Tesbih Ruyasi Nar Çiçeği Renginde Misket Ateş Kehribar Tesbih

388,70 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Tesbih Ruyasi Nar Çiçeği Renginde Misket Ateş Kehribar Tesbih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tesbih Ruyasi Satıcı Ünvanı: REHİME MERAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6160405631
    Bu ürün Tesbih Ruyasi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri Ürün Cinsi (Malzemesi) Orijinal Ateş Kehribar Tane Ölçüsü (Çap) 9 x 9 mm Toplam Uzunluk (Püskül Hariç) 17 cm İmame Uzunluğu 3,5 cm Püskül Uzunluğu (Değişiklik Gösterebilir) 9 cm Tesbih Modeli Misket Model Tesbih'e Yapılan İşçilik İşçilikli Ürün Kullanılan Püskül Sarı Pirinç Kamçı Kullanım Özelliği Günlük Kullanıma Uygundur Tesbihi Çekme Özelliği Tekli Çekime Uygun Dizildiği Malzeme Standart Tesbih İpi Paketleme ve Gönderim Şekli Standart Tesbih Kutusu Ürün Açıklaması * Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir. * İncelediğiniz YENİ Üretim Sıkma Kehribar Tesbih, Bilinenin aksine kehribar tozundan yapılan bir madde değildir. SIKMA Sözcüğünden de anlaşıldığı gibi, günümüz teknolojisiyle özel karışımlarla KEHRİBAR kalitesinde yapılan fabrikasyon malzemedir. * Tesbih ustalarımızın ellerinde tesbih halini alan bu ürünler, çeşitli renk ve şekillerde tasarlanmaktadır. Tüm Kehribar Tesbih modellerimizi online mağazamız tesbihruyasi.com.tr de bulabilirsiniz. * Kehribar Tesbihler kullanımla beraber zamanla renk alamaları ve elde daha güzel bir form yakalamalarıdır. * Kalite ve güvenden ödün vermeyen Tesbih Ruyasi Dijital Mağazamızda Türkiye’nin Tesbih Markası tesbihruyasi.com.tr Güvencesiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Kehribar
  • Materyal Ateş Kehribar
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver