Thalia Kırışıklık Önlemeye Yardımcı Sakura Özlü Yüz Bakım Kremi 50 ml

278,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Thalia Kırışıklık Önlemeye Yardımcı Sakura Özlü Yüz Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thalia Natural Beauty Satıcı Ünvanı: AKTEN KOZMETİK SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042080820400001 Vergi Kimlik Numarası: 0420808204
    Bu ürün Thalia Natural Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgileri: Thalia natural beauty sakura yaşlanma karşıtı yüz kremi ile büyüleyici bir güzelliğe sahip olan ve eşsiz pembesiyle japonların simgelerinden biri haline gelen sakura (kiraz çiçeği) ağacının kadim gücünü cildinize taşıyın. Sakura yaşlanma karşıtı yüz kremi, kuruyan ve matlaşan cildinizi çok yoğun ve derinlemesine nemlendirir. Cildinizde kolajen oluşumunu teşvik ederek yaşlanma karşıtı fayda sağlar. Bir yandan cildinizin elastikiyetini artırırken, öte yandan pigmentasyon ve kırmızı cilt lekelerinin giderilmesine yardımcı olabilir. Içeriğindeki değerli yağlar ve hyalüronik asit takviyesiyle cildinizin yıpratıcı dış etkenlere karşı güçlenmesine ve gözeneklerin büyümesinin engellenmesine yardımcı olur, cildinizi pürüzsüzleştirir. Teknik detaylar: Paraben, parafin, hayvansal yağ gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Kullanım şekli: Thalia natural beauty sakura yaşlanma karşıtı yüz kremi’ni her sabah hafif bir masajla yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Içindekiler / ıngredients: Aqua(water), cyclopentasıloxane, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, ısocetyl stearate, glycerın, ceteareth-20, cetearyl ısononanoate, oryza satıva(rıce) bran oıl, trıtıcum vulgare germ oıl, phenoxyethanol, ceteareth-12, cetyl palmıtate, butyrospermum parkıı(shea) butter, cyclohexasıloxane, dımethıcone, parfum(fragrance), tocopheryl acetate, panthenol, sodıum polyacrylate, dımethıcone/vınyl dımethıcone crosspolymer, allantoın, benzoıc acıd, butylene glycol, dehydroacetıc acıd, tetrasodıum edta, aprıcot kernel oıl polyglyceryl-6 esters, dıcetyl phosphate, hydrolyzed hyaluronıc acıd, polyglyceryl-10 oleate, polyglyceryl-6 oleate, sorbıtan palmıtate, magnolol, honokıol, kaempferol, prunus lannesıana flower extract, hydroxycıtronellal, lımonene, cı 14720(acıd red 14).

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver