The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı 2 Hazneli - Beyaz

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
824 TL732 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı 2 Hazneli - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇEYİZDÜNYASI Satıcı Ünvanı: ALİ ÇOŞKUN POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7310430557
    Bu ürün ÇEYİZDÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı 2 Hazneli - Beyaz İç Kısmı Çift Haznelidir. Galvanizden üretilmiştir. Küflenmeye karşı delikleri mevcuttur. Dış mekan kullanımına uygundur ve paslanma, lekelenme yapmaz. Ürün ölçüsü 24(Y) x 46(G) 30(D) cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500-999 ml
  • Materyal Galvaniz
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı 2 Hazneli - Beyaz

Mutfaklarınız, evdeki zamanın çoğunun geçirildiği yerlerdir. Bu sebeple hem gözünüze hitap edecek şekilde şık dekore edilmesi hem de pratik kullanıma uygun dizayn edilmesi önemlidir. Mutfak gereçlerinin vazgeçilmezlerinden birisi de soğan patates koyma kaplarıdır. The Mia ürününün içi çift haznelidir, size patates ve soğanınızı aynı kapta depolama fırsatı sunar. Şık görünümünün yanı sıra iki ürünü bir arada depoladığınız için mutfağınızda ya da kilerinizde başka eşyalara alan açılır. The Mia patates & soğan saklama kabı 2 hazneli - beyaz sportif görüntüsüyle mekanınıza modern bir hava verir. Delikli yapısı sayesinde içine konulan malzemeleriniz çürüme yapmaz. The Mia patates & soğan saklama kabı 2 hazneli - beyaz GLV0662 rengiyle her yere kolay uyum sağlar.

  • Modern şık tasarım
  • Çift hazneli pratik kullanım
  • Hava aldıran delikli yapı

Şık Tasarımıyla The Mia Patates Soğan Kovası Özellikleri

Şık Tasarımıyla The Mia Patates Soğan Kovası Özellikleri

Mutfakta kullanılan eşyaların işlevselliği önemlidir. Evin fazla vakit geçirilen yerlerinden olan mutfağınızdaki eşyaların pratik kullanımlı olması işlerinizi kolaylaştırır. The Mia patates soğan kovası kolay kullanıma uygun tasarımlıdır. Çift hazneli olması sebebiyle patates, soğanınızı aynı kapta muhafaza edebilirsiniz. Kabın işlevselliği kadar görünümü de önemli bir unsurdur. Ürün görünümüyle koyduğunuz yere modern bir şıklık katar. Küflenmeye karşı delikleri mevcuttur ve içine konulan ürünleri uzun süre taze tutar. The Mia patates & soğan saklama kabı 2 hazneli paslanmayan ve lekelenme yapmayan malzemesiyle dış mekan kullanımına uygundur. Kabı dilerseniz balkonunuzda da kolaylıkla konumlandırabilirsiniz. Ölçüleri, yükseklik 24, genişlik 46, derinlik 30 cm’dir. Az yer kaplayan kullanışlı bir dizaynı vardır. Kova yalnızca bulaşık deterjanlı nemli bezle silinip kurulanarak kullanıldığında uzun yıllar sorunsuz kullanıma uygun, kaliteli malzemeden üretilir.

Kullanışlı The Mia Patates Soğan Saklama Kabı Fiyatı

Kullanışlı The Mia Patates Soğan Saklama Kabı Fiyatı

Gıdaların uygun koşullarda saklanması sağlığınız için önemli bir unsurdur. The Mia patates soğan buna uygun koşulları sağlayacak şekilde üretilir. İçine konulan gıdaların küflenmesini önleyici delikleri mevcuttur. Beyaz rengiyle diğer eşyalarınıza uyumu kolaydır. Kapaklı oluşu görüntü ve saklama açısından önemli bir faktördür. Lekelenme yapmayan kaliteli malzemesi ile uzun yıllar kullanılır ve ilk zamanki güzel görüntüsünü kaybetmez. Çift hazneli olması iki ürünü aynı kovada muhafaza edebilme imkanı tanır. Mekanınızda az yer kaplar, böylece diğer araç gereçlere yer açılır. Dış mekana uygun olması müşterilere, bu kabı balkon ya da başka dilediğiniz yerde kullanabilme fırsatı sunar. Şıklığa ve pratikliğe önem verenler için tüm uygun imkanlara sahiptir. The Mia patates & soğan saklama kabı 2 hazneli - beyaz fiyatları bü özelliklerine göre belirlenir.

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı Yorumları

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı Yorumları

Yaşadığınız yerlerin sizin tarzınızı yansıtması evinize yaşanmışlık hissi katar. Dekoratif tasarımıyla kişisel tarzınızı yansıtabilirsiniz. Rengi, şekli mekanınıza uyumlu seçilen bu ürün, evinize şıklık katarken tarzınızı yansıtır. Tabi bunu yaparken eşyanın işlevselliği de bir o kadar önemli bir unsurdur. The Mia patates & soğan saklama kabı 2 hazneli - beyaz kullananlar bu konudaki olumlu düşüncelerini ve ürün memnuniyetini dile getirirler. Patates soğan saklama kabı kullanışlı olduğu kadar şık ve modern görünümüyle mekanınıza spor bir hava verir. Galvanizden üretilmiş bu ürün dayanıklıdır, uzun süreli kullanıma uygundur. Rengi her alana uyumludur. Delikli oluşu sebebiyle patates ve soğanınız uzun süre küflenmeden taze kalır. The Mia patates & soğan saklama kabı 2 hazneli - beyaz yorumları ve ürünle ilgili tüm bilgilere Trendyol üzerinden ulaşıp ürüne sahip olabilirsiniz.