Thealoz Duo Göz Damlası 10 Ml

399 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
432,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Thealoz Duo Göz Damlası 10 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thealoz Duo Göz Damlası 10 ml Tüm seviyelerdeki kuru göz hastalarının semptomlarının giderilmesinde kullanılmaktadır. Herhangi bir koruyucu madde içermeyen Thealoz Duo, Hyaluronik Asit ve Trehaloz kombinasyonudur. Kontakt lensler ile kullanılabilmesi yönüyle kullanıcılara büyük bir rahatlık ve konfor sağlamaktadır. Thealoz Duo Trehaloz ve Hyaluronik Asidi birleştiren ilk örnektir. Uluslararası alanda ve ülkemizdeki birçok göz doktoru bu kombinasyonu önemli bir adım olarak kabul etmektedir. Thealoz Duo iki şekilde çalışır: 1.Trehaloz, oküler yüzeyde bulunan epitel hücrelerini kuru ortamlardaki günlük strese karşı dirençlerini ve kuru gözdeki gözyaşı filmi değişikliklerine olan dirençlerini geliştirir. 2.Hyaluronik Asit, göz yüzeyini nemlendirmek ve kayganlaştırmak için suyun tutulmasını sağlar. Klinik çalışmalar, tek bir damla Thealoz Duo'nun gözyaşı filminin kalınlığını en az 4 saat süre ile arttırdığını göstermiştir. Gün boyunca gerektiği kadar sık uygulanabilir. Kontakt lens kullananlar için lenslerini takmadan önce veya taktıktan sonra kullanmak için de uygundur. Thealoz Duo ürün yelpazesinde Thealoz Duo 10ml ve Thealoz Duo Gel (30 flakon) yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Serum
  • Hacim 10 - 99 ml
Geri Bildirim Ver