2
İşlemci Soğutucu ve Overclock kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5w-yüksek Performanslı Termal Macun

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
510,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
542,73 TL

Ürün Bilgileri

Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5w-yüksek Performanslı Termal Macun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WB Technologies Satıcı Ünvanı: WB TEKNOLOJİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800109411200001 Vergi Kimlik Numarası: 8001094112
    Bu ürün WB Technologies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W - Yüksek Performanslı Termal Macun

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri İşlemci (CPU)
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5w - Yüksek Performanslı Termal Macun

Yüksek performans gerektiren oyunlarda yaşanan ısınmaları minimuma indirmek için müşteriler tarafından çokça tercih edilen Thermal Grizzly termal macun, verimli yapısıyla beğeni toplar. Üstün verimliliği sayesinde sistemin maksimum sıcaklığa ulaşmasını yavaşlatır, bu sayede oyun deneyimlerini üst düzey yaşamanızı sağlar. Bu kapsamda oyunlarda FPS’in yüksek seviyelerde kalmasını sağlamak için Grizzly termal macun seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bünyesinde barındırdığı etkili maddeler sayesinde ısınma süresini azaltan macun, performansı da üst seviyelerde tutar. Zorlu uygulamalar, oyunlar ve hız aşırtma için özel tasarlanan ürün, müşterilerin beklentilerini karşılamayı başarır. Endüstriyel kullanımda soğutma için de çokça tercih edilen Thermal Grizzly macun, dayanıklı ve etkili formülü sayesinde müşterilerin ilgisini çeker. Bünyesinde barındırdığı nano alüminyum sayesinde aşırı ve çabuk ısınmalara karşı etkili olur.

  • Üstün performans
  • Isınma süresini geciktirme
  • Etkili ısı iletkenliği

Uzun Süre Dayanıklı Thermal Grizzly Termal Macun

Uzun Süre Dayanıklı Thermal Grizzly Termal Macun

Termal macun Grizzly bünyesinde barındırdığı nano alüminyum ve kalay oksit birleşimleri sayesinde ısı çıkışının düzenlenmesini sağlar. Bu sayede ısınmayı geciktirerek soğutma görevi gören Thermal Grizzly termal macun 8307978, olağanüstü termal hareketliliği optimum şekilde dengeler. Müşterilerin beklentileri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hız aşırtma için tasarlanan ürün, yüksek derecede ısı iletkenliğine sahip yapısını kürlenme süresi olmamasıyla entegre ederek üstün performans sunar. Cihazınızdan üstün performans alabilmek için Thermal Grizzly Kryonaut 5.5 g seçeneğini tercih edebilir, ısınma süresini geciktirerek bunun tadını çıkarabilirsiniz. Cihazların üstün performans sağlayabilmelerine olanak vermek için tasarlanan ürün, uzun süre dayanıklılığı ve elektriksel iletkenliği olmamasıyla beğeni toplar. Termal iletkenlik, hız aşırtma, su ve hava soğutma görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Thermal Grizzly Kryonaut 12.5 W seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Hız Aşırtma ve Termal İletkenliği ile Termal Macun Grizzly

Hız Aşırtma ve Termal İletkenliği ile Termal Macun Grizzly

Zorlu şartlar altında ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Thermal Grizzly Kryonaut 1 gr 12.5 W -200°C ile 350°C sıcaklıklar arasında müşterilerin beklentilerini karşılar. Bu kapsamda çokça tercih edilen ürünler arasında yer alan Thermal Grizzly yüksek performanslı termal macun teknik özellikleriyle ilgi görür. Uzun ömürlü ve dayanıklı içeriği sayesinde üstün performans gerektiren durumlarda başarılı olan Thermal Grizzly Kryonaut yorumlarıyla da müşterilerin dikkatini çeker. Hakkında olumlu yorumların yapıldığı ve müşterilerini memnun etmeyi başaran ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede cihazınız yüksek sıcaklık değerlerine ulaşmadan kesintisiz deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Çok tercih edilen türler arasında yer alan termal macun, aşırı yüksek ve aşırı düşük sıcaklık değerlerinde ortaya koyduğu performansla dikkat çeker. Cihazınızın uzun ömürlü olması için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Grizzly Kryonaut Termal Macun

Avantajlı Fiyatlarla Grizzly Kryonaut Termal Macun

Müşterilerin beklentileri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak etkili madde bileşenlerinden üretilen ve satışa sunulan Thermal Grizzly Kryonaut termal macun, düşük ve yüksek sıcaklık değerlerinde sunduğu performansla beğeni toplar. Birbirinden avantajlı ve uygun fiyatlarla satışa sunulan ürün, çokça tercih edilir. Thermal Grizzly Kryonaut fiyat belirlemesi yapılırken ürünün kullanım amacı, bünyesinde barındırdığı bileşenler, paket gramajları dikkate alınır. Bu kapsamda her bütçeye hitap etmeyi başaran ürün, avantajlı fiyatlarla öne çıkar. Hız aşırtma özelliğiyle tasarlanan ürün, ısı iletkenliği ve uzun süre dayanıklılığı ile öne çıkar. Bu kapsamda söz konusu ürün özellikle oyunlarda FPS değerlerinin maksimum seviyede kalmasını sağlar. Siz de birbirinden uygun, avantajlı ve indirimli fiyat seçenekleriyle satışa sunulan Thermal Grizzly Kryonaut termal macunu, güvenli alışverişin adresi olan Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.