarıyla güçlendirmeler sağlanan thq ps3 Darksiders ruhlar genel olarak nesneleri ve geliştirmeyi almaları sağlamaktadır. Oyunu oynarken patronları alt edebilmek için oyuncunun onların zayıf noktalarını keşfetmesi gerekmektedir. Kayıt alma özelliğine sahip olan Darksiders ps3 oyunu fiyatları satıcıya göre değişiklik gösterebilir. Fakat bu kaydetme sadece oyunun ilerlemesini kaydeder, herhangi bir ölüm durumunda otomatik olarak kayıt noktasından tekrar başlanır. Kampanya dönemlerinde avantajlı fiyat içeriklerine sahip olan oyunu kullanıcı yorumlarını inceleyerek satın alabilirsiniz. Thq ps3 Darksiders kullanımı oldukça anlaşılabilir ve kolay bir şekildedir. Thq ps3 Darksiders oyununu Trendyol'da ss1000 kodu ile inceleyebilir gönül rahatlığıyla güvenli bir şekilde avantajlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz.