ThermoAD Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Baton Gri

495 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ThermoAD Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Baton Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STILHOME Satıcı Ünvanı: AYSEL DALDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3618763305200015 Vergi Kimlik Numarası: 2680429022
    Bu ürün STILHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kusursuz mutfakların olmazsa olmazı
  • döküm kek kalıbı ayrıcalıktır! Sağlıklı pişir, sağlıklı hisset! | Özel Granit Kaplama | PFOA içermez.? Boyut 35cm x15 cm
  • Hacim 1.7 litre

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Baton
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Thermoad Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Baton

Çayın ya da kahvenin yanına pratik bir şekilde hazırlanan tatlıların başında kek gelir. Farklı şekillerde ya da içeriklerde kek hazırlamanın püf noktası kullanılan malzeme ve kalıplardır. Thermoad baton rüzgar gülü kek kalıbı granit baton ürünü sahip olduğu kalitesi ve şekli ile sıklıkla tercih edilir. Misafirlerinize bu kalıp sayesinde muhteşem görünüme ve lezzete sahip kekler pişirebilirsiniz. Granit yapıda olması yapılan yiyeceğin kalıba yapışmasını önler. Bu özellikte müşteriler için ekstra bir kolaylık sağlar. Havuçlu, tarçınlı ya da kakaolu yemekler yapmak bu kalıp sayesinde mümkündür. Baton özelliği keki dilimleme açısından da avantajlıdır. Pişirilen gıdanın kabarması ve her tarafının eşit pişmesi kullanılan kalıp ile doğrudan alakalı bir durumdur. Siz de markanın baton döküm kek kalıbı ürününü tercih edebilirsiniz.

  • Granit özellik
  • Kaliteli yapı
  • Kolay pişirme

Thermoad Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Lezzetli Kekler

Thermoad Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Lezzetli Kekler

Thermoad rüzgar gülü kek kalıbı sayesinde her zaman aynı lezzeti ve kabarma hacmini koruyan kekler pişirebilirsiniz. Granit ve döküm özelliğinde olması insan sağlığı açısından da avantajlıdır. Pişirme ürünlerinin 1. sınıf kalitede olması ve yiyeceklerin sahip olduğu vitamin değerlerini koruması oldukça önemlidir. Aynı zamanda kek kalıplarından yiyeceğin yapışmadan çıkarmak müşterilerin arzu ettiği özellikler arasındadır. Bu nedenle Thermoad baton kek kalıbı beklentilerinize karşılık vererek mutfakta harikalar yaratmanıza katkı sağlar. Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı olan bu kalıp modeli, uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Rüzgar gülü şekli olan bu kalıp sayesinde görüntüsü ile sizi tatmin eden yiyeceği sevdiklerinize ikram edebilir ve onların da beğenisini kazanabilirsiniz. Baton kek kalıbı granit ile mutfağınızda pratik bir şekilde yiyecekler pişirerek kısa sürede ikrama hazır hale getirebilirsiniz.

Thermoad Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Seçimi

Thermoad Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit Seçimi

Kek kalıbı seçiminde bulunmadan önce detaylı inceleme yaparak hareket etmeniz tavsiye edilir. Kalıplarda en baş aranan özellik hamuru dibine yapıştırmaması ve kabarma hacminin yerinde olmasıdır. Thermoad baton rüzgar gülü kek kalıbı granit ürününü sadece kek için değil başka yiyecek ve tatlılara şekil vermek için de kullanabilirsiniz. Dilerseniz evlenmeden önce bu ürünü tercih ederek yeni mutfağınızda de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Evinizi ziyarete gelen misafirlere bu kalıp ile lezzetli yiyecekler ve tatlılar pişirebilirsiniz. Thermoad baton kalıbı farklı ısı değerlerine uygun şekilde üretilir. İnce ve sağlam gövdesi sayesinde kullanım kolaylığından da faydalanabilirsiniz. Bir seçimde bulunmadan önce Thermoad baton rüzgar gülü kek kalıbı granit kullananların tecrübelerinden yardım alabilirsiniz. Sahip olduğunuz bilgiler doğrultusunda ihtiyacınıza uygun olan bu kalıba sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Thermoad Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit

Uygun Fiyatlarla Thermoad Baton Rüzgar Gülü Kek Kalıbı Granit

Ürün incelemesi yaparken özelliklerine dikkat edilmesi gerektiği gibi aynı zamanda fiyat konusunda da incelemeler yapmak gerekir. Thermoad baton rüzgar gülü kek kalıbı granit fiyatları bütçenize hitap edebilecek şekilde belirlenir. Satın almadan önce bütçenizi göz önünde tutarak hareket etmenizde fayda vardır. Bu ürünün sağladığı ayrıcalıklar sayesinde pişirme işlemi sürecinde yerini değiştirmenize gerek kalmaz. Kalıp ısıyı eşit düzeyde dağıttığı için hamur beklediğiniz şekilde kabarır ve lezzet bakımından damağınıza hitap eder. Çizilmez özelliği sayesinde pişirdiğiniz yiyeceği metal bıçakla dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Yumuşak ve yapışmayan bir kek elde ederek kolaylıkla dilimlere ayırabilirsiniz. Trendyol’da yer alan Thermoad baton rüzgar gülü kek kalıbı granit yorumları size tercih yaparken yardımcı olabilir. Diğer müşterilerin ürün hakkında yaptığı yorumları inceleyerek bir seçimde bulunabilirsiniz.