Tesbih Ruyasi Efe Maskot Model Gürcistan Oltu Tesbih

648,70 TL

Ürün Bilgileri

Tesbih Ruyasi Efe Maskot Model Gürcistan Oltu Tesbih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tesbih Ruyasi Satıcı Ünvanı: REHİME MERAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6160405631
    Bu ürün Tesbih Ruyasi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri Ürün Cinsi (Malzemesi) Gürcistan Oltu Taşı Tane Ölçüsü (Çap) 15 x 15 mm Toplam Uzunluk (Püskül Hariç) 16 cm İmame Uzunluğu 4 cm Püskül Uzunluğu (Değişiklik Gösterebilir) 7 cm Tesbih Modeli Misket Model Tesbihe Yapılan İşçilik Normal İşçilik Kullanılan Püskül Sıralı Boncuk Kamçı Kullanım Özelliği Günlük Kullanıma Uygundur Tesbihi Çekme Özelliği Tekli Çekime Uygun Dizildiği Malzeme Standart Tesbih İpi Paketleme ve Gönderim Şekli Standart Tesbih Kutusu ve Karton Taşıma Çantası Ürün Açıklaması * Gürcistan Oltu Taşı olarak bilinen Gürcistan Oltusu, Kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle Genel olarak toz haline getirilir. Bu işlemden sonra tekrar preslenerek kullanıma sunulmaktadır. Gürcistan Oltusu, Bu haliyle saf olmamakla birlikte Orijinal Oltu Taşı parlaklığında değildir. * Gürcistan Oltusu, Tesbih üzerlerine yapılan tüm tasarım işlemeleri 1986 yılından günümüze gelen Tesbih Ruyasi, kendi atölyesinde usta ve işinde uzaman kadrosuyla her çeşit Oltu Tesbihi hazır makine üretimi yerine tamamını el işçiliği ile özenle işlemektedir. * Tamamen el emeği göz nuru işçiliği ile yapmış olduğumuz Gürcistan Oltu tesbih modellerini, Kalite ve güvenden ödün vermeyen Tesbih Ruyasi Dijital Mağazamızda Türkiye’nin Tesbih Markası tesbihruyasi.com.tr Güvencesiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Oltu Taşı
  • Materyal Oltu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver