Theraband Thera-band Egzersiz Bandı 1.5 Metre Set Başlangıç Seviye

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Theraband Thera-band Egzersiz Bandı 1.5 Metre Set Başlangıç Seviye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FTR ORTOPEDİ VE MEDİKAL Satıcı Ünvanı: TANSU AYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1090651015
    Bu ürün FTR ORTOPEDİ VE MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'lü Set Başlangıç Seviyesinde olan daha az zorlukta dirençli prograsif egzersiz bantlardan oluşmaktadır.Set içerisindeki egzersiz bantları 1.5 m uzunluğundadır. 3?lü Başlangıç Seviye Thera-Bant egzersiz bandı set paketinde
  • 1 adet sarı renk, 1 adet kırmızı renk ve 1 adet yeşil renk olmak üzere toplam 3 adet farklı renk ve zorluk derecesinde egzersiz bantları mevcuttur. Her bir egzersiz bandı 1.5 metre uzunluğundadır ve doğal lateks içermektedir. Başlangıç seviyede olan bu set vücut esnekliği ve hareket kabiliyeti gelişimine yönelik olup daha az zorlukta dirençli prograsif egzersiz bantlardan oluşmaktadır. Sarı renkli egzersiz bantlarının kalınlığı incedir ve zorluk düzeyi yumuşaktır.Kırmızı renkli egzersiz bantları orta derece kalınlıkta ve zorluk düzeyi orta sertliktedir. Yeşil renkli egzersiz bantları kalındır ve zorluk düzeyi serttir. Ürün Özellikleri Kullanıcıların yaptığı egzersiz tipi ve özelliğine göre ihtiyaç duyulan egzersiz bandı uzunluğu değişiklik göstermektedir. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için Thera-Band egzersiz bandı ORİJİNAL rulosundan ihtiyaç duyulan uzunlukta kesilip paketlenerek satılmaktadır. Thera-Band egzersiz bandının 7 farklı rengi/zorluk düzeyi bulunmaktadır. Ten, Sarı, Kırmızı, Yeşil, Mavi, Siyah, Gri ve Altın Sarısı renkleri olmak üzere kolay seviyeden daha zor seviyeye doğru sıralanmaktadır. Vücut formunu korumaya yönelik egzersiz programlarında özellikle bayanlara kırmızı renkli ve yeşil renkli bantların kullanımı önerilirken daha fazla dirence sahip yeşil ve mavi renkli bantlar ise özellikle erkek kullanıcılara önerilmektedir. Siyah renk, gri renk ve altın sarısı rengindeki bantlar ise sporculara önerilmektedir. Bantlar üzerindeki renkler zorluk derecesini göstermektedir. Aşağıdaki renk skalasında zorluk seviyeleri görülmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver