Tesa 57533 Kendinden Yapışkanlı Oval Beyaz Plastik Askı 3'lü

70,50 TL

Ürün Bilgileri

Tesa 57533 Kendinden Yapışkanlı Oval Beyaz Plastik Askı 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROTA HIRD.TİC.VE SAN.A.Ş. Satıcı Ünvanı: ROTA HIRDAVATÇILIK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735002444100011 Vergi Kimlik Numarası: 7350024441
    Bu ürün ROTA HIRD.TİC.VE SAN.A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tesa® Powerstrips Askılar KÜÇÜK Oval tesa Powerstrips Oval Askı Küçük, mutfak veya banyonuza ayrı bir hava katar ve güvenli bir şekilde 1 kg'a kadar olan nesneleri asmak için çıkarılabilir sabitleme imkanı sunar. Ana özellikler Yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir 1 kg'a kadar güçlü tutma Fayans, cam, tahta, plastik ve çeşitli diğer yüzeylerde kullanılabilir* Matkapsız, vidasız veya çivisiz kolayca monte edilir Askılar Powerstrips Küçük ile tekrar kullanılabilir Yapay köpük, köpüklü materyal üzerinde ve yapışkan olmayan kaplamaya veya poroz materyallere sahip yüzeyler üzerinde kullanım için uygun değildir. Ürün tanımıtesa Powerstrips Oval Askı Küçük, akıllı bir çözüm sunar.Asılacağı yüzeye zarar vermez, herhangi bir delik açmaya gerek duymadan herhangi düz bir yüzeye takılabilirler. Bu güçlü ve güvenilir askılar 1 kg ağırlığındaki her şeyi güvenli bir şekilde tutabilir. İz bırakmadan,istenildiğinde çıkarılabilen, kullanımı esnek askılardır. Kullanışlı oval tasarımı sayesinde mutfak veya banyodaki kullanım alanlarında pratik bir çözüm sunar. Aynı zamanda çocuk odalarında veya evinizin istediğiniz bir alnında da kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver