The Mossi London Hair Loss Therapy Serum Set

2.800 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.750 TL

Ürün Bilgileri

The Mossi London Hair Loss Therapy Serum Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ro Wellness Satıcı Ünvanı: CİHAN CANBAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1980494668
    Bu ürün Ro Wellness tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Mossi Hair Loss Therapy Serum Set Hem kadın hem de erkek tipi saç dökülmesinin durdurulması ve yeni saç gelişimini sağlamak amacıyla geliştirilmiş saçlı deri yoğun bakım serumudur. İçeriğindeki Procapyl %5 sayesinde ilk kullanımdan itibaren saç kökleri üzerinde etki gösterir. Düzenli kullanımda saç sağlığını artırarak, daha kalın ve hacimli saç gelişimi sağlar. Saç dökülmesini önler: Saç köklerini DHT'nin toksik etkilerine karşı koruyarak saçın anajen fazında güçlenmesine ve saç dökülmesinin durdurulmasına yardımcı olur. Saç yoğunluğunu arttırır: Hücrelerin düzenli yaşlanmasını geciktirir. Hücresel düzeyde canlılığı artırır. Saç ekimi sonrası mükemmel sonuçlar sağlar: Saç ekimi sonrası tedaviyi destekler, greftlerin daha hızlı tutunmasına ve iyileşmesine yardımcı olur. Kullanım Şekli: 1.Adım: Dermaroller ile cilt yüzeyinde kanallar açılmalıdır. Sterilize edilmiş Dermaroller'ı temiz saçlı deri üzerinde bir süre hafifçe bastırarak sağa ve sola hafifçe hareket ettiriniz. 2. Adım: Serum uygulaması cilt yüzeyinde açılan kanallara yapılır. Günlük doz 2 ml’dir. (60 damla) Ürün mutlaka temiz saçlı deriye uygulanmalıdır. Serum şişesinin üstündeki plastik kapağı yavaşça yerinden çıkarınız. Damlalığı yerleştirerek ürünü dökülme alanına pompalayınız. Tamamen emilene kadar parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Doktorunuz aksini önermediyse, 1ve/veya 2 günde bir 2 ml serum uygulayınız. Uygulama sonrası yıkama önerilmez. En az 15 dakika bekleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
Geri Bildirim Ver