2
Duş Jeli ve Kremleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

THE BATH FACTORY Nemlendirici Ve Besleyici Vanilya Aromalı Duş Jeli 400 ml

250 TL

Ürün Bilgileri

THE BATH FACTORY Nemlendirici Ve Besleyici Vanilya Aromalı Duş Jeli 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Bath Factory Satıcı Ünvanı: FARK KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377077940400001 Vergi Kimlik Numarası: 3770779404
    Bu ürün The Bath Factory tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Bath Factory Vanilyalı Duş Jeli'nin cazibeli vanilya kokusuyla banyo deneyiminizi büyülü bir yolculuğa dönüştürün. The Bath Factory Vanilyalı Duş Jeli, vücudunuzu nazikçe kirden arındırarak temizler ve ferahlatır. İçeriğindeki doğal özler ile cildin parlaklığını ortaya çıkarır ve canlılık kazanmasına yardımcı olur. The Bath Factory Vanilyalı Duş Jeli, vanilyanın etkileyici kokusuyla sizi sararak duş deneyiminizi tam anlamıyla bir keyfe dönüştürür. Vanilyanın sıcak ve tatlı notası, duştan sonra cildinizde hoş bir koku bırakır ve kendinizi rahat ve huzurlu hissetmenizi sağlar. Bu benzersiz duş jeli, cildinizi nemlendirir ve besler, böylece cildiniz pürüzsüz, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Yoğun köpürme özelliği sayesinde cildinizi kirden arındırıp vanilyanın rahatlatıcı etkisiyle günün stresini üzerinizden atabilirsiniz. The Bath Factory Vanilyalı Duş Jeli ile her duşta kendinizi lüks bir spa deneyimi içinde bulacaksınız. Eşsiz formülüyle cildinizi nazikçe temizlerken, kokusuyla ruhunuzu besler ve sizi rahatlatır. Daha iyi ve ayrıcalıklı bir duş deneyimi için The Bath Factory Vanilyalı Duş Jeli'ni tercih edin. Kendinizi özel hissedin ve cildinizdeki farkı keşfedin. İçindekiler ve Etkileri: Gliserin: Cildin nemlendirilmesini sağlar. Vanilya Özü: Cildi yumuşatır, besler ve tazeler. Eşsiz kokusu ile ruhunuzu şımartır. Kullanım: Bir miktar ürünü elinize veya life döküp ıslak cildinize köpürterek ve masaj yaparak uygulayın. Ardından bol su ile durulayın. Uyarılar: Göz ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile durulayın. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Haricen kullanılır. Ürünİçeriği: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride,Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Disodium Cocoamphodiacetate,Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium PCA, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside,Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, VanillaPlanifolia Fruit Extract, Benzoic Acid, Magnesium Nitrate,Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, PotassiumSorbate, Benzophenone-4, CI 16035, CI 19140, CI 42090 *Doğal Meyve Özü İçerir.
Geri Bildirim Ver