tharla urla LAVANTA YAĞI -RELAX ROLL 10 ML

350 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

tharla urla LAVANTA YAĞI -RELAX ROLL 10 ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tharla Urla Satıcı Ünvanı: THARLA URLA GIDA TARIM HAYVANCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843079514500001 Vergi Kimlik Numarası: 8430795145
    Bu ürün Tharla Urla tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAVANTA YAĞI RELAX ROLL (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA) 10 ML Doğal olarak ürettiğimiz LAVANDULA ANGUSTIFOLIA cinsi lavantalarımızın çiçeklerini elle toplayıp aynı gün buharla distilasyon ünitelerinde damıtılarak lavanta yağı çıkarılmaktadır. %100 saf ve doğal olup koruyucu, esans ve katkı maddesi içermez. L. angustifolia uçucu yağı "tatlı bir aromaya sahiptir. Kullanım alanları: Doğal bir parfümdür. Lavanta yağını koklamak sinir sistemi üzerinde yatıştırıcı ve sakinleştirici etki yapmaktadır. . Rahatlatıcı etkisi için 5-10 damla lavanta yağını 50 ml sabit yağ (zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı, jojoba yağı gibi) içerisine ekleyerek vücut masajında kullanılması önerilir. Zihni sakinleştiren etkiye sahip olması nedeniyle yoga pratiğinizin sonunda savasana'da kullanabilirsiniz. Aromaterapi amacıyla difüzör veya buhurdanlığa ekleyeceğiniz 3-4 damla lavanta yağı ile kokuyu bulunduğunuz ortama yayabilirsiniz. Yaşam ortamınızda difüzör veya buhurdanlık içine koyacağınız 50 ml suya 3-5 damla lavanta yağını damlatarak yaşam alanınızdaki havayı tazeleyebilir ve ferahlatıcı etkisini hissedebilirsiniz. Yatak başucunuzda ortam kokulandırıcı olarak sakin ve güzel bir uykuya dalmanıza yardımcı olabilir. . Ciltteki ve ortamdaki bakterilere karşı etkilidir. Yara, kesik, yanıkların iyileşmesinde kullanılabilir. Güneş yanıklarının rahatsızlıklarını giderir. Böcek ve arı sokmalarında kaşıntılı deriyi iyileştirir ve şişmeyi engelleyebilir. Baş ağrınızı gidermek için ensenize sürebilirsiniz. Kas, eklem ve sırt ağrılarını hafifletebilir.. Bunun için ağrıyan yerinize sürmeniz yeterlidir. Saç bakımı için, banyo yaptıktan sonra ılık suya lavanta yağı damlatıp saç diplerinize ovuşturmanız saçlarınızı canlandıracak ve parlak görünüm almasını sağlayacaktır. Uzun süreli kullanımda saç kepeklerini azaltıcı etkiye sahiptir. Cilt bakımında sivilce ve akne oluşumunu önlemektedir. Cildinizin parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Sivrisinek ve haşereleri kaçırır. En doğal sinek kovucu olarak cildinize sürebilirsiniz. Elbise dolaplarınızın içine uygulatarak güve kovucu etkisinden faydalanabilirsiniz. Saf ve doğal olduğu için sentetik lavanta yağı gibi kumaş üzerinde iz bırakmaz. Evinizin zemin temizliğinde su içerisine lavanta yağı damlatarak hoş kokulu bir dezenfeksiyon sağlayabilirsiniz. Uyarılar: Haricen kullanım içindir. Topikal uygulamalarda seyreltilerek kullanılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta, ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanım için hekiminize danışınız. Tharla Urla İzmir Urla bölgesinde, 250 farklı bitki çeşidinin yer aldığı 35 dönüm arazimizde, eski usül yöntemleri, onarıcı tarım yöntemleriyle destekliyor
  • temiz gıda prensibi, permakültür ilkeleriyle de tamamen ilaçsız, ekolojik tarım yaparak her aşamasında özenle yetiştiriyoruz. Çiftliğimizde her şey birbirini besliyor ve bu doğal döngüde doğa ile birlikte hareket ediyoruz. Bu eşsiz yolculuğumuzun ürünlerini "Tharla Urla" markamız aracılığı ile sizlere sunuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver