9
Cilt Bakım Seti kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

The Purest Solutions Leke karşıtı ve ton eşitleyen temizleyici seti

Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
1.549,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
2 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

The Purest Solutions Leke karşıtı ve ton eşitleyen temizleyici seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MedicarMarket Satıcı Ünvanı: ENVER BERK KULAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5910720178
    Bu ürün MedicarMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması: Arındırıcı temizleme jeli: Cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındırarak hafifletir. Içeriğindeki 0,5% salicylic acid ve 1% niacinamide sayesinde pürüzlü cilt dokusunu onararak cildi doğal bariyerini korumasında destekler. Ciltteki sebum oranını dengeleyerek yağlı görünümü azaltır. Salisilik asit tonik: Yalın içerik salisilik asit ile ciltteki sebum salgısının dengelenmesi, siyah noktaların önlenmesi ve gözeneklerin yağ, kir, ölü hücre ve makyaj kalıntılarından arındırılmasını hedefler. Leke karşıtı arbutin serum: %2 arbutin içeriği sayesinde cilt tonu eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur, düzenli kullanım ile daha canlı ve aydınlık bir cilt görünümü kazanılmasını destekler. Arbutin ve niacinamide ile desteklenen formül, ciltte leke oluşumunu önlemeyi, cilt tonu eşitsizliklerinin giderilmesini, kırışıklık bakımı ile birlikte cildi uva/uvb ve mavi ışıklardan korumayı hedefler. ** pa++++ : Uva ışınlarına karşı 8 saat ve üzeri koruma gücünü ifade eder. Nasıl kullanılır? Arındırıcı temizleme jeli: Sabah ve akşam rutinlerinde olmak üzere günde 2 kez kullanabilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce cildinizi su ile ıslatınız. Ardından yeterli miktarda ürünü cildinize nazikçe dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Uygulama sonrası bol su ile cildinizi durulayınız. Salisilik asit tonik: Cilt temizliğinin ardından, gündüz ve gece rutininde yeterli miktarda ürünü pamuk veya elinizle, temizlenmis ve kuru cilde uygulayın. Uygulama ardindan durulama gerektirmez. Leke karşıtı arbutin serum: Cilt temizliğinin ardından gündüz ve gece rutininizde birkaç damla şeklinde uygulayınız. Uygulama ardindan durulama gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 4
Geri Bildirim Ver