THE BODY SHOP Fresh Raspberry Nemlendirici Vücut Spreyi

590 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

THE BODY SHOP Fresh Raspberry Nemlendirici Vücut Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erkin Kozmetik Satıcı Ünvanı: OKAN ERKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3620189047
    Bu ürün Erkin Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün hacmi: 100ML Yeni sınırlı üretim nemlendirici vücut spreyimizle sıcak, susamış cilde serinletici bir dokunuş yapın. Bu nemlendirici vücut spreyi, serinlemeye ve cildin beslenmiş hissetmesine yardımcı olur, bu nedenle sıcak aylarda yanınızda bulunudurmak özellikle iyidir.Hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş ürün, yapışkanlık olmadan hafif nemlendirme sağlar ve ahududu gibi bir koku verir. Hatta cilde güzel ve sağlıklı görünen bir ışıltı verir.Ama en iyi kısmı için buradasın - kokusu. Sınırlı üretim Fresh Raspberry serisi, gerçek ahududu gibi kokar: keskin, sulu ve bir miktar yeşil.Not: Ürünün kıyafetlerde leke bırakmaması için
  • direkt tene sıkıldıktan sonra masaj yaparak tene yedirildikten sonra kıyafetlerin giyilmesi tavsiye edilir.Nemlendirici vücut spreyi,Cilde beslenmiş ve tazelenmiş hissi verir.Sulu, meyveli koku,Yapışkan değildir, hızlı emilir,Normal ve kuru ciltler için,Ahududu tohumu yağı ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiştir,Vegandır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver