Termodinamik Dek 24 Kw Trifaze Elektrikli Kombi

24.250 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.804 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
28.424,55 TL

Ürün Bilgileri

Termodinamik Dek 24 Kw Trifaze Elektrikli Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iddialımarket Satıcı Ünvanı: ÖNEY ISI MALZEMELERİ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0659003722000015 Vergi Kimlik Numarası: 6590037220
    Bu ürün iddialımarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termodinamik Dek 24 Kw Trifaze Elektrikli KombiDEK 6DEK 9DEK 12DEK 18DEK 24DEK 30DEK 36KapasiteKw691218243036İşletme BasıncıBar2222222Radyatör Gid-Dön.İnch3/43/43/43/43/43/43/4Kullanım Suyu Gid.Dönİnch1/21/21/21/21/21/21/2Bağlantı KablosuAdet/Mm4x64x104x44x44x64x104x10Çalışma VoltajıVolt220220380380380380380Sigorta GücüAmper32504040636363Ambalajlı AğırlıkKg41414167676769Boyutlar(YükseklikxGenişlikxDerinlik)Mm757x427x354Tamamen elektrikle çalışır.İssiz,kokusuz,bacasız temiz enerji sağlar,Zaman saati ile programlanabilir özelliği sayesinde istenildiği an çalıştırılabilir ve kapatılabilir,İdeal ölçüleri ve duvara asılabilme özelliği sayesinde yer kaybını sıfıra indirir, şık görünüşü ile bulunduğu mekana uyum gösterir,Yüksek teknolojisi sayesinde sınıfının en tasarruflu cihazıdır,Elektronik ısı ayar termostatı sayesinde, ortamı istenilen sıcaklıkta tutar,Plaka eşanjörü sayesinde dilediğiniz an sıcak su verir.Bakımı kolaydır, bol yedek parça ve yaygın servis ağına sahiptir. Çift eşanjör sayesinde hem ısınma, hem de sıcak kullanım suyu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Cihaz Tipi Elektrikli
  • Baca Tipi Bacasız
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Termodinamik DEK-24 Elektrikli Kombi

Termodinamik DEK 24 kW elektrikli kombi, kullanışlı ve tasarruflu bir üründür. Çalışmak için baca çıkışına ihtiyaç duymayan bu modeli, dilediğiniz alana yerleştirmeniz mümkündür. Programlayıcısı sayesinde istediğiniz zaman çalıştırıp kapatabileceğiniz üründe elektronik termostat ayarı yer alır. Bu kombi, ortamı ısıtmanın yanı sıra sıcak su elde etmenizi de sağlar. Üstelik suyu anında ısıtır ve duşta veya acil durumlarda sizi bekletmez. Bakımı son derece zahmetsiz olan bu ürünün yedek parçalarına ve yetkili servislerine ulaşmak çok kolaydır. İssiz ve kokusuz ısınma sağlayan bu kombiyi, uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • Duvara monte edilebilir yapı
  • Tamamen elektrik ile çalışma özelliği
  • Üç fazlı elektrik sistemli

Termodinamik DEK 24 Elektrikli Kombinin Boyutları

Termodinamik DEK 24 Elektrikli Kombinin Boyutları

Termodinamik DEK 24 kW elektrikli kombinin yüksekliği 723, genişliği 425, derinliği ise 321 mm'dir. İdeal ölçüleri sayesinde mutfak veya balkon gibi yaşam alanlarında yer kaplamaz. Ürünü dolap içine veya açık alana dilediğiniz gibi monte etmeniz mümkündür. Derinliğinin az olması sebebiyle ürünü bir kolonun veya kapının arkasına saklayabilir ya da perde ile gizleyebilirsiniz. Mutfak dolaplarının içine veya portmantonun bölümlerine sabitleyebileceğiniz bu kombi, her köşeye uyum sağlar. Termodinamik DEK 24 kW elektrikli bacasız kombinin kablo boyutları da hat uzunluğuna göre değişkenlik gösterir. 1-15 metre arası hatlardaki TTR kablolar, 5 x 10 mm'dir. 16-30 metre uzunluğa sahip hatlara döşenen kablo boyu, 5 x 16 mm olarak öne çıkar. 30 metreden uzun olan hatlarda ise EMO kablolar tercih edilir.

Termodinamik DEK 24 Elektrikli Kombi için Baca Çıkışı Gerekir mi?

Termodinamik DEK 24 kW elektrikli kombi beyaz, çalışmak için baca çıkışına ihtiyaç duymaz. Bu sayede issiz, kokusuz temiz enerji sağlar ve hava kirliliğine neden olmaz. Atmosferi ve doğayı korumanıza yardımcı olur. Aynı zamanda zararlı gaz salınımı yapmadığı için herhangi bir sağlık sorununa yol açmaz. Kullanıldığı alanın içindeki ve dışındaki canlılara zarar vermez. Ürünün baca çıkışına gereksinim duymaması monte edileceği alanı seçmeniz için sınırsız özgürlük sunar. Bu kombi, tamamen elektrik ile çalışır. Elektronik ısı ayarlama termostatı sayesinde ortamı istenilen sıcaklıkta tutmayı başarır. Aynı zamanda bu kombinin tek özelliği, ortamı ısıtmak değildir. Çift eşanjöre sahip olan kombi, ısınmanın yanı sıra sıcak su elde etmenize de yardımcı olur. Plaka eşanjörü sayesinde dilediğiniz an sıcak su üretir.

Termodinamik DEK 24 Elektrikli Kombi Tasarruflu mu?

Termodinamik DEK 24 kW elektrikli kombi, düşük enerji ile çalışır. Özellikle kış aylarında devamlı çalışan kombinin fazla elektrik harcamaması oldukça önemlidir. Ürün, 24 kW elektrik tüketimi yapar. Kısıtlı enerji tüketimi sayesinde doğal kaynakların dengeli kullanımına katkı sağlar ve bütçenizi korur. Üstelik zaman saati ile programlanabilen bu kombi, istenildiği an çalıştırılabilir veya kapatılabilir. Pratikliği sayesinde hem enerji hem zaman tasarrufu sağlar. Ürünün elektrik direnci ise 380 V olur. Bu voltaj düzeyiyle evlerde ve iş yerlerinde uygun bir kullanım sergiler. Trifaze sistemine sahip olan bu kombi, 40 amper sigorta gücü ile çalışır. Elektrik akımını üç ayrı fazdan ileterek en güvenli kullanıma ulaşmanızı sağlar. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Termodinamik DEK 24 kW elektrikli kombi yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu tasarruflu ve elektrikli kombiyi Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.