Thalia Canlandırmaya Yardımcı Vitamin C & Collagen lifli Sabun 140gr

148,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Thalia Canlandırmaya Yardımcı Vitamin C & Collagen lifli Sabun 140gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thalia Natural Beauty Satıcı Ünvanı: AKTEN KOZMETİK SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042080820400001 Vergi Kimlik Numarası: 0420808204
    Bu ürün Thalia Natural Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia Canlandırmaya Yardımcı Vitamin C & Collagen lifli Sabun 140gr "Cildinizin İhtiyacı Olan Her Şey Bir Arada! Kendinden Lifli Sabunla Gelen Canlılık, Parlaklık ve Nemlendirme." Ürün bilgileri: Vitamin C içerikli özel formülü ile cildinizi derinlemesine beslerken aynı zamanda matlığı azaltmaya ve cildin doğal parlaklığını desteklemeye yardımcı olur. Vegan içeriği ile tüm cilt tipleri için uygundur. Vitamin C : Düzenli kullanım sonrasında cilt üzerindeki gençleştirici, parlatıcı, estetik bakımı etkisini fark ettirebilir. Cilt serumu kolajen üretimini artırdığı için ciltteki leke oluşumunu en az seviyeye indirebilir. Collagen : Cilde esneklik kazandırır. Ayrıca yaşlanmayı geciktirir ve yaşlanma belirtisi varsa ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Kullanım Şekli: Yenilikçi ipli kese tasarımıyla sunulan ürünümüz vücut bakım ritüelinizi bir adım öteye taşıyor. İpli kesenin özel dokusu, sabunu cilde nazikçe uygularken aynı zamanda daha fazla ve kremsi bir köpük elde etmenize yardımcı olur. Islak cilde masaj yaparak uygulayın, ardından bol suyla durulayın. Uyarı: Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız. Teknik detaylar: SLS, SLES, paraben, parafin, hayvansal yağ, kostik gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. İçindekiler / Ingredients: SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA(WATER), PARFUM(FRAGRANCE), SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, CURCUMA LONGA ROOT(TURMERIC) EXTRACT, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TETRASODIUM ETIDRONATE, TETRASODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, CI 77891(TITANIUM DIOXIDE), CI 15985(YELLOW 6)
Geri Bildirim Ver