Genel Markalar 365 Gün

Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
181,13 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,16 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,63 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 365 Gün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 365 Gün / / Blanka Lipinska

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Blanka Lipinska
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Theseus Yayınevi Ürünleri Blanka Lipinska 365 Gün Trendyol'da!

365 gün Blanka Lipinska Theseus yayınevi tarafından yayımlanmış, uluslararası düzeyde çok satan romanlar arasında yer alır. Roman, son derece ilgi çekici bir konu üzerine kuruludur. Kitabın başkahramanları Laura ve Massimo'dur. İkili arasında geçen heyecan dolu aşk öyküsü, okuyucuya bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar. İtalya'nın Sicilya bölgesinde yaşanan olaylar, suç ailesinin lideri Massimo'nun Laura'yı doğum gününde kaçırmasıyla başlar. Bu kitap, Polonyalı yazar Blanka Lipinska tarafından kaleme alınmıştır. Eser, alışılmışın dışında öyküsü sayesinde okuyucu üzerinde derin izler bırakır. Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 gün kitabının öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Sayfa Sayısı: 304
  • Yazar: Blanka Lipinska
  • Çevirmen: Grata Maraya

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün'ün Yorumları Nasıldır?

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün'ün Yorumları Nasıldır?

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 gün kitabı, kalabalık bir okuyucu kitlesine sahiptir. Söz konusu roman, filmlere de ilham olmuştur. Kitap, heyecanlı ve romantik konusu sayesinde pek çok okuyucudan tam not almayı başarır. Bir solukta okunabilen bu eser, aşk dolu hikâyesiyle her satırda okuyucuyu etkisi altına almayı başarır. Roman, heyecan dolu olay örgüsüyle gençlerin ve yetişkinlerin yoğun ilgisini çeker. Bahsi geçen romantik eser, eleştirmenlerden de olumlu değerlendirmeler almıştır. Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün yorumları, okuyucuların kitapla ilgili görüşlerini yansıtır. Dilerseniz satın almadan önce yorumlara göz atarak kararınızı verebilirsiniz. Pek çok yoruma sahip bu eser, etkileyici içeriğiyle öne çıkar.

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün'ün Konusu Nedir?

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün'ün Konusu Nedir?

Theseus Yayıncılık Blanka Lipinska 365 Gün, etkileyici konusuyla okuyucuların beklentilerini fazlasıyla karşılar. Bu kitap, yazar Blanka Lipinska tarafından kaleme alınmıştır. Roman, Laura ve Massimo isimli karakterlerin arasında geçen sürükleyici olaylar üzerine kuruludur. Eser, Laura Biel'in iki arkadaşı ve sevgilisiyle İtalya'nın Sicilya bölgesinde bir tatile çıkmasıyla başlar. Rüya gibi bir gezi kısa bir süre sonra Laura için korku dolu bir hâl alır. Sicilyalı, güçlü bir suç ailesinin yöneticisi olan Massimo Torricelli, Laura'yı elde etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Massimo'nun Laura'ya bu kadar takıntılı olmasının sebebi ise ölümle burun buruna geldiği bir anda gözünün önüne gelen kadının tıpkı Laura'ya benzemesidir. Massimo, ölümün eşiğindeyken gördüğü bu kadını her ne olursa istediğinden oldukça emindir. İkili arasındaki çekimle başlayan hikâye hız kazanarak devam eder.

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün Kimlere Hitap Eder?

Theseus Yayınevi Blanka Lipinska 365 Gün, uluslararası düzeyde ilgi gören bir eser olarak dikkat çeker. Özellikle aynı isimli Netflix filmine konu olduktan sonra romanın bilinirliği artmıştır. Son derece romantik bir öyküyü konu alan bu roman, çoğunlukla gençlere ve yetişkinlere hitap eder. Eser, konusu itibarıyla çocukların okuması için uygun değildir. Ürün, 18 yaş üzerindeki bireylere yöneliktir. Duygusal mesajlarıyla öne çıkan roman, okuyucu üzerinde farklı etkiler bırakabilecek niteliktedir. Grata Maraya tarafından çevrilen bu kitap, hemen hemen herkesin bir solukta okuyabileceği kadar akıcıdır. Eser, özenle hazırlanan kurgusuyla bambaşka bir dünyanın kapısını aralar. Pek çok kişi için başkahramanlar arasında geçen çekişmeli aşk kurgusu, son derece heyecanlı bir deneyim olur. Anlaşılır diliyle herkesi etkilemeyi başaran bu eserle siz de İtalya'ya doğru uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu romantik kitabı siz de satın almak isterseniz çevrim içi alışverişin adresi Trendyol'dan sipariş oluşturma işlemlerini sadece birkaç tıklamayla tamamlamanız mümkündür.